- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaugheek
tag
Én egyszerűen nem bírom megunni a WP7-et. Viszont van három jelentős dolog, amit rettentően hiányolok:
-Magyarországról, UK lokalizált Live ID-vel, Mastercard Online kártyával SEM tudok appokat venni (olvastam valahol, hogy pár embernek sikerült...)
-Miért nem volt alapból csoportosítási lehetőség a People hub-ban, ami nagyon fontos lehet, ha van kb. 500+ ism. fb. kontaktokkal.
-Zune. Könyörgöm, miért van az, hogy ennyire buta fájlformátumokat illetően?!Mégvalami: ne kelljen már gányolni a pdf fájlokkal e-mail csatolmányként, ha a telón akarom olvasni.
Én már nagyon várom a Mango frissítést.
Remélem nem tolják el a kiadási dátumot.
-
erdoke
titán
iTunes és Zune is van a laptopon, központilag nyomják ki, mivel mindkét mobilos rendszer támogatott. Illetve ha akarom, nem teszem fel, de a lehetőség adott. Viszont az ad-hoc WiFi-t nem tudom beállítani rendszergazdaként sem (még XP-n vagyunk), valami tetves script blokkolja, aminek nem akarok nekimenni.
-
erdoke
titán
"Igen, még a wifin keresztüli netmegosztásra is kiváló"
Éppen ma próbáltam a MyWi-t, se WiFi-n, se BT-on nem tudtam a laptopomra netet adni. WiFi-n totál le van tiltva a Device-to-device kapcsolódás (céges laptop), BT-on meg csak zene eszközként lehet pároztatni az iPad-et. Ennyit a lehetőségekről, a sebesség szóba se került... HD2-ről (WinMo 6.3.5!) simán osztom a netet BT-on, persze a WiFi ott se megy, infrastructure-ként az se jelenik meg.
Mivel a telefon használat jelentősen visszaesett a tablet beépülésével, valószínűleg nálam a vas fog dönteni az iPhone 5 és valami felső WP7.x készülék között, ott is elsősorban a kijelző. Sajna az iPhone jelenleg kicsi.
-
50k-ért se fogom megkapni a nekem való funkciókat... Egyébként a Wave-ek kapcsán is ez a szöveg: olyan olcsó, hogy el lehet tekinteni attól, hogy egy túlmisztifikált butatelefon. Egy-két dolgot jól tud <-> ennyiért instant best buy!
Az, hogy én ezért 120-at kicsengettem, utána 45-ért tudtam eladni (Telenor-függő O7 suxx), csak extra hab a tortán, és semmit nem befolyásol a készüléken.
-
válasz
talamasca #55 üzenetére
Azért azt vedd bele hogy Karma még anno bőven 100k+ feletti áron vette ezt a telefont. Ahhoz képest valóban szar. De ha megnézed hogy már 50 körüli áron megkapod... úgy már eggyáltalán nem rossz ajánlat, főleg annak tudtában h év végén a rendszer hiányosságainak nagy részét foltozzák. Ennyiért max galaxy acet kapnál android fronton (ha a samut nézzük).
-
bok92
addikt
Már várom én is!Szimpatikusak nagyon a WP7-es telók, de egyenlőre nekem még az Android a nyerő!
-
tenke.
tag
Pár napig rámjött a wp7 hullám hogy de jó, tuti hogy ilyen lesz a köv mobilom, aztán így távolról is sikerült megunnom pár nap alatt. maradok az androidnál.
-
oO7
őstag
válasz
Depression #47 üzenetére
WP7 -en nincs Java... .net van (Silverlight + XNA) és pont.
-
Lehet, csak akkor ennél én nem jártam arra
Teljesen érthető minden pontod.
Mondjuk speciel én amit netezek rajta, arra teljesen jó ez a böngésző. A Symbian után meg pláne
Nekem egy opera mini hiányzik nagyon, hogy ne kelljen plusz netet rendelnem, de így lehet nem uszom meg..
Az msn hiánya szerintem is gáz, pláne, hogy honi dologról van szó. Mango-ban viszont teljesen frankóVásárolni sajna én sem tudok
-
oO7
őstag
-
válasz
Barthezz2 #42 üzenetére
Pedig legalább ennyiszer le is írtam, hogy mi a bajom vele: nem alkalmas arra, amire a telefonomat használom.
1) A böngésző primitív a szó minden értelmében - különösen ha az általam használt weboldalakkal való kompatibilitásról van szó (pl. Google Buzz: használja a Basic HTML nézetet az, akinek két anyja van). Mentségére szóljon, hogy ezt a keveset nagyon gyorsan tudja.
2) MSN és GTalk egyetlen programban, tök mindegy mennyire integráltan, de fusson stabilan a háttérben (push notifikációval amíg nincs más). Nos az MSN-t csak a fosgejzír Miyowa tudta az én időmben, ami frissítésről frissítésre bénább és instabilabb lesz, a fejlesztői meg leszarják. A GTalk megoldások is sorra eltünedeztek. Most jött az IM+ ami elvileg tudja mindkettőt már, de...
3) az én unicredites Mastercardommal nem tudtam fizetős alkalmazást vásárolni, így meg lettem analizálva.
4) A Zune, bárki bármit állít, teljesen ergonomiátlan, kiszámíthatatlan és szar. Az iTunes még Windowson is fényévekkel előrébb jár, ha már szükséges rosszról beszélünk. Különösen a "na ez a fájl nem támogatott" hibák izgik amikor filmet szeretnék behúzni.
5) A programokkal való lokális kommunikáció teljes hiánya - lásd iTunes File Sharing, vagy a hőnszeretett Mass Storage máshol. Workaroundozzon ismét akinek két anyja van, engem nem izgat fel (Mangóval egyáltalán meg lesz ez oldva rendesen?)
6) A programokkal való hálózaton keresztüli kommunikáció korlátoltsága, illetve a netes alkalmazások korlátoltsága a platform miatt. Almáéknál már az ősidőkben is csináltam Wifin HTTP-s fájlszervert, és rámozgathattam a fájljaimat. Itt TCP socket híján nem lehetséges, majd Mangóban. Mint ahogy remote desktop se, SSH se, multiplayer játékok se... Az a lista a szűkebb, hogy mi lehetséges.
7) Samsung-specifikus: a szokásos szar minőségű telefonstacknek hála többször lefagyott a kezemben a telefon híváslerakás után, többször volt hogy a másik féllel nem hallottuk egymást, vagy csak simán felsípolt a lenémított telefon amikor felvettem a bejövő hívást.
8) BT hangátvitel videonézés közben. Mango javítja remélhetőleg.
9) Az egyetlen általam ismert PDF megoldás, az Adobe Reader, lassú és szar.
'nuff said.10) Az internetmegosztás a sátántól való, legalábbis a MS számára.
+1) Egyszerűen rengeteg jól bevált alkalmazásom van megvásárolva iOS-re, amik szabályszerűen nem léteznek/lehetetlenek a jelenlegi WP7-re. Mindamellett hogy ugye a 3-as pont alapján el se tudom érni, még ha lennének is.
Mondjuk most hogy meglett a 3G-s iPad2-m, a lista nagy része irrelevánssá vált, hiszen bárhol és bármikor sokkal jobban tudom használni a dolgaimra, a telefon mellette nem annyira kritikus. (Igen, még a wifin keresztüli netmegosztásra is kiváló, és sokkal gyorsabb netet ad, mint pl. az N8, amit most használok mellette.)
A Metro UI kegyetlenül bejön (bár ráuntam hamar), a C#-ot meg imádom, úgyhogy még lehet visszatérek, ha alkalmassá válik a platform. Év végén például...
-
válasz
Depression #38 üzenetére
Nem, azért kell emlegetni, mert nélküle a WP7 kőprimitív, vagy "rossz vicc" kategória. De majd jön a MessiásGyümölcs és végre egy lapon lehet emlegetni a mostani piaccal. Szerintem.
-
Depression
veterán
Már azt sem tudom, hogy mióta olvasom, hogy majd a mangó így, majd a mangó úgy... Majd a mangó karácsonykor? Addig ezt fogom olvasgatni???
Eddig tisztára abban a hitben éltem, hogy a mangót azért emlegetig ennyire, mert itt van a küszöbön, eszembe sem jutott, hogy az iphone 6 és a galaxy s3 ellenfelei lesznek a mangós wp7-es mobilok.
-
Воланд
titán
válasz
callmeakos #33 üzenetére
Majd egyszer, valamikor (valószínűleg most már csak jövőre) jönnek olcsó wp7-es Nokiák.
-
callmeakos
veterán
Ezek is olyan árban lesznek mint az Omnia7, Optimus7 meg a társaik???
-
talamasca
senior tag
Ezzel a tetű tempóval nem tudom mit bénáznak a MS-nál.
Múlt héten már 90% volt, hogy veszem a HTC HD7-t, aztán mégis csak egy iPhone 4 lett.
Ezt a tempót nem lehet kivárni.
És még csodálkozott az öreg Ballmer, hogy nem megy a WP7... -
h-yle
addikt
Az early adopterek "szopnak" mert gyak. fizető bétateszterek, bár én elvagyok az Omnia 7-emmel.
Viszont mire megtörténik az "igazi" product launch addigra kijavítanak egy csomó bugot, betesznek minden szükséges (sőt!) feature-t, felépítenek egy közösséget, és feltöltik a marketplace-t appokkal, így a legtöbb felhasználó már egy kiforrott platformal találkozik, mikor először kezébe vesz egy WP készüléket.
A platformnak ez mindenképp előnyös közép és hosszútávon, ha egy olyan piacra akar betörni, ahol ott egy Apple, meg egy Google.
Én ennek teljes tudatával vettem anno a telefonomat, mert szeretem az új dolgokat, szóval nem ér meglepetés. Ettől függetlenül még 1-1,5 évig nem fogom lecserélni ezt a telefont, aztán meg váltok egy aktuálisan szimpatikus (egyelőre a WP7 a nyerő) platformra.
A képregény egyébként találó.
Én sem tudom miért szeretem (de a UI miatt), de ha meglátok egy iPhone-t, vagy egy Android mobilt csak megvonom a vállam. Azért egy SGSII-t elfogadnék...
-
oO7
őstag
válasz
RandomGosu #15 üzenetére
7.1... de szerintem felejtsd el a számokat, úgyis megkapja mindenki a frissítéseket... elég annyit tudni róla hogy 7
-
gaben88
őstag
Várjuk a Mangot nagy szeretettel és az új wave 2-es készülékeket is! Egy SGS2-nek WP7-el örülnék vagy egy király Nokiának!
-
.bableWes
őstag
csak legyen jo, akkor megéri rá várni
-
RandomGosu
senior tag
ez a mango verzioszam szerint akkor a 7.5-os? vagy felejtsem el a szamokat?
-
nicu71
addikt
hihetetlen szimpatikus nekem is ez a rendszer,a hülyenemvagyok-boltba mindig megnyomkodom
-
PierNight
aktív tag
Már karácsonykor? Hihetetlen tempó
Én is majdnem omnia 7-et választottam de aztán írták, hogy folyamatosan lefoglal a rendszer egyre több tárhelyet belőle (és a 8gb is éppen, hogy elég lenne) így most nem wp7-et veszek (az lg nem tetszik a htc-k meg jóval drágábbak)
-
legiaap
félisten
Na ettől tartottam. Ezért jó döntés volt megrendelni az Omnia 7-et. Várhattam volna az első Mangos új telefonra...
-
Mango, Tango ,"Bangó" , még most könnyen követhető, de az Android kódneveit sem használjuk a mindennapi életben, hanem inkább verziószámok maradtak meg...
-
Ace owner
addikt
Egyre jobban tetszik ez a WP..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Steve Ballmer szerint idén karácsonykor már elérhetőek lesznek a frissített Windows Phone platform köré épülő mobilok.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest