- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #15 üzenetére
A Gcam kezeli a széleslátót is? Én elég hamar visszatértem a gyári kamera appra G6-on, mert nem volt túl stabil egyik Gcam port sem, amit próbáltam, és videó alatt botrányos hangminőséget tudott mindegyik.
Amúgy érdekes még mindig ez a jack miatti problémázás. Azt bírom legjobban, amikor egy-egy tesztben kiemelik, hogy az audiofilek örülhetnek, van hagyományos jack
Az audiofilek bottal nem piszkálnák meg a telefonok jack kimenetét, annyira silány minőséget tudnak általában
Az ilyen filléres kínai fülesekhez még jók, de azt a minőséget meg egy nem sokkal drágább BT füles is bőven tudja. Vagy egy filléres átalakító, vagy akármi.
Összességében nekem bejönnek a Pixelek, idén már a design is talán felzárkózik a kor szellemiségéhez, bár nekem a kisebbik tetszene jobban, az az 5,3"-os kijelző elég kompakt telefont ígér, ami nem rossz dolog. Jack nem érdekel, amíg van aptX-HD és LDAC, notch is csak a nagyobbikon lesz, igazából a több kamera sem kritérium, ha az az egy jól működik (bár azt nagyon furának tartanám, hogy az előlapon kettő, hátlapon egy).
-
Drakmusz
addikt
válasz
tomboy0013 #9 üzenetére
Ez egyértelmű.De szerintem soha nem fognak ebbe az irányba fejleszteni.
Ez egyébként megint csak egyéni ízlés kérdése.A Pixelemhez képest hiába ezerszer sokoldalúbb mondjuk egy P20 Pro kamerája,ha egyszerűen nem tetszik a képminőség amit produkál. -
aelod
veterán
válasz
tomboy0013 #9 üzenetére
Nekem jobban tetszik mindegyik tesztfotón a pixel képei mint a konkurenseké.
-
aelod
veterán
válasz
tomboy0013 #5 üzenetére
egy db szenzor...
Az az egy darab szenzor a teszt fotókon rendre odaver a 3 kamerás csodáknak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest