Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
beers
addikt
Sziasztok!
A víztartály alá honnan érdemes emberi áron tömítést rendelni?
-
quad406
csendes tag
-
válasz
r.levente75
üzenetére
Nem is értem, mi a problémád az akciókkal

-
Működik bárkinél:
NDGEVFORDULOKuponoddal nagy kiszerelésű* vagy három dobozos, TRIO** termékeink közül egy általad kiválasztottat 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg egy alkalommal. Kuponod 12 hónapig érvényes.
*Nagy kiszerelésű termékeink:
ESPRESSO INTENSO KÁVÉKAPSZULA, NAGY KISZERELÉSCAFÉ AU LAIT KÁVÉKAPSZULA, NAGY KISZERELÉSCORTADO KÁVÉKAPSZULA, NAGY KISZERELÉSRISTRETTO BARISTA KÁVÉKAPSZULA, NAGY KISZERELÉS
**TRIO termékeink:
BUONDI CAFFÉ TRIO KÁVÉKAPSZULA -
quad406
csendes tag
Látom nem nagyon tolong senki, hogy kapott volna. Én sem kaptam. Minek van az évfordulója?
-
Ti is kaptatok évfordulós kupont?
-
-
BrownB
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Par oraja lett kicsomagolva, uj gep. A vizkotelenites funkcio sem indul el rajta, csak a zold villogasig jut el.
-
-
BrownB
tag
Sziasztok, uj Mini Me gep max. 75ml vizet ad maximumra allitva, 50ml-et a legkisebbre. Volt valakinek hasonlo hibaja?
-
-
Dazsar
aktív tag
Üdv.
A minap vettünk a párommal egy Dolce Gusto Mini Me-t. Kaptunk hozzá egy üres kapszulát. A kérdésem az volna hogy, ezt csak tisztitáskor kell belerakni , vagy akkor is ha sima forró vizet rakok bele?(bögrébe) most 2-3x úgy ment ki a forró víz , hogy nem volt benne ez az üres kapszula, csak üresen magába. ettől lehet gond/baja? -
azbest
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
azbest
félisten
válasz
quad406
üzenetére
ó jaj, az itthon lévő normál kapszula készletem is 5-6 hónapig őrzi meg minőségét. Ha bevásárolok, napi 2-3 kapszulát kéne fogyasztani. Ami nem rossz, de azt full home officeben szoktam. Ejj, így hiába csábító a nagy csomag fekete starbucks.
Normál kapszula viszont úgy látom nem csak a tescoban, hanem sparban is akciós 4+1-ben 1300 alatt per doboz. Dec 26ig mindkét helyen.
-
quad406
csendes tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Én csak párszor rendeltem az oldalukról de azt nem igazán értettem soha, hogy némelyik termék miért nem friss. Ha már méregdrágán vásárolok közvetlenül a forgalmazótól, ez lenne a minimum. Habár ha ilyen áron vesztegetik nem csoda, hogy nem pörög az áru és rajtuk marad. Legalább most már kiírják az oldalra az akciós csomagok szavatossági idejét. Némelyik csomagnak február 28, azaz már majdnem 1 éve csomagolták! Vicc. Szóval nem véletlen az akció. Semmi sincs ingyen.
-
azbest
félisten
válasz
r.levente75
üzenetére
Hm 87 forint kapszulánként nem rossz (9 dobozos pakk). Ahhoz képest, hogy boltban még akcióban sem érintett és 160 forint körülre jön ki egy kapszula (1900/doboz). Azt hiszem megnézem a mostani készletem lejárati idejét és ha befér közé megy egy ipari mennyiségű starbucks akkor berendelem, köszi Viktor0610

Boltban a sima kapszula listaára már 130 körül van, akcióban adják 1600 / doboz körül, 5 dobozzal véve jön ki 1200 körülre, ami 80 forint körül van kapszulánként.
A boltokban durván felment az ára. A webshopban talán kicsit lassabban.
A tejporos 2 kapszulás pakkok azok, amelyek nem feltételen jó ár érték arányúak, hiszen 8 adag egy doboz. Vagy tejes starbucks esetén 6 adag.
-
válasz
r.levente75
üzenetére
Én a dobozra vetített árat néztem, az elég jó.
Úgy jött ki 1200 forint körülire, hogy rendeltem eredeti 1600 forintos dobozokat is.
Ha csak a 6/9 dobozos csomagokat vettem volna, még olcsóbban jöttem volna ki: 90 Ft/kapszula.De igen, a ... Starbucks név miatt valóban drágább.
-
r.levente75
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem rossz, habár soha nem értettem miért adják ilyen drágán a kapszulákat itt az eredeti oldalon. A sajád DG kapszulák is, meg 25%-os kedvezménnyel, nem tudnak labdába rúgni.
Itt a Starbucksos sem rossz, de kár, hogy csak 12 darabos, szerintem nem rentábilis. -
Starbucks fanoknak kötelező!

A hat-kilenc dobozos csomagokkal 30-35% kedvezmény: [link].Sajnos, a Starbucks® Toffee Nut Latte nem akciós.

-
azbest
félisten
"Egy csomó KV tiszta "E"." Nameg az sem mindegy mi az az E, mert mindennek van azonosítója. A víznek is.
Mindig is mondtam, hogy kávé kapszulát kell venni, nem pedig instan kávé kapszulát.
Az egyben tejpor, ilyen-olyan ízesítésű, az mind instant kávé.A szemes kávé annak jó, aki ipari mennyiségben csinálja. Vagy külön ceremónia a kávézás.
A műanyag meg legfeljebb szemét kapcsán érdekes. Bár az összes fajta csomagolás be van vonva műanyag fóliával, mert a fém reakcióba lépne a tartalommal.80-100 forint egy adag kávéért nem a világ vége, pláne ha 1-2 adag fogy naponta. Elég csak megnézni, hogy mibe kerülne valahol venni egy kávét. Persze irodában mi is szemeset darálós gépet használunk, de az egészen más mennyiség. Ja és "ingyen" van, a cég fizeti. Más cégnél, ahol nincs ingyen vagy csak korlátozott mennyiségben ingyenes (megvan hány db kapszula jár egy főnek alapból - afelett pénzes vagy magának vivős), ott sokszor kapszulásat látok. Ott megvan a kapszula azon előnye, hogy sokféle változatból lehet választani, nem pedig egy féle van.
Ja és a cégnél sem feltétlen nagy élmény a szemes, ha kevesen járunk be. Elsőnek lenni bukta, mert az egész éjjel benne álló maradék megkeseredik és jól belemósodik az első adagba. (nespresso kapszulásnál is ez egy hiba a felépítésben vagy kel legy csak vizes üres kör). Plusz nem tudni milyen régóta áll már a szemes kávé a gép tartályában. Szóval tényleg nagy fogyasztáshoz jó az.
Most egyébként kaptam egy bontott csomag őrölt kávét otthonról, kimaradt valahonnan. És ezért elővettem a kotyogósat is. De pár alkalom után már unalmas az egy íz (eleve sárga chibo family, nem nagy szám), takarítgatni kell folyton, nem mindig sikerül jól mert lehet megégetem néha.
Ha jön az apokalipszis, akkor jól jön, mert áram nélkül a mobil gázrezsón lehet főzni

-
Imy
veterán
Mi lehet mevállunk a KV főzőtől, vagyis veszünk egy automatát.
A kapszula nem is olcsó, annyiból kijön elég sok szemes kávé, és a műanyag sem biztos, hogy annyira egészséges. Egy csomó KV tiszta "E". -
M3oH
addikt
Vidéki Lidlben volt még este is minden fajta.
-
r.levente75
addikt
Nagyon elmentek az árak, lassan a nespressoval vetekszik a kapszulára lebontott ár. Persze csak akkor, ha teljes áron vásárolunk.
Szerencsére még kifogható az 1100.- körüli dobozár, addig nincs nagy gond. -
fradi81
veterán
Én már csak lidlbe veszem a 4x30-as akcióban a cortadot.
-
lmno
őstag
Szerintem a legjobban a dolce-gusto.hu-ról éri meg rendelni egyszerre sokat, akkor olyan 1400/dobozra jön ki, ráadásul ott vannak olyan fajták, amiket boltban nem nagyon kapni.
-
Intersparban a normál ára a kapszuláknak már 1950 Ft körül van, azért ez már elég durva. Most be kell tárazni az akciók során, mert nagy drágulás lesz itt sztem, mint minden téren amúgyis.
-
r.levente75
addikt
METRO december 1-től 4+1 akció.
1279.-os darabáron -
-
quad406
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A coffee66.hu-n van 2 féle. A géped kódja alapján meg kell nézni, hogy a tiedhez melyik passzol.
-
r.levente75
addikt
Lidl ugyanaz az akció lesz mint a Sparban, csak 2000.-ért.
-
Kérdés a Nespresso adapterrel kapcsolatban.
Mire kell figyelni a vásárlásnál?Lemaradt, hogy Krups Mini Me gépem van.
-
r.levente75
addikt
Spar 3+1 akció, 2174.-
30 db kapszula, nagydobozos!!! -
azbest
félisten
A magyar írás szenzációhajhász, a végén belinkelt angol írás folytatódik tovább azzal, hogy a normál hormonhoz képest 10 milliomod résznyi aktivitás lehet az, amit kimutattak. Szóval gyakorlatilag hatástalan. Ha 10 millió adagot iszol meg naponta, akkor kezdjél aggódni

Amúgy meg a kávé gépekben is vannak műanyag alkatrészek. Egyébként a fém dobozok (sör, üdítő) belseje műanyag film bevonatú és nem lepne meg, ha a nespresso kapszula belseje is ilyen lenne.
"Packaging the coffee involves placing just the right quantity of ground coffee into aluminium capsules that are coated on the inside with a protective film." [link]
Szóval ja, valami bevonat van a nespresso kapszula belsején. Csak sokkal kevsebb műanyagot használnak, mint a teljesen műanyag kapszulák. Ez inkább újrahasznosítás terén lehet szempont. -
fradi81
veterán
'Ugyanez a probléma a többi műanyaggal, amivel találkozunk a mindennapi életünk során.'
Akkor nem csak kávét de mást sem szabad műanyagban tárolni.
-
tl-x
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen bármi lehet
. Én napi 4 - 5 kapszulát benyomok (nem mind koffeines). -
-
tl-x
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lehet csak városi legenda én meg elhittem: [link]
-
-
tl-x
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem keverem. Tudom, hogy a Nespressohoz van az alu. De mivel sokan gyártanak DG-hoz utángyártott kapszulat, gondoltam hátha van közte olyan ami alu. Akkor nem kellene lecserélni a gépeket.
De ha nincs akkor váltok. -
-
tl-x
addikt
Sziasztok! Olvastam, hogy a műanyag kapszulák akár ártalmasak is lehetnek ha napi több kapszulát fogyasztunk. Van ehhez a géphez alu kapszula ami nem utántöltős vagy váltsak Nespresso gépre? Jelenleg két Dolce Gusto gépem van egyik itthon másik a munkahelyen

-
Mittu88
senior tag
Sziasztok.
A vízpumpában elkopó golyót honnan tudnám beszerezni?
Phoenix 50 B2P a vízpumpa típusa.
Valaki tudja, hogy az újnak mi az átmérője?
-
Tartarus
tag
Vagy veszel ilyen tölthető kapszulát (300Ft-ért vettem lekuponozva) és használod bármilyen jól őrölt kávéval. Február óta használok egyet napi 3-4 alkalommal, használat után azonnal hideg vízzel visszahűtve, átmosva és még mindig szuper
Szerencsére tartalékról is gondoskodtam még hülye vám szabályok bevezetése előtt.. -
r.levente75
addikt
Jó hír, hogy mostantól lehet gyűjteni egy erre rendszeresített zacskóban az elhasznált kapszulákat szelektíven, és a Média Marktban lehet őket leadni, egy erre kijelölt szelektív gyűjtőládában. A zacskók is ott szerezhetők be.
-
azbest
félisten
Múltkor elcsábultam 40 db-os jacobs kapszulára 2200-ért sparban. Igaz, nem DG, hanem nespresso, de van átalakítóm, így két lovat is meg tudok ülni a mini me-vel
-
lac14548
aktív tag
09.15-ig az Auchan-ban 4+1 akció van.
1145,- ft/doboz -
lac14548
aktív tag
-
Bubaaa
senior tag
válasz
AndrewBlase
üzenetére
Az a baj,hogy már egy jó ideje nem futottam bele egyik boltban sem.
-
Bubaaa
senior tag
Mostanság sehol nincs 3+1 akció?
-
quad406
csendes tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Voltam ma a Miskolci Mediamarktban. A kávégépek környékén van egy szekrény amibe be lehet dobni a kapszulákkal töltött zacskókat. A tetején meg vannak elvihető üres zacskók.
-
-
vtechun
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
jóval?
azért az túlzás. Ki tudja, hogy a posta hogyan, meddig szop@t.. Ki tudja mennyi kerül még rá? Itt meg megrendeled, pár nap és itt is van. Gyakorlatilag nincs különbség az árában.
-
anonymus89
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
15$ felett nem igazán éri már meg
Recash nélkül 6.342,-Ft szállítással
Recash appal: 5.707,-FT -
lac14548
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Linked van hozzá?
Thx -
tDr1v3r
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Infinissima-hoz is jó ez?
-
válasz
anonymus89
üzenetére
Sajnálnék rá ennyit.
Aliról jóval olcsóbb, még a mindenképp' rákerülő ÁFA, VÁM, egyéb költségek mellett is.
Pedig szívesen kipróbálnám a Nespresso kapszulákat, mert bárhol olvasom, mindenhol oda-vissza vannak tőle, hogy a Dolce Gusto mennyire rossz ahhoz képest.
-
quad406
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
Igen, higiéniás szempontból mindenképpen a DG a nyerő. Engem leginkább a keletkező hulladék mennyisége zavar, bár állítólag most már sok Mediamarkt-ban átveszik a használt DG kapszulákat. Erről van valakinek tapasztalata? Képben vannak már a MM-os dolgozók is? Nem néznek hülyén az emberre, ha beállít egy zsáknyi használt kapszulával?
-
azbest
félisten
válasz
quad406
üzenetére
régebben vettem ilyet én is... egy csomag nespressós starbuckssal próbáltam ki. Nem volt rossz. Nekem nem folyt rossz helyre. Csak plusz macera, hogy érdemes használat után elmosni, mert a kapszulatartó alján folyik keresztül egy lyukacsos betét alatt. Ezt mondjuk a nespresso gépeknél is hibának tartom a dg-vel szemben. A dg-nél közvetlenül a kapszulából folyik ki a kávé, így normál esetben kevésbé dzsuvázódik össze és nem rohad bele kávémaradék előző napról a csőben. Ja meg a dg kapszulát összefogdosva a külsején keresztül folyik be a víz a kapszulába, mert fejjel lefelé működik a nespresso kapszula (a lapos fólia az alja). A dg higénikusabb olyan szempontból is. Szóval nem átalakítóspecifikus a kritikám, hanem a nespresso rendszer ilyen szempontból bénább.
Ja és mivel kisebb a nespresso kapszula térfogata, így a megszokott dg-s mennyiség beosztásból talán érdemes egyet levonni az automata gépen. Mivel kevesebb víz marad a kapszulában, így hosszabb lesz a kávé egy kicsit.
-
quad406
csendes tag
válasz
anonymus89
üzenetére
Az ötlet nem rossz de jó ez a kütyü? Van valakinek tapasztalata vele esetleg hosszabb távon is? Működik jól Piccolóval? Nem folyik, nem csöpög? Csak eredeti vagy utángyártott Nespresso kapszulákkal is kompatibilis? A végtermék hasonlít egy Nespresso géppel készült kávéhoz?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, ha valaki szeretne venni adaptert a Dolce Gusto gépekhez amit még vtechun kolléga linkelt most ismét van még >120db, használjátok a SZERENCSE500 kódot illetve Recash appból még 10% cashback is jár.

-
tDr1v3r
veterán
válasz
r.levente75
üzenetére
Apum is nagyon szereti.
-
r.levente75
addikt
Iszom már pár hónapja, kedvencem lett ez a Napoli!
-
ztibor
senior tag
Szerintetek ha már nem jön át a víz a készüléken mert gyaníthatóan annyira vízköves, menthető még valahogy?
Havernál van és elmondása alapján még sose vizkötelenítette, de ha kuka akkor nem sétáltatnám feleslegesen a gépet.
Nekem a legelső verzió dolce gusto van, nem ismerem a piccolot. -
azbest
félisten
Az alap dg kapszulák úgy látom a tescoban 27-éig akciósak.
1799 helyett 1436 és 5 dolboz 4 áráért, úgy 1149 ft / doboz.
(a starbucks nem akciós azt hiszem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kérdés meddig él ez a kupon. A Buondi 3-as pakkra nem rossz ráküldeni, mert az már amúgyis elég olcsó.

. Én napi 4 - 5 kapszulát benyomok (nem mind koffeines).