Új hozzászólás Aktív témák
-
siti
őstag
akkor az első mondatra:
máig nem tudom, hogy a t-mobile által rátett hülyeségek miatt, vagy a gyenge hardver miatt, vagy a 2.3.6-os android miatt olyan a telefonom ahogy van, de egyik miatt sem szidom az androidot, ha lefagy. Úgy összességében a telefon meg BillGates (megszokás, bocsi) a hibás, de emiatt nem lesz rosszabb az android megítélése. szerintem.ha ugyanezt egy 100k-s telefon csinálná (most 8k, Galaxy Y van
), akkor lehet verném az asztalt és kérném a javítást gariba. Ezért mertem belevenni az árat.
-
siti
őstag
Ha fagy a telefonom, akkor valahogy én nem megyek át skizoid hajlamba, hogy a samsung jó, az android nem jó, hanem szimplán azt mondom, hogy a telefon rossz. Amíg van rá kereslet, addig lesz ilyen készülék. Hála égnek nem kell 50-100k-t kiadni azért, hogy elolvassak egy emailt, megnézzek pár oldalt, meg kiírja hogy hány fok van kint és hogy éppen felhős az ég
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Gombászkönyvek egyben
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged