Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Én sem emlékszem, hogy konkretizálták volna, csak általánosságban adtak hírt erről. De viszont sehogy sincs értelme. Sem így, a kamu elektródákkal és az igazikkal sem. Mit akarnak működés közben megnézni? Nincs benne forgó alkatrész. Ez olyan, mintha a Ram modulokat lesegetném üzem közben. Ugyan olyan, mint ha a polcon állna.
-
Mr.Silkó
veterán
Milyen állítást kéne igazolnom? Azt, hogy szerintem gagyi megoldás a Xiaomitól ez a fake hátlap? Mert én ezt állítottam egyedül. Ami tény, hogy a legtöbb helyen úgy kezelték ezt a készüléket, mint aminek az alkatrészei az egyedi kialakítás miatt átlátszanak a hátlapon. De ez mind kamu, szóval ezért fejezem ki a nemtetszésemet ezzel kapcsolatban.
Példa 1 – NapiDroid
Példa 2 – The Verge
Példa 3 – Android Authority
Példa 4 – Mobilaréna
Olivér Queen +1
-
törölt tag
Ne sajnáld, hogy tetszik, nekem is tetszik. A gond ott kezdődik, hogy az egész telefon dizájnja egy iX copy, az áttetsző hátlap alatt pedig nem a valódi alkatrészeket látjuk, csak valami "makettet". Igazad van, sehol nem közölték, hogy nem azt látjuk, nem is kellett, hiszen kézenfekvő, ennek a dizájnnak ez lenne a lényege..
-
Mr.Silkó
veterán
Elég szomorú, hogy téged ennyire elragadott ennek a cégnek a marketing gépezete, hogy már nem tudsz józanul megítélni ilyen egyszerű árverést sem. De én is visszakérdezhetnék: hol volt olyan leközölve a Xiaomi részéről, hogy "fake az egész áttetszőség a hátlapon, gagyi műanyag utánzatot pakoltunk oda (mondjuk az extra aksi kapacitás helyett)"..? Mert ez így simán megtévesztés, amit nem vártam volna egy ekkora cégtől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest