Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Fryskitt

addikt

válasz DDA40X #83 üzenetére

Ezen az alapon gyorsan menj ki az utcára egy szál semmiben és énekelj mellé valamit, mert erre is volt már példa. Amit írtál, aszerint követned kell neked is azt, aki így tesz. :W

• petesejt

aktív tag

válasz DDA40X #83 üzenetére

Alapesetben el szoktam küldeni a trollokat vissza a szülőcsatornába, de most a gyanús indulatok ellenére is sajnos igen erősen karcolod az igazságot. Az meg még szomorúbb, hogy ehhez az árpumpáláshoz szép csendben mosolyogva, a körmét lakkozva, kacsintgatva asszisztál a Samsung is. A Huawei meg nagyon példásan ellavíroz a noname cuccok és a Samu-Apple árai között, miközben tetézi a szolgáltatásokat remek funkciókkal és szervizháttérből is most épít sajátot, de én nem tudom, valahogy miután megláttam az S8 éjszakai képeit (főképp hogy nem ködösödnek be egy éles fényforrásra), hát azonnal fellobbant a must-have érzés.

És a Huawei akkor is az a cég maradt, amelyiket tiltottak már ki az USÁ-ból kémkedő routerek miatt....

Az S7-8 és persze a 9 is full üveg, hát a tököm, nem értem, ezt tényleg muszáj? Legközelebb miből fogják csinálni parafából vagy hungarocellből?

És ha az S7-et most 100 alatt tudja adni a Telekom, bele sem merek gondolni, vajon mennyi lehetett az előállítási költsége promóköltséggel együtt, mondjuk 150 dolcsi? :Y :Y

Elnézést, konzervatív vagyok, nekem a Note 4 A TELEFON. Atomstabil fém keret, nem kopik, igényes hátsó, kamera, stabi stb. stb. De ahogy nézem, nem lesz utódja.... Ezek az újak mind játékszerek. :F

Új hozzászólás Aktív témák