- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
petesejt
aktív tag
Alapesetben el szoktam küldeni a trollokat vissza a szülőcsatornába, de most a gyanús indulatok ellenére is sajnos igen erősen karcolod az igazságot. Az meg még szomorúbb, hogy ehhez az árpumpáláshoz szép csendben mosolyogva, a körmét lakkozva, kacsintgatva asszisztál a Samsung is. A Huawei meg nagyon példásan ellavíroz a noname cuccok és a Samu-Apple árai között, miközben tetézi a szolgáltatásokat remek funkciókkal és szervizháttérből is most épít sajátot, de én nem tudom, valahogy miután megláttam az S8 éjszakai képeit (főképp hogy nem ködösödnek be egy éles fényforrásra), hát azonnal fellobbant a must-have érzés.
És a Huawei akkor is az a cég maradt, amelyiket tiltottak már ki az USÁ-ból kémkedő routerek miatt....
Az S7-8 és persze a 9 is full üveg, hát a tököm, nem értem, ezt tényleg muszáj? Legközelebb miből fogják csinálni parafából vagy hungarocellből?
És ha az S7-et most 100 alatt tudja adni a Telekom, bele sem merek gondolni, vajon mennyi lehetett az előállítási költsége promóköltséggel együtt, mondjuk 150 dolcsi?
Elnézést, konzervatív vagyok, nekem a Note 4 A TELEFON. Atomstabil fém keret, nem kopik, igényes hátsó, kamera, stabi stb. stb. De ahogy nézem, nem lesz utódja.... Ezek az újak mind játékszerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Linux Mint
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Autós topik
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 65W töltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest