- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Barthezz2 #42 üzenetére
Pedig legalább ennyiszer le is írtam, hogy mi a bajom vele: nem alkalmas arra, amire a telefonomat használom.
1) A böngésző primitív a szó minden értelmében - különösen ha az általam használt weboldalakkal való kompatibilitásról van szó (pl. Google Buzz: használja a Basic HTML nézetet az, akinek két anyja van). Mentségére szóljon, hogy ezt a keveset nagyon gyorsan tudja.
2) MSN és GTalk egyetlen programban, tök mindegy mennyire integráltan, de fusson stabilan a háttérben (push notifikációval amíg nincs más). Nos az MSN-t csak a fosgejzír Miyowa tudta az én időmben, ami frissítésről frissítésre bénább és instabilabb lesz, a fejlesztői meg leszarják. A GTalk megoldások is sorra eltünedeztek. Most jött az IM+ ami elvileg tudja mindkettőt már, de...
3) az én unicredites Mastercardommal nem tudtam fizetős alkalmazást vásárolni, így meg lettem analizálva.
4) A Zune, bárki bármit állít, teljesen ergonomiátlan, kiszámíthatatlan és szar. Az iTunes még Windowson is fényévekkel előrébb jár, ha már szükséges rosszról beszélünk. Különösen a "na ez a fájl nem támogatott" hibák izgik amikor filmet szeretnék behúzni.
5) A programokkal való lokális kommunikáció teljes hiánya - lásd iTunes File Sharing, vagy a hőnszeretett Mass Storage máshol. Workaroundozzon ismét akinek két anyja van, engem nem izgat fel (Mangóval egyáltalán meg lesz ez oldva rendesen?)
6) A programokkal való hálózaton keresztüli kommunikáció korlátoltsága, illetve a netes alkalmazások korlátoltsága a platform miatt. Almáéknál már az ősidőkben is csináltam Wifin HTTP-s fájlszervert, és rámozgathattam a fájljaimat. Itt TCP socket híján nem lehetséges, majd Mangóban. Mint ahogy remote desktop se, SSH se, multiplayer játékok se... Az a lista a szűkebb, hogy mi lehetséges.
7) Samsung-specifikus: a szokásos szar minőségű telefonstacknek hála többször lefagyott a kezemben a telefon híváslerakás után, többször volt hogy a másik féllel nem hallottuk egymást, vagy csak simán felsípolt a lenémított telefon amikor felvettem a bejövő hívást.
8) BT hangátvitel videonézés közben. Mango javítja remélhetőleg.
9) Az egyetlen általam ismert PDF megoldás, az Adobe Reader, lassú és szar.
'nuff said.10) Az internetmegosztás a sátántól való, legalábbis a MS számára.
+1) Egyszerűen rengeteg jól bevált alkalmazásom van megvásárolva iOS-re, amik szabályszerűen nem léteznek/lehetetlenek a jelenlegi WP7-re. Mindamellett hogy ugye a 3-as pont alapján el se tudom érni, még ha lennének is.
Mondjuk most hogy meglett a 3G-s iPad2-m, a lista nagy része irrelevánssá vált, hiszen bárhol és bármikor sokkal jobban tudom használni a dolgaimra, a telefon mellette nem annyira kritikus. (Igen, még a wifin keresztüli netmegosztásra is kiváló, és sokkal gyorsabb netet ad, mint pl. az N8, amit most használok mellette.)
A Metro UI kegyetlenül bejön (bár ráuntam hamar), a C#-ot meg imádom, úgyhogy még lehet visszatérek, ha alkalmassá válik a platform. Év végén például...
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest