- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem ár-érték arányra gondolt. Én mai napig nem cserélném le pl. a Nexus 5x-em egy Huawei P10 Lite vagy Honor telefonra, pedig azoknak jobb az üzemidejük. Az biztos, hogy az üzemidő az achilles sarka a Nexusoknak. De 2 éve 260 Euróért nagyon jó vétel volt számomra.
Az az egy darab szenzor a teszt fotókon rendre odaver a 3 kamerás csodáknak...
Így van!
Azonban az idei Oneplusnak is olyan jó lett a kamerája, hogy ezért már adnám a Nexusom. Szerintem megvárom a T-s verziót és utána megkapom a Oneplust diákkedvezménnyel kb. fele áron és kapok hozzá a 3,5 mm-es jack csatlakozót is.
-
tomboy0013
veterán
És ennek mi köze ahhoz amit írtam? Nekem is jobban tetszik(ezért használok javarészt portolt Gcamot a G6-omnál is), csak akkor is korlátolt a szoftver mert néha szeretek hosszú zaridovel fotózni ami itt ki van csukva. Meg hát ugye ott van amit írtam, a különböző szenzorok funkciói.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest