Új hozzászólás Aktív témák
-
Hans5341
csendes tag
Telefonálni?
D Olcsó Samun?
Mikor szétbontja a hívást? Vagy csak eldobja a hálózatot? Vagy csak úgy besötétül a képernyő és fel se tudod venni? Vagy mikor hiába próbálod nem veszi fel a hívást? Vagy mikor beérkező hívásnál egyszerűen lefagy/meghal/lefullad/stb?
Hagyjuk már. Újabb tucatkacat, amivel kicsesznek a kispénzű vevőkkel, persze az eladás megvan, a szemét dől ki a gyárkapun + a vezetőség + befektetők + Samufan nyíkok meg tapsolnak. Öméjzing n vándörfúl! -
Telegdy
aktív tag
Akkor te korrekten fogod fel a dolgot. Viszont sokan mások úgy vannak ezzel, hogy ha lassú a telefon, az csak az Android hibája lehet, stb.
Egyébként szerintem a t-mobil (+ Samsung) hülyeségei ÉS a gyenge hardver következménye általában a lassú telefon. De erre lehetne szabályt hozni, amivel a felhasználó gyorsabb telefont kap kézbe, a szolgáltató pedig gyorsabban tudja nyomni a frissítéseket a telefonokra. Mivel ez is egy hátrány, hogy még mindig hatalmas piaci részesedéssel rendelkeznek a FroYo-val/Gingerbreaddel használt telefonok... -
-
Telegdy
aktív tag
Nem mondtam hogy fizess többet a készülékért, inkább azt próbáltam kifejezni, hogy lehetne egy kis figyelmet fordítani rá a gyártó részéről, hogy ne egy gyárilag is lemaradott készülék hagyja el a futószalagot.
Az első mondatodat mondjuk nem is értem, hol mondtam én hogy az egyik jó vagy a másik nem?
Csak a megítélésről írtam (nem a sajátomról, büszke Android user vagyok), hogy ez nagyon le tudja rontani a kívülről érkezők kedvét a platformhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest