- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Szerintem ha utántöltőzni akarsz, akkor ne szenvedj a géppel, inkább vegyél egy minőségibb kotyogóst.
-
r.levente75
addikt
Ha ennyire számít az ár kérdése, akkor miért kapszulás kávéfőzőt használsz?
A dolce eredeti kávéknál nem fogsz találni olcsóbb kapszulát, 3+1 akcióban 1100.- alá jön ki egy doboz amiben 16 db van, ha visszaosztod, akkor verhetetlen bármelyik másik ebbe a gépbe való kapszula árával.
Szvsz még jobb is ízre bármelyik eredeti, mint bármelyik másik márka kávéja. -
Vettem fém utántöltőt, tamper is járt hozzá.
Játszani kellett picit, de nagyon finom kávét lehet készíteni. Megközelíti a Gaggia gépemet, de brikka (eredeti olasz) felett van. Nem bántam meg, megérte az árát.
Nekem amúgy a Dolce kapszulák annyira nem jönnek be, a tchibo számomra finomabb.
Arabica párti vagyok, abból elég kevés a választék Dolce fronton, és ízben sem a kedvenceim. -
-
quad406
csendes tag
Igazából eredetit kell venni csak akciós áron. Egymást érik az akciók az áruházláncokban. Ilyenkor olyan 1100-1200 között mozog egy doboz ára, de ehhez meg kell vásárolni egyszerre 4-5 dobozzal. Nemrég jelentek meg a Starbucks kapszulák is. Gyakorlatilag ezek is eredeti kapszulák. A Nestlé forgalmazza. De ezekben csak 12 kapszula van. A Müllerben találsz svájci Royal-t olyan 1050 körül. Barátságos az ára és elfogadható a minősége. Az Aldi/Lidl kapszulákkal is lehet próbálkozni de ezek már nem annyira jó kávék. A tejes kapszulákkal gondok lehetnek, nem megy át rajtuk a víz. A segafredo kapszulákkal szintén ez a baj, de ott a kávéssal is. Ott vannak még a Jacobs kapszulák. Egy misét megérnek de ez a kv se egy eredeti DG minőség. A Pellini jó de drága és csak 10 db van a dobozban. Óvakodj a noname és sajátmárkás kapszuláktól. Nem véletlenül olcsóbbak. Pl. a Sparos borzasztóan rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpársportok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Seiko SRPD55K1 + Hirsch bőr szíj, illetve szilikon szíj + doboz + számla + garancia
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest