-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
quad406
csendes tag
válasz
Atlantis #259 üzenetére
Nem tudom. Az akciós ujságjukban nem láttam, de máskor is volt már ilyen akciójuk. Valószínüleg gyakori lehet, mert én elég ritkán tévedek be. Esteleg fel lehet hívni az ügyfészolgálatukat. Viszont a Tesco-ban is akciós. Ott is 5 csomagot kell venni és 1149-re jön ki egy. Ez nagyon jó ár! És ott a választék is nagyobb.
Közben kipróbálltam a Café Royal Grande-ját, igaz én eszpresszónak főztem. Kicsit erősebben pörkölt, de nem túl erős koffein szempontból. Semmi nagy durranás, de nem rossz. Korrekt kávé korrekt áron. És a kapszulák is rendben vannak. Nem "szelel" eggyik sem. Hiába, a sváci minőség ...
Jobban megszagolva, az illat ami a tasakon érződik, nem is kávé hanem inkább forró csoki illat. Lehet előtte azt csomagoltak a gépsoron. Szóval egy próbát mindenképpen megér. Remélem hamarosan az Espresso és az E. Forte is kapható lesz. Ha esetleg lát valaki, szólljatok!
-
quad406
csendes tag
válasz
Atlantis #249 üzenetére
Mi egy csóri Piccolót használunk a munkahelyen kb. tizen. Egy jó éve biztos használatban van és semmi baja még a tömítéseknek pedig az csak 6 decis a tartálya és gyakran kell töltögetni ilyen létszámnál. És mindenféle botkezű használja. Úgyhogy nem hiszem ha tied hamar megadná magát. Ha biztosra akarsz menni akkor esetleg kend be a tömítést nagyon vékonyan háztartási szilikonnal majd engedj át rajta pár tartálynyi vizet.
Az instant vacakoknál sokkal jobb, igen. Még a Nestlé instantnál is. Bár van 1-2 perverz DG ital amiben instant kávé van. Pl. a Cortado ilyen azt hiszem.
Én csak az eszpresszókat iszom. Majdnem mindet kipróbáltam már. Ha érdekel megpróbálhatom leírni, hogy melyik miylen. A tejes finomságokkat nem próbáltam. Nem az én műfajom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest