Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
őstag
válasz
petesejt #119 üzenetére
Köszönöm, megerősítettél abban amire nagyjából én is gondoltam. Az előző évek tendenciái alapján úgy saccolom, hogy BF lesz a tuti vétel ideje. Addig jó lenne ha lemenne pl. a Huawei P Smart ára a szolgáltatóknál, mert még egyik sem kínálja jobb konstrukcióban, mint a MM.
-
-
válasz
petesejt #113 üzenetére
Na látod azt nem hiszem el, hogy csak pár tíz dolcsi lenne az általam felsorolt tételek. Az meg hogy business analyst vagy nem azt jelenti, hogy értesz a mobilgyártáshoz. Mégis melyik business domain-re szakosodtál? Van rengeteg, travel, finance, IT?
Mondjuk IT nem lehet, mert akkor nem mondanál ilyet, hogy az android nagyjából készen volt vásárolva. -
És ha az S7-et most 100 alatt tudja adni a Telekom, bele sem merek gondolni, vajon mennyi lehetett az előállítási költsége promóköltséggel együtt, mondjuk 150 dolcsi?
Nem tudom hallottál e már olyanról, hogy pl. fejlesztési és kutatási költségek, bérköltségek, marketing, szervizhálózat, stb, stb?
Az S7 most nem azért került 100k-ba, mert kevesebb volt az előállítási költsége, hanem a maradék árukészletet szórja ki a Telekom, mert csak a pénze megy el a raktározásra.
Egyébként meg iszonyatos pénzeket fektet a Samsung a fejlesztésekbe. Ugye ők gyártják a kijelzőt, a processzort, a ram modulokat, és még sorolhatnánk miket. Ezeknek a fejlesztése is számukra elképzelhetetlen pénzekbe kerülnek, és akkor még csak nem is beszéltünk a szoftveres vagy éppen a szervizes háttérről.
Ja, egyébként ki lehet számolni, hogy mennyibe kerültek az alkatrészek az S7-hez, de az az előállítási költségnek csak a töredéke.
-
Parallaxis
addikt
Hogy MIIII?!?!? Komolyan kérdezem!
Az F-es Note 4-ek elég nagy számban nagyjából 1-2 éves korukra kipurcannak emmc hibával.
Megoldás, ha már nincs gari, akkor C-s alaplap beszerzése.
Olvasgasd a készülék topikját.--
De azzal ugrik a garancia.... Vagy nem?
Nem.
Ha gyári romot teszel fel és csak régiót váltasz akkor nem ugrik a gari.(S8-nál a januári frissítés után már igen, de szerintem a régebbi készülékeknél nem fog már bekeményíteni a Samsung.)
Új hozzászólás Aktív témák
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest