- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
Ebből nem lesz passzív hűtéses megoldás?
Megnézném!
(talán a zalman háza elég lenne rá hőleadó felületnek.) -
BOBO6
aktív tag
És bár spóroltak, ezt mi, vásárlók erősen gyanítom, hogy nem fogjuk megérezni!
A kariról annyit mondanék ennek a képnek a láttán, hogy igen beszűkült fantáziával rendelkezett a tervező(gárda). Egy hegesztőtrafóra emlékeztet.
Ha már az egyszerűbb utat választották és két kártyát dugtak össze, legalább valami szép dizájnos hőcsöves hűtéssel vették volna körbe a "berendezést".
-
edipqe
senior tag
majd beruházunk és jó lesz vasalódeszkának...
-
drizzt1666
tag
Batár nagy dög
Az ára is, a fogyasztása is gondolom. A leg-leg-legnagyobb lehúzás amit mostanában láttam -
Aprósólyom
addikt
Lassan a VGA kari lehet majd a PC fekete doboza.
És akkor minden hadrverhibát hamar kideríthetünk.
-
buherka
addikt
Ezzel már ölni is lehet...
Villanyszámla rulez... -
Enton
addikt
válasz
kavicssli #95 üzenetére
A válasz roppant egyszerű!HDMI kimenet, amely hangot is küldi a tv-nek és megjelenítőknek!Azért hogy ne kelljen mindent külön kábelezni!
Viszont akik adnak a minőségre azok mindezt semmibe veszik és jól tudják hogy ha külön küldik a képet tv-re és a hangot erősítőre az sokkal precízebb megoldás! -
Zin
őstag
leeszi az ember haját egy ilyen sztem.nekem nem kell...
-
.mf
veterán
Earl 007: a rácson alul-felül
Ha megnézed a pcb-képeket, ki van rajtuk hagyva a hely a hűtőnek.simonzé:
1. Sztem duplanyákosként még jobb és értelmesebb ez az elrendezés, mint pl a 7950GX2 volt.
3. Én vhogy nem vagyok oda a diavetítésekértkavicssli: Sony-Philips Digital InterFace. Hangkimenet.
-
simonzé
addikt
Két megjegyzés:
1.: Ezt valami kommunista dizájner tervezte
2.: Röhej hogy mennyi áram kell egy ilyen... ... izének
3. Integrált VGA rulez! -
törölt tag
"E-on: Vállalkozást indít és az ipari gépeknek kell a 3 fázis?
Én: Nem új videókártyám van és külön fázis kell a gépnek."
Anyám ez mekkora!Ez nagyon komoly!
Ez talán majd visszapörgeti a gázórát, ha majd ezen sütök, főzök, bár télen meg jobb mint a cserépkályha.Önvédelmi fegyvernek is jó: Megveszed a kártyát a bótba, mész haza, eközben megállít egy-két "kultúrember", te meg ezzel védekezel. Ez OFF volt.
Ment PÜ!
ON: Ha középen van a hűtő a két nyák között, akkor hol megy be és ki a levegő?
-
.mf
veterán
Én nem azon aggódnék, hogy a chipset támogatja-e, mert fogja; hanem azon, hogy a ház támogatni fogja-e vagy összeroskad a súlya alatt
-
fLeSs
nagyúr
Sztem várjuk meg a hivatalos bejelentést, ami vmikor március-áprilisban lesz (állítólag), ugyanis majd akkor lesz hozzá hivatalos driver. Egyelőre béta kártyákat teszteltek béta driverekkel.
Állítólag a Catalyst 8.3 is sokat javít majd a dupla-GPU-s teljesítményen, szal érdekes csata lesz, de a most elérhető eredményekből nem érdemes következtetni. -
Godefroy
senior tag
Mondjuk az előrelépés, hogy van rajta HDMI és SPDIF is.
3. kép jó a Quad SLI 9800 GX2
-
Gery85
tag
-
-
gduck
addikt
válasz
Komplikato #56 üzenetére
Nagyon randa, egyszerűen csak fogtak két nyákot és összeragasztották SLI-be
És ebből adódóan lassú is! TESZT
-
Hemi 426/RT
aktív tag
Ja mint egy übertronik oriás diktafon!
de baró akárki akármit mond!
remélem jóbb lessz a hütése mint az elödé volt!
ahoz képest egy tünemény kis gyöngybogár (a 7950 gx2 elég ocsmány kártya volt!)
ezért már ledobom a gtx-et icipici gt-kért és gts-ekért nem....
ez már tetszik! -
Borisz76
nagyúr
Nem is tudtam ,hogy a KOCKA cimű filmnek van 4. része
A tesztet én is kiváncsian várom. Bár valószínüleg sosem lesz ilyen karim azért a kiváncsiság nagy úr. Aki megveszi az meg tuti , hogy szénné húzza és nem érdekli a melegedés és a venti hangossága sem. Egy biztos HTPC-be túl erős/meleg/drága........felesleges. Játékosoknak meg talán megfizethetetlen....bár elviekben nekik készült - NVidia részéről meg erőfitogtatásnak -.
Ha a saját kártyámból indulok ki akkor biztosan forrófejü és hangos lesz ez a szörny
-
Godefroy
senior tag
Mindig szerettem az Albatron dolgokat.
865 ös lapjuk is elöbb volt nálam egy -bemutató darabot vettem meg- mint ahogy az intel bejelentette a chipsetet.
Nem lesz ezzel semmi baj, a játékok meg valószínűleg az Nvidia logok miatt jobban támogatják majd, mind az ATI versenyzőjét. -
Speed®
titán
VRZone egy rakás khmm..hitelüket vesztették az inkorrekt tesztek miatt nálam.
Ugyanannyira lesz életképtelen a megoldás az SLI és a driverek hiányossága miatt, mint a 7950GX2. Az is csak szintetikusokban pörgött. Kíváncsi leszek mit mutat játékokban a dolog. Az biztos, hogy fogyasztásban/melegedésben ütős, arculütős..
-
Vitus
őstag
Hát lassan már nem csak azon kell elgondolkodni, hogy mekkora táp, ház, hűtők kellenek a gépbe hanem, hogy át kellene vezetékelni a házat és kellene egy nagyobb biztosíték, mert ha nem húzom ki a hűtőt mielött bekapcsolom a gépet levágja. De csinos.
E-on: Vállalkozást indít és az ipari gépeknek kell a 3 fázis?
Én: Nem új videókártyám van és külön fázis kell a gépnek. -
gézu
őstag
Gyönyörű kari
-
Kucsek
aktív tag
Gusztusos kis szardarabnak néz ki.
Na tényleg jól néz ki szép lett.Csak tudjon is.A hűtő veszélyesnek néz ki de majd élőben meglátjuk.Teljesítményben kb megegyezik az X2-vel viszont árával nem fog
-
LALA_kiraly
őstag
Ahhoz képest, h mennyire majmolták az ATI 2 magosát, elég gyorsan összeraktak egyet...
-
nsrking
senior tag
úgy bírom mindenki aztmondja hogy nem lesz nagy durranás.Miért ne lenne? akkor miért adnák ki ha nem lenne semmivel sem jobb? grat...
-
Szép doboz, elsőre azt hittem, erősítő.
-
rulla
tag
Ezt hűccsétek passzívan!
-
Gonosz15
aktív tag
Mi az isten
Pont úgy néz ki mint egy fél tégla, vagy az első ericsson/nokia telefonok
Bár lehet még azok is kisebbek voltak -
Fáraó
őstag
Azt gondoltam erősebb lesz.
Amikor megláttam a képet, egy mondat jutott az eszembe: "Ez majd széttépi a 3DMark eredményeit!". Lehet, akkor mégsem?
-
Tomcat
őstag
Elég extrém egy kártya lett. Lehet már valamit tudni ennek a 3D teljesítményéről?
-
pityeszka
őstag
Ha már ilyen nagyra sikeredett,rakhattak volna rá egy berugókart is
-
anulu
félisten
nékém teccik
anno volt egy Albatron 7800GTX-em, az is design 1. volt nálam a maga kategóriájában. ez is tetszik, bár a NYÁK-ból semmit nem látni.
vajh egy ilyen GX2 szörny csak nForce lapban lesz hajlandó elindulni, vagy menni fog pl P35-ben is?
az árára kíváncsi leszek még.
-
norbi1992
tag
válasz
raskolnikoff #37 üzenetére
Hát az hogy a radeon nem melegszik , attól függetlneül ez még melegedhet, az nvidia nagyobb csík szélességen dolgozik , meg az nem ilyen szendvics kártya
-
_AnTi_
tag
Hát ez elég brutál kinézetű...
-
Hebry
senior tag
Már az 1950pro val se férek hosszában a dragonomban, akkor ezt hova lehetne tenni???
Nem mintha ez a veszély fenyegetne.
Amúgy meg kellett egy válasz a 3870x2-re.
De szerintem is hangos, meg forrófejű lesz a cseppem. -
rauschie
senior tag
Vazze!
Nem sokat látok szervereket, de elsőre kb egy blade ugrott be...
-
juliabrilke
veterán
Lassan fegyvernek látszó tárgy lesz majd ez is.
-
Szerintem szép. Mivel nekem ilyen valszeg sosem lesz, nem izgat sem a hangja, sem a hőmérséklete.
-
Jhonny06
veterán
Most nem tudom, hogy mi a bajotok. Egy G80-as is simán van ekkora, csak ez képen is nagynak látszik. Akinek van, tudja miről beszélek.
-
Thomas1
addikt
Azért szépen sorakoznak a tégla tetején a tápcsatik.
Vajon olyan hangja lesz, mint anno az 5800Ultra-nak? Porszívó Rev. 2.0 -
Ste
addikt
válasz
Komplikato #39 üzenetére
akkor minden földi jóval meg lesz áldva
már csak az hiányzik, hogy 3D pontokban megelőzze az Mx440-etbár, ahogy a 9600gt-t megoldották, lehet itt is van még spanyol viasz (vagy fekete leves)
-
edipqe
senior tag
-
Syde
tag
Itt főként a hűtéssel az lesz a baj, hogy ezt a +160W-nyi "hömennyiséget" házon belülre fújja.
-
dokar
addikt
válasz
raskolnikoff #37 üzenetére
na de ez egy szendvics kártya
-
Exhodus
tag
tényleg ritka nagy egy tégla
én az árára lennék kíváncsi elsősorban
-
raskolnikoff
őstag
De miért melegedne annyira? Ha Radeon nem melegszik sztem ez még annyira se fog.
-
törölt tag
evga gyárilag inno blokkal fogja hozni az egyik változatát. ez tényleg szép lett szerintem, de energiagazdálkodásban a 0 fele konvergál...
-
R.P.
aktív tag
Hát ez valami ocsmány. Lassan tényleg szükség lesz 1000w-os tápra.
Jó ez csak vicc volt. -
Ste
addikt
böszme
ha nem melegednek nagyon a gpu-k akkor még akár életképes hűtési megoldás is lehet
(rem nem 8800gtx szintű melegedése lesz a nyáknak sem, ott az is forró volt, nem csak a gpu) -
Hedgehanter
őstag
Hat igen a GPU-k meg a Prescott-os idokben jarnak (nagy fogyasztas viszonylag jo teljesitmeny) es eroltetik a ket GPU egy kartyan, bar a ket cpu egy lapon elobb volt mint Prescott.
Mar csak 1 ev legfeljebb 1+1/2 es elkezdik fejleszteni a 2 GPU egy magban (remelhetoleg) es nem lesz szukseg ezekre a monsterekre
.... Mar alig varom......
-
szab.tam
nagyúr
akkor ez most belemegy egy sima pcie16x lapba? nem kell, hogy a chipset támogassa az sli-t? (mint ahogy az 3870x2-hz sem kell cf).
vajon mindhárom kimenetet lehet 1x-re használni? 2xdvi + hdmi?
mivelhogy: most 2db. 8800gt-m van sli-ban, és rothadt idegesítő, hogy bekapcsolt sli alatt csak az egyik monitor képes menni. kvázi, ha játszom, teszetelek, örülnék közben néha a másik monitornak is...
és ha a gx2 nem valami ki-bekapcsolható sli megoldással dolgozik, akkor mindig aktív kéne legyen az összes dvi-a. -
raskolnikoff
őstag
Szép lenne ha pörögne mint atom...de ahogy láttam nem sok vizet zavar...kíváncsi leszek majd sli gt ellen.
-
Integra
titán
ez már inkább kezd egy légvédelmi ütegre hasonlítani mint egy vga kártyára...
-
Turmoil
senior tag
És azért van ilyen tégla doboza, hogy ne lássa senki, valójában 8 darab GPU van benne, hogy hozza a teljesítményt
-
Misi 007
őstag
Kezdünk visszatérni az "ISA-s korszakba" akkor voltak ekkora nagy dögök!
Egyébként biztos oda fog majd vágni... -
törölt tag
válasz
BobChemistry #22 üzenetére
Csúcskarikról nem hagyja le NV az SLI lehetőségét
--- Bár egy ilyen TriWay-ben(6gpu) azért... (Hmm most nézem mintha csak egy SLI csat lenne rajta
)
Quad SLI , lol? -
A hűtés az alábbiak szerint fog műküdni:
- A két PCB-n a GPU-k és a memóriák befelé néznek, azaz egymással szemben helyezkednek el (tehát nem úgy, mint az előző GX2-kön)
- A hűtőborda egysége a két PCB között foglal helyet, és a venti középen, a nyáklapok között, a bordákon keresztül tolja át a levegőt a kártya hátlapja felé, így gyakorlatilag egy csatornán keresztül halad a levegő
- Ha megnézed a fent belinkelt vízhűtőblokkot, akkor képet kapsz a dologról -
Malachi
veterán
Ez a doboz szörnyű, lehet, hogy jól néz ki (nem) de hogy ebben nem lehet normális a hűtés az tuti. Értelmetlen.
-
BobChemistry
őstag
gondolom ezt is lehet SLI-be kötni, ugye?
na nem mintha ilyet akarnék venni -
Hun'reeth
őstag
Kreatív elme álmodhatta ezt a designt!
-
-
ott még nem tartunk
1előre az a szitu, h több szeparált GPU van 1más mellett, lásd pl Voodoo 6
(amúgy most jöttem rá, h az SLI is 3dfx találmány volt
)
#10: reméljük azért, h nem szállnak el annyira ebbe az irányba. Elvben a többmagos GPU a cél, amit ráadásul 1xerű lesz szegregálni: low-endnek 1mag, mainstreamnek 2, high-endnek 4-8. Azért szeparált GPU-kból kicsit sok lenne 8db egy karira
-
L4mie
veterán
Hát eléggé bumfordi szerencsétlen ^^ meg rossz látni a sok tápcsatlakozót :S
De kiváncsian várom. -
venember83
nagyúr
Lesz hangja.
-
Enton
addikt
Nem akarom elhinni hogy ez lenne tényleg a jövő!A többproceszort egy kártyára!
Ennyire lusták lennének tovább fejleszteni a GPU-kat (A CPU-k nál sem volt különb helyzet, de akkor is!)!
ÁHH!CSak szomorkodni tudok!
Amugy kinézetre nem rossz!Egy Modding gépben is jól mutatna!
Viszont nem hinném hogy nagyon hatékony lenne az a hűtés! -
törölt tag
Szép formás tégla lett
...A kövi szingli gpu-s csúcsmodellre leszek inkább kiváncsi. ...Ha egyáltalán gyártanak még olyat . Lehet a VGA-k is a procikat követik... dobáljunk rá minél több magot.
-
Rive
veterán
Jááááj
Elsőre azt hittem, a szerk. összekeverte a képeket, és ez valami rack-izé
-
DeadMeat
nagyúr
Ezen csereljen hutest valaki
Szep darabra sikeredett eza vacak.
-
edipqe
senior tag
a kinézete nem halad rosz irányba, de lehetne még 1szerübbb és még letisztultabb!.
pl.: a geforce felirat pl tök fölösleges rá.
LEhetne Black box a fantázianeve
-
BobChemistry
őstag
annak ellenére, hogy ekkora hűtő van rajta, kifejezetten tetszik ez a letisztult formaterv
sehol egy - látható - venti, és hűtőborda
de kiváncsi vagyok, ez mennyibe hátráltatja majd a hűtést -
a2d2
addikt
Ha ez így megy tovább lassan a hátoldali panelen lesz egy 220V-os csatlakozóaljzat
-
jesszus... mint 1 darab tégla
És állítólagosan nem is lesz túl nagy durranás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Wise (ex-TransferWise)
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest