- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
evone
őstag
Konyorgom irjatok mar le hogy mi a hiba abban a bluetooth funkcioban ami NINCS? Mert ti itt most az obex file transferert sirtok, es az NINCS benne a telefonban, tehat ez hiba? NEM. Maximum HIANYOSSAG.
Masreszt nem tudom, de eleg sok ismerosom van, es ok se hasznaljak az MMS-t. Inkabb E-Mail vagy MSN vagy ilyenek, komolyan sajnaljak kidobni a penzt ilyen felesleges marhasgokra. Tenyleg azert elkolt barki is penzt hogy elkuldjon egy kis felbontasu szar kepet? Persze akinek marha sok penze van ( mint itt egyeseknek ) annak biztos nagyon fontos ez a funkcio, de szerintem ( es sokak szerint is ) ELAVULT es A MINOSEGHEZ KEPEST draga.
Az OBEX hianya amit megertek hogy tenyleg sokan hianyolnak, de majd lesz az is.
Utolag, akit nem erdekel ez a telefon illetve nem akar ilyet venni, es nem is erdekeli mert szerinte hulyeseg ez a sok iphone cikk/hir, az minek olvassa el, es szol hozza az adott temahoz? Egy melegbárba se mentek be es kezdtek el fikazni mindenki hogy miertnem a noket szeretik. ( tudom hogy durva pelda volt, es egyaltalan nem az iphonet akartam ossze hasonlitani a melegbarral )
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest