Új hozzászólás Aktív témák
-
Telegdy
aktív tag
Akkor te korrekten fogod fel a dolgot. Viszont sokan mások úgy vannak ezzel, hogy ha lassú a telefon, az csak az Android hibája lehet, stb.
Egyébként szerintem a t-mobil (+ Samsung) hülyeségei ÉS a gyenge hardver következménye általában a lassú telefon. De erre lehetne szabályt hozni, amivel a felhasználó gyorsabb telefont kap kézbe, a szolgáltató pedig gyorsabban tudja nyomni a frissítéseket a telefonokra. Mivel ez is egy hátrány, hogy még mindig hatalmas piaci részesedéssel rendelkeznek a FroYo-val/Gingerbreaddel használt telefonok... -
Telegdy
aktív tag
Nem mondtam hogy fizess többet a készülékért, inkább azt próbáltam kifejezni, hogy lehetne egy kis figyelmet fordítani rá a gyártó részéről, hogy ne egy gyárilag is lemaradott készülék hagyja el a futószalagot.
Az első mondatodat mondjuk nem is értem, hol mondtam én hogy az egyik jó vagy a másik nem?
Csak a megítélésről írtam (nem a sajátomról, büszke Android user vagyok), hogy ez nagyon le tudja rontani a kívülről érkezők kedvét a platformhoz.
-
Telegdy
aktív tag
Sajnálatos, hogy ilyenek még mindig léteznek. Szerintem ez okozza az Android rossz hírét, és jogosan, mert nem lenne szabad ilyeneknek napvilágot látni. Nagyon is jó lenne már megkötni egy kijelzőméretenként alkalmazható legkisebb felbontást, illetve egy összesített minimális teljesítményt. Nem kell teljesen fluid élmény legyen, de ne is fagyjon le mikor elindítod a Play Store-t egy szűz rendszeren.
És nem feltétlenül kell drágábbak legyenek ezek a készülékek, lehet optimalizálgatni, kicsit kevesebb gyári háttérben futó mocskot rápakolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged