- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
iTunes és Zune is van a laptopon, központilag nyomják ki, mivel mindkét mobilos rendszer támogatott. Illetve ha akarom, nem teszem fel, de a lehetőség adott. Viszont az ad-hoc WiFi-t nem tudom beállítani rendszergazdaként sem (még XP-n vagyunk), valami tetves script blokkolja, aminek nem akarok nekimenni.
-
erdoke
titán
"Igen, még a wifin keresztüli netmegosztásra is kiváló"
Éppen ma próbáltam a MyWi-t, se WiFi-n, se BT-on nem tudtam a laptopomra netet adni. WiFi-n totál le van tiltva a Device-to-device kapcsolódás (céges laptop), BT-on meg csak zene eszközként lehet pároztatni az iPad-et. Ennyit a lehetőségekről, a sebesség szóba se került... HD2-ről (WinMo 6.3.5!) simán osztom a netet BT-on, persze a WiFi ott se megy, infrastructure-ként az se jelenik meg.
Mivel a telefon használat jelentősen visszaesett a tablet beépülésével, valószínűleg nálam a vas fog dönteni az iPhone 5 és valami felső WP7.x készülék között, ott is elsősorban a kijelző. Sajna az iPhone jelenleg kicsi.
-
Lehet, csak akkor ennél én nem jártam arra
Teljesen érthető minden pontod.
Mondjuk speciel én amit netezek rajta, arra teljesen jó ez a böngésző. A Symbian után meg pláne
Nekem egy opera mini hiányzik nagyon, hogy ne kelljen plusz netet rendelnem, de így lehet nem uszom meg..
Az msn hiánya szerintem is gáz, pláne, hogy honi dologról van szó. Mango-ban viszont teljesen frankóVásárolni sajna én sem tudok
-
h-yle
addikt
Az early adopterek "szopnak" mert gyak. fizető bétateszterek, bár én elvagyok az Omnia 7-emmel.
Viszont mire megtörténik az "igazi" product launch addigra kijavítanak egy csomó bugot, betesznek minden szükséges (sőt!) feature-t, felépítenek egy közösséget, és feltöltik a marketplace-t appokkal, így a legtöbb felhasználó már egy kiforrott platformal találkozik, mikor először kezébe vesz egy WP készüléket.
A platformnak ez mindenképp előnyös közép és hosszútávon, ha egy olyan piacra akar betörni, ahol ott egy Apple, meg egy Google.
Én ennek teljes tudatával vettem anno a telefonomat, mert szeretem az új dolgokat, szóval nem ér meglepetés. Ettől függetlenül még 1-1,5 évig nem fogom lecserélni ezt a telefont, aztán meg váltok egy aktuálisan szimpatikus (egyelőre a WP7 a nyerő) platformra.
A képregény egyébként találó.
Én sem tudom miért szeretem (de a UI miatt), de ha meglátok egy iPhone-t, vagy egy Android mobilt csak megvonom a vállam. Azért egy SGSII-t elfogadnék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged