Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Nem azt mondom, hogy nem lehetne, hanem a 82-re reflektáltam. Az azért elég húzós lenne (talán megvalósíthatatlan).
De szvsz nem akarnának emelni rajta, szerintem a következő lépés a 808 utódban is a jobb low light képesség lett volna.Bár, és ebből jó lenne nem valami barom elvi vitát gerjeszteni.
Ha a Symbian nem ment volna a megszűnés felé, akkor a 808, így ebben a formában nem jelent volna meg - szigorúan szerintem. A 808 tipikusan az a készülék, amibe mindent bezsúfoltak, ami a raktáron volt, pont azért, mert ez volt az utolsó nagy durranás, aztán roló le. Ellőtték az összes akkori puskaport, nem akartak kihagyni belőle semmit, ami az akkori lehetőségek szerint beleférhetett..
Amennyiben a Symbian nem kerül kukázásra, a 808 képességeit szépen szétosztották volna több generációs készülékre. Én hiszem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden szögből megmutatta magát a PureView 808 Windows Phone 8 alapokon nyugvó utódja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest