Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petesejt
aktív tag
Alapesetben el szoktam küldeni a trollokat vissza a szülőcsatornába, de most a gyanús indulatok ellenére is sajnos igen erősen karcolod az igazságot. Az meg még szomorúbb, hogy ehhez az árpumpáláshoz szép csendben mosolyogva, a körmét lakkozva, kacsintgatva asszisztál a Samsung is. A Huawei meg nagyon példásan ellavíroz a noname cuccok és a Samu-Apple árai között, miközben tetézi a szolgáltatásokat remek funkciókkal és szervizháttérből is most épít sajátot, de én nem tudom, valahogy miután megláttam az S8 éjszakai képeit (főképp hogy nem ködösödnek be egy éles fényforrásra), hát azonnal fellobbant a must-have érzés.
És a Huawei akkor is az a cég maradt, amelyiket tiltottak már ki az USÁ-ból kémkedő routerek miatt....
Az S7-8 és persze a 9 is full üveg, hát a tököm, nem értem, ezt tényleg muszáj? Legközelebb miből fogják csinálni parafából vagy hungarocellből?
És ha az S7-et most 100 alatt tudja adni a Telekom, bele sem merek gondolni, vajon mennyi lehetett az előállítási költsége promóköltséggel együtt, mondjuk 150 dolcsi?
Elnézést, konzervatív vagyok, nekem a Note 4 A TELEFON. Atomstabil fém keret, nem kopik, igényes hátsó, kamera, stabi stb. stb. De ahogy nézem, nem lesz utódja.... Ezek az újak mind játékszerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest