Hirdetés
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Újabb infócsomag a Honor Win 2-vel kapcsolatban
- Yettel topik
- Szigorít az Apple az App Store-ban, célkeresztben az értéktelen alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Jól néz ki, de jóval kisebb akksi van benne mint az Mi8ba, így nem kéne
Majd jövőre -
Mr.Silkó
veterán
-
*Mukeey*
addikt
Nincs ezzel semmi baj,tök praktikusak a bt fülesek.De.Minőségben sehol nincsenek a jack-es társaktól.Én itthon egy Sony mdr 7602 studio fejest használok,minden zene egy élmény,úgy szól flac-al.Nem szívesen váltanék egy bt fülesre.
-
Icetee
aktív tag
Ha veszel egy új autót, annak se látsz sok érdekeset a motorterében

Nekem tetszik ez a hátlap, bár igy nem tudom ér-e annyi feleárat.... -
Kokzor
aktív tag
De nem jobb az a baj
Én 4 BT fülest próbáltam 5-30e-Ft-ig 3 különböző telefonnal és mindegyiknek volt valami nyűgje. Általános gond hogy halkabb, most a céges J5-el próbáltam a Tronsmartomat, kb nem is hallom, az előző LeMax2-vel használhatóbb volt, de ott sem volt az igazi a hangerő. Megakad, berecseg a hang. Az meg külön priceless mikor éjszaka tartasz haza és rájössz hogy elfelejtetted tölteni
Szerintem a BT még mindig nem tart ott ahol a vezetékes. De ha neked jó akkor jó, az a lényeg 
Nekem LG Tone Pro HBS-750 van. Szépen szól, nem recseg. 5 méterről is stabil volt a kapcsolat (messzebbről nem próbáltam), az akksija is nagyon jó és nem csak azért mondom mert ez van, hanem én is meglepődtem hogy milyen jól működik. Lehet hogy elsőre ár érték arányba kifogtam a tutit
. -
wwenigma
Jómunkásember
Azt allitottad hazudtak es azt mondtak hogy az a valodi mukodo alaplap lesz ami latszik. Errol egyet sem linkeltél csupan olyanokat amiken hiroldalak elragadtatták magukat. Nincs markahuseg csak tények.
-
Baggins86
aktív tag
De nem jobb az a baj
Én 4 BT fülest próbáltam 5-30e-Ft-ig 3 különböző telefonnal és mindegyiknek volt valami nyűgje. Általános gond hogy halkabb, most a céges J5-el próbáltam a Tronsmartomat, kb nem is hallom, az előző LeMax2-vel használhatóbb volt, de ott sem volt az igazi a hangerő. Megakad, berecseg a hang. Az meg külön priceless mikor éjszaka tartasz haza és rájössz hogy elfelejtetted tölteni
Szerintem a BT még mindig nem tart ott ahol a vezetékes. De ha neked jó akkor jó, az a lényeg 
-
Mr.Silkó
veterán
-
Kokzor
aktív tag
Én se azt használtam és nem is használok 2000 Ft-os fülest, viszont attól függetlenül hogy mennyiért veszel valamit egyszer váltani kell, ha van jobb.
-
*Mukeey*
addikt
Én viszont azt írtam le, hogy én tudok személy szerint ezek nélkül élni. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Nem azt mondtam hogy mindenkinek kell. Jackes fülest már nem is vennék. Amennyire nem akartam bluetoothost régen, az első után annyira meg is tetszett.
Amúgy persze utólag már egyszerű mondani, hogy tök egyértelmű ,hogy csak egy kamu cucc látható a hátlapnál. Viszont amikor kijött a telefon ez fel sem merült a fórumban. Főleg hogy az lett volna a dizájn lényege hogy az eredeti komponenseket lássuk.Ezzel csak az a bajom,hogy nem mindenki használ ám 2ezer Ft-os fülest.Vannak,akik vettek mondjuk 50K-ért egy felsőbb kategóriát és szeretnék használni a mobiljukkal...
-
wwenigma
Jómunkásember
Én sem emlékszem, hogy konkretizálták volna, csak általánosságban adtak hírt erről. De viszont sehogy sincs értelme. Sem így, a kamu elektródákkal és az igazikkal sem. Mit akarnak működés közben megnézni? Nincs benne forgó alkatrész. Ez olyan, mintha a Ram modulokat lesegetném üzem közben. Ugyan olyan, mint ha a polcon állna.
Kb igen.

Kokzor: a mai cuccokon eleg keveset latsz, proci-flash egymasra ultetve és neha még a ram is (POP) latvanyosabb részek RF shield alatt vannak.
-
janeszgol
félisten
Nem kamuztak, soha nem allitottak tovabbra sem...
Bone123 aka cikkíró, egy linket pls ahol azt allitjak hogy ez a mukodo alaplap ami latszik. Csak mert ezek valodi alkatreszek es semmi mast nem allitottak..
“The transparent back on Mi 8 Explorer Edition is indeed made of transparent glass, and there isn’t a sticker with a picture on it. The parts that you see on the back upper half, for example, are parts of the actual mainboard.” It seems like that’s technically still true.
Ez igy csak egy blikk vagy bors szintu hatasvadász hazug cikk...
Én sem emlékszem, hogy konkretizálták volna, csak általánosságban adtak hírt erről. De viszont sehogy sincs értelme. Sem így, a kamu elektródákkal és az igazikkal sem. Mit akarnak működés közben megnézni? Nincs benne forgó alkatrész. Ez olyan, mintha a Ram modulokat lesegetném üzem közben. Ugyan olyan, mint ha a polcon állna.
-
Kokzor
aktív tag
-
wwenigma
Jómunkásember
Én viszont azt írtam le, hogy én tudok személy szerint ezek nélkül élni. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Nem azt mondtam hogy mindenkinek kell. Jackes fülest már nem is vennék. Amennyire nem akartam bluetoothost régen, az első után annyira meg is tetszett.
Amúgy persze utólag már egyszerű mondani, hogy tök egyértelmű ,hogy csak egy kamu cucc látható a hátlapnál. Viszont amikor kijött a telefon ez fel sem merült a fórumban. Főleg hogy az lett volna a dizájn lényege hogy az eredeti komponenseket lássuk.Azokat látsz, mást nem is állítottak.
-
Kokzor
aktív tag
Amúgy persze utólag már egyszerű mondani, hogy tök egyértelmű ,hogy csak egy kamu cucc látható a hátlapnál. Viszont amikor kijött a telefon ez fel sem merült a fórumban. Főleg hogy az lett volna a dizájn lényege hogy az eredeti komponenseket lássuk.Az utolsó része a kommentnek nem kizárólag rád vonatkozik *Mukeey*, csak már nem volt elég időm megszerkeszteni a kommentet.
-
Kokzor
aktív tag
Sd nélkül nem kell soha telefon.Viszonylag sokat fotózom/videózom,szeretem biztonságban tudni a dolgaim.Szállt már el telcsim,amit ráadásul sokáig használtam,rengeteg képpel,persze nem mentettem le.
Másik ilyen a jack."Normális" fej és füllhagatót használok,nem szeretnék átalakítóval foglalkozni,sokszor kell töltenem zenehallgatás közben.A teló meg jól néz ki és azért a képekből sejthető volt,hogy nem néz ki így egy belső.Aki látott már szétszedve,az úgyis egyből levette ezt...
Amúgy persze utólag már egyszerű mondani, hogy tök egyértelmű ,hogy csak egy kamu cucc látható a hátlapnál. Viszont amikor kijött a telefon ez fel sem merült a fórumban. Főleg hogy az lett volna a dizájn lényege hogy az eredeti komponenseket lássuk. -
wwenigma
Jómunkásember
-
Mr.Silkó
veterán
Tehat a Xiaomi allitotta egy szoval valaha is hogy a valodi mukodo alaplap latszik vagy sem? Nem kamuzott a Xiaomi mert ilyet nem allitott sehol, a linkelt hiroldalakat szidd ezek miatt. Valoban alkatrészek latszanak a hátlap alatt. Ha meg nem tetszik, lepj tovabb.
Ennyi.Olivér Queen: egy designelem es valodi alkatreszek latszanak mert az van odarakva. Es jol nez ki. Enniy.

Reménytelen.

-
wwenigma
Jómunkásember
Nem kamuztak, soha nem allitottak tovabbra sem...
Bone123 aka cikkíró, egy linket pls ahol azt allitjak hogy ez a mukodo alaplap ami latszik. Csak mert ezek valodi alkatreszek es semmi mast nem allitottak..
“The transparent back on Mi 8 Explorer Edition is indeed made of transparent glass, and there isn’t a sticker with a picture on it. The parts that you see on the back upper half, for example, are parts of the actual mainboard.” It seems like that’s technically still true.
Ez igy csak egy blikk vagy bors szintu hatasvadász hazug cikk...
-
jacis
nagyúr
Szerintem ez gáz. Legalább ne kamuztak volna.
-
*Mukeey*
addikt
Nekem most nem iPhoneom van, de simán tudok élni az első három nélkül amit felsoroltál. Inkább legyen gyárilag nagy tárhely, ami sokkal gyorsabb az sd-nél. Füles is inkább bluetoothos, nem kell a fölös vezeték. Sokkal kényelmesebb.
A cikkhez pedig, hát ez a trükközés felső foka. Amíg nem tudott róla senki, addig nem is fájt
.Sd nélkül nem kell soha telefon.Viszonylag sokat fotózom/videózom,szeretem biztonságban tudni a dolgaim.Szállt már el telcsim,amit ráadásul sokáig használtam,rengeteg képpel,persze nem mentettem le.
Másik ilyen a jack."Normális" fej és füllhagatót használok,nem szeretnék átalakítóval foglalkozni,sokszor kell töltenem zenehallgatás közben.A teló meg jól néz ki és azért a képekből sejthető volt,hogy nem néz ki így egy belső.Aki látott már szétszedve,az úgyis egyből levette ezt...
-
wwenigma
Jómunkásember
Milyen állítást kéne igazolnom? Azt, hogy szerintem gagyi megoldás a Xiaomitól ez a fake hátlap? Mert én ezt állítottam egyedül. Ami tény, hogy a legtöbb helyen úgy kezelték ezt a készüléket, mint aminek az alkatrészei az egyedi kialakítás miatt átlátszanak a hátlapon. De ez mind kamu, szóval ezért fejezem ki a nemtetszésemet ezzel kapcsolatban.
Példa 1 – NapiDroid
Példa 2 – The Verge
Példa 3 – Android Authority
Példa 4 – Mobilaréna
Olivér Queen +1
Tehat a Xiaomi allitotta egy szoval valaha is hogy a valodi mukodo alaplap latszik vagy sem? Nem kamuzott a Xiaomi mert ilyet nem allitott sehol, a linkelt hiroldalakat szidd ezek miatt. Valoban alkatrészek latszanak a hátlap alatt. Ha meg nem tetszik, lepj tovabb.
Ennyi.Olivér Queen: egy designelem es valodi alkatreszek latszanak mert az van odarakva. Es jol nez ki. Enniy.

-
Mr.Silkó
veterán
Valodi alkatreszek es design, semmi tobbet nem allitottak rola. Amennyiben igen, kerlek linkeld. Te allitasz valamit, amit nem tudsz alatamasztani. Ott a link, ott van mit allitottak rola. Ne probalkozz Chewbacca-védelemmel, csak siman tamaszd ala az allitasod.
Sajnalom lassan bakker hogy tetszeni mer valami...

Milyen állítást kéne igazolnom? Azt, hogy szerintem gagyi megoldás a Xiaomitól ez a fake hátlap? Mert én ezt állítottam egyedül. Ami tény, hogy a legtöbb helyen úgy kezelték ezt a készüléket, mint aminek az alkatrészei az egyedi kialakítás miatt átlátszanak a hátlapon. De ez mind kamu, szóval ezért fejezem ki a nemtetszésemet ezzel kapcsolatban.
Példa 1 – NapiDroid
Példa 2 – The Verge
Példa 3 – Android Authority
Példa 4 – Mobilaréna
Olivér Queen +1
-
törölt tag
Valodi alkatreszek es design, semmi tobbet nem allitottak rola. Amennyiben igen, kerlek linkeld. Te allitasz valamit, amit nem tudsz alatamasztani. Ott a link, ott van mit allitottak rola. Ne probalkozz Chewbacca-védelemmel, csak siman tamaszd ala az allitasod.

Ne sajnáld, hogy tetszik, nekem is tetszik. A gond ott kezdődik, hogy az egész telefon dizájnja egy iX copy, az áttetsző hátlap alatt pedig nem a valódi alkatrészeket látjuk, csak valami "makettet". Igazad van, sehol nem közölték, hogy nem azt látjuk, nem is kellett, hiszen kézenfekvő, ennek a dizájnnak ez lenne a lényege..
-
Kokzor
aktív tag
Nekem most nem iPhoneom van, de simán tudok élni az első három nélkül amit felsoroltál. Inkább legyen gyárilag nagy tárhely, ami sokkal gyorsabb az sd-nél. Füles is inkább bluetoothos, nem kell a fölös vezeték. Sokkal kényelmesebb.
A cikkhez pedig, hát ez a trükközés felső foka. Amíg nem tudott róla senki, addig nem is fájt
. -
wwenigma
Jómunkásember
Elég szomorú, hogy téged ennyire elragadott ennek a cégnek a marketing gépezete, hogy már nem tudsz józanul megítélni ilyen egyszerű árverést sem. De én is visszakérdezhetnék: hol volt olyan leközölve a Xiaomi részéről, hogy "fake az egész áttetszőség a hátlapon, gagyi műanyag utánzatot pakoltunk oda (mondjuk az extra aksi kapacitás helyett)"..? Mert ez így simán megtévesztés, amit nem vártam volna egy ekkora cégtől.

-
Mr.Silkó
veterán
Elég szomorú, hogy téged ennyire elragadott ennek a cégnek a marketing gépezete, hogy már nem tudsz józanul megítélni ilyen egyszerű árverést sem. De én is visszakérdezhetnék: hol volt olyan leközölve a Xiaomi részéről, hogy "fake az egész áttetszőség a hátlapon, gagyi műanyag utánzatot pakoltunk oda (mondjuk az extra aksi kapacitás helyett)"..? Mert ez így simán megtévesztés, amit nem vártam volna egy ekkora cégtől.
-
wwenigma
Jómunkásember
When asked, Xiaomi told The Verge the chips you see under the glass "are parts of the actual mainboard." That could be taken in several ways, though. These might be "parts" of the board, but not the actual chips that run the phone.
-
törölt tag
(#27) Mr.Silkó
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Mr.Silkó
veterán
Ha ez igaz, akkor nagyon gagyi és félrevezető a Xiaomi hátlapi megoldása.
-
törölt tag
-
Sgr_A
addikt
-
janeszgol
félisten
Kikerem minden iPhone-os neveben azt a sertest, hogy a tulaj az alma jelet nezi a hatuljan. Az azert van, hogy masok lassak.

-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
"Persze, az X egyedi igaz?" Az volt, amíg a Xiaomi ki nem adta a Mi 8-at
(na jó, nem, mert mások már megelőzték...) -
Siamiáu
tag
Akkor se egy műanyag lapkát kelljen már néznem, főleg ne a legdrágább kiadásban (persze, más is indokolja az árat). Épp elég egyedien néz ki egy telefon belseje a sok fekete burkolattal is. Akkor már inkább kicsit tervezzék át (itt is kellett valamit dolgozni, hogy beleférjen az extra műqnyag elem), látszódjon több a valódi belső komponensekből.
Sajnos emiatt a műanyaglap miatt kisebb akkumulátor fért bele, 3400 helyett csak 3000-es akksi ment bele

-
wwenigma
Jómunkásember
-
törölt tag
-
prolad
addikt
Akkor se egy műanyag lapkát kelljen már néznem, főleg ne a legdrágább kiadásban (persze, más is indokolja az árat). Épp elég egyedien néz ki egy telefon belseje a sok fekete burkolattal is. Akkor már inkább kicsit tervezzék át (itt is kellett valamit dolgozni, hogy beleférjen az extra műqnyag elem), látszódjon több a valódi belső komponensekből.
-
joey04
titán
hát ez annyira kínai

-
moleculez
veterán
i9-t belekamuzni de jó lenne😂
-
Carline
őstag
Mivel majd mindenki tok mögé teszi a telefonját, így egy egyszerű, áramkörös mintájú 2$-os TPU tok kell és meg is van az "egyediség".

-
Fred23
nagyúr
Én is az igazi alkatrészeket szeretném csak látni, ha pedig nem megoldható, inkább nem is kérnék belőle! De ha valakinek így is tetszik, az ő dolga.
-
Xaels
félisten
-
totgab02
tag
Nem latom jelentőséget nem mintha a legtobb embernek me lehetne bemagyarazni hogy az igazi
-
Obyboy
addikt
-
ilor14
aktív tag
Egyébként ezt már akkor lehetett tudni, hogy nem az igazi processzor látszódik amikor bejelentették :

-
wwenigma
Jómunkásember
Kamu? Tudtuk hogy nem a valodi aramkor van ott hanem designelem, persze igy ezzel a cimmel jobban el lehet adni a cikket... egyebkent pofas lett, tetszik.
-
törölt tag
-
prolad
addikt
Eléggé szánalmas megoldás. Ha már ilyet csinálnak, csinálják rendesen.
-
törölt tag
Ennyi gagyiság belefér, a copy-paste konkurenciával szemben ez a telefon legalább egyedi.
-
bostone
addikt
Talán a meleg miatt, de ezen a cikken hangosan felnevettem.
-
fuze
őstag
Így is marha jól néz ki, nem tudom miért kell kamuzni.
Bavid. Elenyésző
-
Bavid
senior tag
Most komolyan ennyi szabad hely van a telefon belsejében, hogy design műanyag lapokat raknak bele?

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Formula-1
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Xbox Series X|S
- Witcher topik
- LEGO klub
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Csendes és ultrakompakttá varázsolható Logitech egér, egyhónapos akkuval
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6th Gen. 256GB Wifi tablet + pencil garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5395
- Lenovo Thinkcentre M710Q MINI PC,i3-7100T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Hp 830 G9 i5 1235u 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ennyi.

(na jó, nem, mert mások már megelőzték...)