- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoGeN90
aktív tag
Sziasztok!
Mindössze 172.000 Ft-ért tudnám megvásárolni most az S9-cet (nem, nincs magas előfizum, ~3.500/hó). Annyi a probléma, hogy fekete nincs, csak lila és kék. Mondjuk úgyis tok lenne rajta, úgyh ez nem deal breaker.
Van valakinek tapasztalata abban, hogy melyik fólia-tok kombó nem nyírja ki egymást?Előre is köszi.
-
bb0t
őstag
válasz
petesejt #119 üzenetére
Köszönöm, megerősítettél abban amire nagyjából én is gondoltam. Az előző évek tendenciái alapján úgy saccolom, hogy BF lesz a tuti vétel ideje. Addig jó lenne ha lemenne pl. a Huawei P Smart ára a szolgáltatóknál, mert még egyik sem kínálja jobb konstrukcióban, mint a MM.
-
petesejt
aktív tag
Tapasztalataim szerint az előző széria árait egy időre befagyasztja az új készülékek bejelentése, mivel az új készülékek emelik a keresletet a régiekre is. Figyeltem a tendenciákat, az előző szériák áresése komolyabban csak pár hónap múlva várható. De az S7-es már most is elérte azt az árat, aminél lejjebb nem nagyon fog menni. (Kb. 128 ezer Ft hivatalos forrásból, 2 év Samu garanciával -- az elmúlt két hónapban egyszer a Media Markt egyszer az Edigital adta ennyiért.)
Ha S7-est akarsz, már megveheted, az S8-nak elvileg őszre fog érezhetően lejjebb menni az ára, az S9 meg kb. 2-3 hónap múlva beáll egy időre kb. arra, amin eddig az S8 volt.
-
-
Halkow.
senior tag
Ez is sok idehaz nézve de még mindig jobb ár, mint az iphone x közel fél milláért, áhojj előfizu mit érne nélküled a szifonn.
-
bb0t
őstag
Mit gondoltok mennyi lesz az S8 előfizetésesen, ha kijön az S9? Telefonvásárlás előtt állok, érdemes várni a bejelentésekig, vagy nem?
-
petesejt
aktív tag
Mellé. IT.
És pár tíz dolcsi, törődj bele. Az Android meg készen van, adja a Google (neked is, ha aláírod a szerződési feltételeket), a TouchWiz / Experience felületet kell rádolgozni. Ha beleugrasz egy kicsit a szoftverfejlesztésbe, látni fogod, hogy ekkora eladások mellett tényleg nem több pár tíz dolcsinál készülékenként. És nem is kell minden készüléknél újraírni.
És van egy sanda gyanúm, hogy azért csinálják üvegesre a telefonjaikat, mert a garanciális meghibásodásra is rá lehet fogni hogy fizetős, ha egy aprócska karc/repedés van a telefonon....
Vannak itt még disznóságok, amiket csak a globális levelezésbe való betekintéssel (vagy azzal se) tudhatnánk meg....
Az alma is pontosan azért (is) tud ilyen horribilis hasznot realizálni, mert nem nyolcféle készüléke van egy évben, hanem kettő. Hiába olyan a felület egy S8/S8+/Note8/A8/A8+ esetében, mint két tojás, minimális különbségek akadnak, és ez is elviszi a haszon egy kis részét.
(Más. Szoktam mondani, könnyű a Windows-t fikázni, de ha az Apple-nek kellene ennyi eszközzel kompatibilisnek lennie, már rég megfulladtak volna a programozási hibákban.)
-
válasz
petesejt #113 üzenetére
Na látod azt nem hiszem el, hogy csak pár tíz dolcsi lenne az általam felsorolt tételek. Az meg hogy business analyst vagy nem azt jelenti, hogy értesz a mobilgyártáshoz. Mégis melyik business domain-re szakosodtál? Van rengeteg, travel, finance, IT?
Mondjuk IT nem lehet, mert akkor nem mondanál ilyet, hogy az android nagyjából készen volt vásárolva. -
petesejt
aktív tag
Bájos tőled, hogy a részleteket sorolod, amikor 15 éve business analystként dolgozom.
Egyébként csúnyán meglepődnél, ha kiderülne, hogy a nagyjából készen vásárolt Android mellett az általad felsoroltak max. pár tíz dolcsi készülékenként. (Van elektronikai fejlesztő cég partnerem is.) Mégpedig azért, mert a K+F nem csak az S7-es árát terheli, de haszont termel licencdíjak formájában is, és sok más termékben is felhasználásra kerül egy-egy alkatrész, vagy kódsor is. Nagy pazarlás lenne, ha a házon és az alaplapon kívül a többi alkatrészt nem használnák fel sehol máshol....
És a Telekom sem azért szórja ki, mert drága a raktározás (a hazai piachoz szükséges mennyiség tárolása egy útszéli raktárhelyiségben konvergál a nullához, még éjjeliőrrel, kamerarendszer üzemeltetéssel együtt is, de még az üzletekben tárolt mennyiség sem mérvadó költség), hanem azért, mert valószínű a Vodával ellentétben olyan szerződést kötöttek, hogy a Samu nem veszi vissza az el nem adott készletet.
De vajon ahhoz mit szólsz, ha azt mondom, rengeteg S7-es bezúzásra is fog kerülni? Felháborodsz másokhoz hasonlóan kispolgár módra, hogy miért nem osztják szét féláron?
Én azon csodálkoztam, hogy az új korában 240+ ezres készüléket most (is) haszonnal adják el, 100 ezerért, ilyet nem látsz máshol a piacon. Sehol. Egy tévé, de még gyorsan amortizálódó videokártya vagy proci sem produkál ekkora zuhanást.
-
És ha az S7-et most 100 alatt tudja adni a Telekom, bele sem merek gondolni, vajon mennyi lehetett az előállítási költsége promóköltséggel együtt, mondjuk 150 dolcsi?
Nem tudom hallottál e már olyanról, hogy pl. fejlesztési és kutatási költségek, bérköltségek, marketing, szervizhálózat, stb, stb?
Az S7 most nem azért került 100k-ba, mert kevesebb volt az előállítási költsége, hanem a maradék árukészletet szórja ki a Telekom, mert csak a pénze megy el a raktározásra.
Egyébként meg iszonyatos pénzeket fektet a Samsung a fejlesztésekbe. Ugye ők gyártják a kijelzőt, a processzort, a ram modulokat, és még sorolhatnánk miket. Ezeknek a fejlesztése is számukra elképzelhetetlen pénzekbe kerülnek, és akkor még csak nem is beszéltünk a szoftveres vagy éppen a szervizes háttérről.
Ja, egyébként ki lehet számolni, hogy mennyibe kerültek az alkatrészek az S7-hez, de az az előállítási költségnek csak a töredéke.
-
Ateszpapa
addikt
Szerintem S8-ról nem lesz érdemes váltani, de attól lefelé már meggondolandó.
-
OCTAMD
őstag
válasz
Parallaxis #105 üzenetére
Legújabb s7edge januári, vissza nem tudsz menni,de tudok váltogatni,hogy XEH ATO ORX legyen rajta
Kipróbáltam,természetesen a garancia megtartása mellett
-
petesejt
aktív tag
válasz
Parallaxis #94 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! De a bootloader nyitásával ugrik a KNOX és azzal a garancia is, vagy rosszul szövöm a gondolatokat? Mint az nyilvánvaló, nem vagyok járatos a témában.... És sajnos ezért ódzkodom is, hogy magam cseréljek ROM-ot....
-
cross56
senior tag
Én már 5. éve S4-et használok. Még mindig remekül működik.. nem lenne okom lecserélni. De talán még is itt az idő.
-
OCTAMD
őstag
válasz
Parallaxis #97 üzenetére
Mire is gondolsz,hogy régiót nem tudsz váltani?
-
OCTAMD
őstag
válasz
Parallaxis #94 üzenetére
Rosszul tudod
Időben nem tudsz vissza menni szoftverileg
És igen érinti az s7 s7e note8at már jelenleg is
S8at pedig csak fogja érinteni nemsokára
-
Parallaxis
addikt
Hogy MIIII?!?!? Komolyan kérdezem!
Az F-es Note 4-ek elég nagy számban nagyjából 1-2 éves korukra kipurcannak emmc hibával.
Megoldás, ha már nincs gari, akkor C-s alaplap beszerzése.
Olvasgasd a készülék topikját.--
De azzal ugrik a garancia.... Vagy nem?
Nem.
Ha gyári romot teszel fel és csak régiót váltasz akkor nem ugrik a gari.(S8-nál a januári frissítés után már igen, de szerintem a régebbi készülékeknél nem fog már bekeményíteni a Samsung.)
-
petesejt
aktív tag
válasz
Parallaxis #89 üzenetére
Hogy MIIII?!?!? Komolyan kérdezem!
-
NandorHUN
addikt
Flagship árak kíváncsi vagyok mikor fognak végre beállni, mert egyenlőre csak folyamatosan drágultak
-
petesejt
aktív tag
Alapesetben el szoktam küldeni a trollokat vissza a szülőcsatornába, de most a gyanús indulatok ellenére is sajnos igen erősen karcolod az igazságot. Az meg még szomorúbb, hogy ehhez az árpumpáláshoz szép csendben mosolyogva, a körmét lakkozva, kacsintgatva asszisztál a Samsung is. A Huawei meg nagyon példásan ellavíroz a noname cuccok és a Samu-Apple árai között, miközben tetézi a szolgáltatásokat remek funkciókkal és szervizháttérből is most épít sajátot, de én nem tudom, valahogy miután megláttam az S8 éjszakai képeit (főképp hogy nem ködösödnek be egy éles fényforrásra), hát azonnal fellobbant a must-have érzés.
És a Huawei akkor is az a cég maradt, amelyiket tiltottak már ki az USÁ-ból kémkedő routerek miatt....
Az S7-8 és persze a 9 is full üveg, hát a tököm, nem értem, ezt tényleg muszáj? Legközelebb miből fogják csinálni parafából vagy hungarocellből?
És ha az S7-et most 100 alatt tudja adni a Telekom, bele sem merek gondolni, vajon mennyi lehetett az előállítási költsége promóköltséggel együtt, mondjuk 150 dolcsi?
Elnézést, konzervatív vagyok, nekem a Note 4 A TELEFON. Atomstabil fém keret, nem kopik, igényes hátsó, kamera, stabi stb. stb. De ahogy nézem, nem lesz utódja.... Ezek az újak mind játékszerek.
-
DDA40X
aktív tag
Köszönjük retkes Apple, hogy nemcsak az idióta jackes és egyéb barom trendeket szórod szét a világban, de miattad drágul minden egyéb más márka is. Éhes parasztok..
-
Rerrietllub
tag
válasz
weberzolee #80 üzenetére
Na jó, ebben igazad van.
(Ez már tényleg rajta marad)
De nyugodtan a Htc mellé lehetne tenni pl a Sony modelljeit is. -
Rerrietllub
tag
válasz
Kamikaze75 #79 üzenetére
Nekem is az egyik kevencem (lenne) az S8. Kicsit drága (nekem), mondjuk nem drágább a többi gyártó csúcskészülékeinél, viszont erősen kérdéses, hogy ér-e annyival többet sz S9, mint amennyivel többe kerül majd. Pontos képet egyébként is csak akkor kapunk ha megjelent és kijönnek az első tsztek.
-
weberzolee
aktív tag
válasz
Rerrietllub #78 üzenetére
igen, mert a HTC funkció nélkül (modjuk ez nem teljesen igaz mert ott van a logó
), indokolatlanul szokott nagy kávát tervezni (ok, már nem, de ez már rajta ragad
) ha gomb lenne rajta megérteném, de így... (Desire és One sorozat) Desire 628 esetén még a hangszóró sem lehet indok...
-
Kamikaze75
tag
Kétségtelen az s8 plus nagyon tetszik csak sajnáltam rá 200 ezret,több tucat teszt úgyis azt fogja lehozni nem érdemes váltani S8-S9 re.
Ha belegondolunk alig használtan eladni egy s8+ 150 ezerért jó esetben az s9+ lesz 300....hát... -
Rerrietllub
tag
-
Kamikaze75
tag
Na nem iphone kontra HTC vita volt a célom,nem vagyok iphone fan de 7,8 plus is jobban bejön mint az x,de igaz ez egy samsung s9 fórum....😀
-
Rerrietllub
tag
Bocsánat, valamiért kétszer ment el az üzenet.
-
Rerrietllub
tag
válasz
weberzolee #73 üzenetére
Persze, hogy értem.
De ha minden Htc nagy kávás, akkor mi a helyzet az U11+-al?
Az Iphonnak egy készülék kivételével ( X ) nagykávás készülékei vannak, és ugyanez igaz a Htc-re is ( U11+ ). -
Rerrietllub
tag
válasz
weberzolee #73 üzenetére
Persze, hogy értem.
De ha minden Htc nagy kávás, akkor mi a helyzet az U11+-al?
Az Iphonnak egy készülék kivételével ( X ) nagykávás készülékei vannak, és ugyanez igaz a Htc-re is. ( U11+ ) -
weberzolee
aktív tag
válasz
Rerrietllub #71 üzenetére
még szerencse hogy az X volt a téma. nem minden iPhone kávamentes, de minden HTC nagy kávás. érti?
-
törölt tag
válasz
Rerrietllub #71 üzenetére
"az Iphone-nak minden készüléke"
Mármint, hogy minden iPhone készülék..?
-
Rerrietllub
tag
válasz
weberzolee #70 üzenetére
"mondjuk aki HTC -t vesz erősen kávafetisiszta lehet, nem csodálom hogy az x nem jött be"
Még szerencse, hogy az Iphone-nak minden készüléke kávanélküli!
-
weberzolee
aktív tag
válasz
Kamikaze75 #66 üzenetére
max csökkentik a gyártás mennyiségét, de nem leállítják. óriási különbség...mondjuk aki HTC -t vesz erősen kávafetisiszta lehet, nem csodálom hogy az x nem jött be
-
Tibee86
nagyúr
Android fronton 4gb ram-mal szerelt telefon majd 300 ezerért, háát....
Nagyon nem szimpatikus, hogy már lassan minden gyártónál ha a top hardvert akarja az ember azt csak tepsi méretben kaphatja meg. -
Fryskitt
addikt
Csak behozzák a top telefonok közötti árkülönbséget. Nincsenek csodák.
-
Kamikaze75
tag
válasz
Parallaxis #53 üzenetére
Természetesen Apple szemmel nézve bukta,idő előtt befejezhetik a gyártását pedig a samsung jól megél a kijelző gyártás miatt belőlük,fogtam a kezemben egyébként,ritka ronda giccs az iphone x mintha nőknek gyártották volna,nem voltam elájulva tőle,magánvélemény!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
enginev3.0 #54 üzenetére
Egy röpke út Dél-Koreába, és megkapod annyiért!
-
enginev3.0
félisten
De szép lenne 222ezerert megvenni
Tudom..... -
Parallaxis
addikt
válasz
Kamikaze75 #43 üzenetére
Feszegetik az árak határait,mint kiderült a szifon X bukta lett..
Hát igen, bár kinek mi a bukta
Az Apple elemzői ezt gyenge negyedéves eredménynek gondolják, míg a Samsung az S8/S8+ párosból együtt sem adott el ugyanannyit ezen idő alatt és eredményesnek tartják az eladásokat -
janeszgol
félisten
válasz
Kamikaze75 #43 üzenetére
Allitolag 30-40 millio korul adtak el belole. 50-et terveztek, az nem jott ossze. Ja kb egy negyedev alatt. Ha ez igaz, akkor az nem semmi. A Galaxy S szeriabol fogy ennyi egy ev alatt.
De biztos nagy bukta... -
jacis
nagyúr
válasz
Kamikaze75 #44 üzenetére
Lassan minden topikba leírod hogy vettél egy U Ultrát. Olyan mintha magadat nyugtatnád vele, higy jól döntöttél
-
arn
félisten
válasz
Kamikaze75 #43 üzenetére
-
Kamikaze75
tag
Bár én szeretem a buktákat így vettem meg a 250 ezren nyitó HTC U Ultrát 91 ezerért,originalt újonan,ami még mindig csúcs készüléknek számìt
-
Kamikaze75
tag
Feszegetik az árak határait,mint kiderült a szifon X bukta lett...szerintem a 300 ezer minden országban lélektani határ
-
ak76
senior tag
Nem számít mennyin nyit,10 hónaposan fele annyiért dobják az ember után.
-
Kajt
tag
-
slimshady
senior tag
Vajon miért nem lepődök meg a magasabb árak hallatán...
-
arn
félisten
ha az apple veri fel az arakat, a samsung hulye lenne kihagyni... majd fel ev mulva ranezek.
-
Teal'C
veterán
Mióta kijött az edge design azóta a fekete hátlap egyszerűen taszít. Csak nekem nem tetszik vagy tényleg ronda?
Egyszerűen hátulról semmi karaktere nincs a telóknak.
-
doooo
veterán
Én amúgy is RAW-ban tervezek fényképezni legtöbbször, abban meg nagyjából mind jók. Ellenben optikai zoom nincs mindegyikben, ezért véreznek el nálam az LG-k. Nagylátószögre nincs szükségem. És akkor már G6-ot választanám, az sincs vészes árban. G5-öt már nem is látok egy ideje sehol se. Meg 2 éves telefonba nem szeretnék semennyit se fektetni, Legyen az G5 vagy akár S7... De persze ettől még jó alternatívák lehetnek másoknak.
-
atike
nagyúr
A kamera érdekel engem is belőle. De az nagyon...
Drágul.... Hát na. Mi nem?
-
Kampó
senior tag
p10et nézegetem én is de számomra röhely hogy majdnem 150e ft és én nem estem hanyatt a képektől amiket lőttek vele.. Akkor már lg g5, hiába régebbi de kamerában szerintem jobb meg a kijelzöje is szebb. Modularis baromságot meg nem kel használni egybe kel hagyni azt csók, legalább aksi is cserélhető.
-
doooo
veterán
Abszolúte megértelek, pontosan ugyanebben a cipőben járkálok én is... Én is a P10-et néztem a legolcsóbb alternatívaként. Meg a Honor 9-et, de abból hiányzik pár apróság, ami talán mégse akkora apróság, mint pl. optikai képstabilizálás...
Az AMOLED, az IP67, stb, viszont hiányoznának mindkét választás esetén. Nem beszélve az EMUI eltűréséről... De középkategóriás Samsung nem lenne nagy lépés (néhány esetben visszalépés is)... Viszont pár hónapja vettem egy Tab S3-at, ergó elférne ezúttal egy nem-Samsung telefon a zsebemben. Ami lehetőleg dupla kamerás és/vagy képes némi otpikai zoomra.Ezeknek pedig ismét a P10 felel meg a legkönnyebben. Na de még egy kis várakozás belefér, meglátjuk milyenek lesznek az idei szereplők.
-
Kampó
senior tag
válasz
Dare2Live #22 üzenetére
Hello, honnan tudod hogy függetlenek?
Most cserélném le s6-omat.. de a számom 70es igy azt megtartanám, vodáéknál nincsen már s7, az edge meg nem tetszik...igy nekem pont jó lenne az s7
kamatmentes havi 3200ft ért simán marhajó.
De hol van erről infó hogy független készülékek? -
Kajt
tag
Telefonvaltas elott vagyok. Van ertelme szerintetek varni, hogy az S9 lenyomja az S8 arat vagy az meg odebb lesz? Esetleg Samsung nem akar konkurenciat maganak es tartja amilyen magasan csak lehet, hogy ne az uj telefontol vegyen el vasarlokat...
Februar kozepeig van 50€ visszaterites Samsungtol (S8+ -nal 100€), igy egy uj S8 580€ korul van.
LG G2 3,5 eve tokeletesen kiszolgal (facory reset kellett neki azert), S8 kompakt merete miatt is tetszik. One Plus 5T jo ar-ertek arany de nekem mar tul nagy. -
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
SkyLine3000 #19 üzenetére
En ezert berlem a telefont. Fogja a fene megvenni evente. Semmi szuksegem a tulajdonerzetre, sima hasznalati targy, nem csaladi ereklye.
-
Én egyből 2 millió wonért adnám, az már rendes hasznon, úgy is veszik.
-
SkyLine3000
addikt
Jééé. Ki gondolta volna, hogy drágább lesz, mint az előd... Lassan, ha az ember egy ilyen teló vételén gondolkodik, el kell adni minimum az autóját...
Mondjuk ez az ár még mindig barátságosabb, mint egy szifoné. Viszont mire ideér, bele sem merek gondolni, mennyi lesz. -
pit stop
addikt
Most próbáltam egy kicsit vastagabb telefont - talán LG volt - és sokkal masszívabb, tartósabbnak érződött, ugyanakkor jó volt fogni. Meg nem is paráznék, hogy kettétörik a zsebembe...
-
FIREBLADE78
addikt
X-hez képest ez még olcsó lesz. Na majd médiában megnyomkodom.
-
tomboy0013
veterán
válasz
toronyhaz #11 üzenetére
Érzek némi frusztrációt a tesztpontszámokkal kapcsolatban. Említettem netán valahol hogy csak azért jobban az új telók vagy mi?
Az S5 felett eljárt az idő csak a kezedbe kell fogni bármelyik mai telót és kipróbálni. Az előlapi olvasó meg OLED kijelző kell az eltérhet, de a P10 sem OLED kijelzős példának okáért tehát nem lesznek olyan mű színek mint az S5-nél. -
Mr President
senior tag
válasz
Ujfelhasznal #10 üzenetére
Azért amiért az apple is a nagyobb drágább készülékbe pakolja a jobb kamerát, hogy fizess többet.
Engem is bosszant ez mert az S9-re szívesen váltanék a későbbiekben, de a + egyszerűen nagy számomra. Ha pedig a jobb kamera fontos akkor vagy megveszi azt az ember vagy kompromisszumot köt. -
Anulu79
addikt
Miért ne lenne drágább? Teljesen mindegy, hogy mennyivel lesz drágább úgyis sokan megveszik mert ez is már státusz szimbólum.
-
BiP
nagyúr
Én a kamerára leszek kíváncsi.
Egyedül a low-light érdekel, (a legtöbb ott hasal el.) normál körülmények között kétségkívül jó lesz.
Nexus 5X után az S7 borzalmas képeket csinál, így nagyon várom ezt az S9-et. Hátha. -
toronyhaz
aktív tag
válasz
tomboy0013 #7 üzenetére
Csak tudod én tudom mire van szükségem. Normális akksi idő,ami meg is volt. Szép kijelző. Normális, vállalható kamera. Nem az a réteg vagyok aki f@szbukozni vesz egy S8+-t.Meg tesztpontszámokra veri magát.
Ami még jól jöhet az az előlapi ujjlenyomat olvasó.(sajnos nekem elég béna megoldás van még benne) Ezt mind tudja a P10. -
Ujfelhasznal
tag
Mondjuk nem értem, hogy miért nem lehet ennyi pénzért a kisebbikbe is duál kamerát rakni. Nem hinném, hogy a szimplával meg tudnák oldani azt, amit a Google-nek sikerült. Ettől függetlenül várom, mégha maradok is idén a P10-emen.
-
batai15
félisten
Érdekes az a8 jobban hajaz az s9re mint a 8ra.
-
Miért is lenne olcsóbb? Persze,hogy drágább évről-évre minden... és nem csak a telefonok.
-
Engikrisztus
tag
"Kecsesebb és drágább lesz a Galaxy S9" Ebből a kecsesebb talán,ami újdonság lehet.Szerintem senki nem várta,hogy az elődjénél olcsóbb lesz,nem az a trend manapság.
-
toronyhaz
aktív tag
Magyarul 280 és 300 lesz a nyitóár kb. Kezdi magát megadni az S5. Hiába az "új" akksi, az sem bír ki 20 órást sem. Iszonyatosan megvagyok vele elégedve(110ért hoztam ki 2015-ben 5400Ft-os csomaggal kb),de nem fogok 100-130-ért venni egy ugyanilyen vagy még rosszabb képességű telefont. Huawei P10 lenne esetleg amit most választanék...
-
Nartaas
tag
Totál felesleges telefon, dehát a gyártósor nem állhat le...
-
-
jacis
nagyúr
Ez is olyan teló lesz mint az S7 széria. Tökéletesíti az előző széria dolgait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Revolut
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest