- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Azért kicsit reménykedek benne, hogy hátha olvasta ezt a hozzászólásom egy Samsungnál dolgozó marketinges. Márcsak azért is megérné, hogy be*zarjak a röhögéstől, hogy tényleg képesek kihozni egy ilyen telefont
HuMarc: Nálam 1680x1050 15.4"-on ami 128ppi úgyhogy ez már majdnem retina
-
Kasya
nagyúr
Sok embernek mar az is eleg gagyi hatast kelt, amit a felso kategoriaban muvelnek (lsd. SGS S3 burkolata). Most megy a szeker, orokke ugyse fog
Az arazason fog mulni minden. Elofizetesre nem venne senki se ilyet...(vagy igen?)
ARMv6 es 2,3 mar szerintem se nagyon van jelen (europaban). Arban emlekszem, mikor a samsung par eve kiadta a hagyomanyos telefonjat..valami csep-por-utesallo, lampaval. Azt eleg jo aron adtak es sok helyen volt lathato. A Nokia akkoriban pl. fole arazott es nem is lett olyan kapos az azzal egyenerteku telefonja. Tipusokat most hadd ne keressek, repteren vagyok. Mint korabban irtam, ha ezt jol bearaznak, akkor lehet - es lesz is - neki piaca.
HuMarc: Van egy kedves forumtarsunk(OFF) Misaly(/OFF), akinek az alairasa a kovetkezo: "Androidiotak kimeljenek". A peldat pedig csak kiemeltem az Iphonos topicbol, de ha en azt merem mondani, hogy a HTC One X+-on mikrolaggokat latok, akkor lehurrognak, hogy olyan nem letezik... ha azt mondanam, hogy also kategoriaba nem tennek androidot, valoszinuleg akkor is
A lenyeg, hogy en mar megtanultam, hogy a legtobb Androidot "tartalmazo" topicban nem nagyon szabad leszolni a termeket, mert csak haduzenetnek hat.
-
Kasya
nagyúr
MIert asna el magat egy nyilvanvaloan subkategorias keszulekkel? Tegyuk fel hogy laggos, draga keszulek lesz. Akkor ez az egy termek kipottyan majd az amugy igen nagy valasztekbol. Nyilvan, nem tenne jot nekik, de azert el nem asna magat.
Amugy, ma mar olcsobb a BT 4.0 modul, mint a korabbiak? Vagy csak en gondolom, hogy a 2-3.0 is eleg lenne es meg ici-picit olcsobb is?
-
quailstorm
félisten
Nem mondtam hogy bivaly, de az MSM7227-hez képest az. Quake 3 gminin éppenhogy elindul, persze az FPU mentes agyonbutított verzió. Pi-n meg fullHD 60FPS. Nem egy kategória.
De elvileg a téma a telefon. Ki mit gondol, mi lesz a pocket neo-ban?
ARMv6 és 2.3.6?
vagy ARMv7 4.1.2, és pl MSM7225A?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged