Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Nem azt mondom, hogy nem lehetne, hanem a 82-re reflektáltam. Az azért elég húzós lenne (talán megvalósíthatatlan).
De szvsz nem akarnának emelni rajta, szerintem a következő lépés a 808 utódban is a jobb low light képesség lett volna.Bár, és ebből jó lenne nem valami barom elvi vitát gerjeszteni.
Ha a Symbian nem ment volna a megszűnés felé, akkor a 808, így ebben a formában nem jelent volna meg - szigorúan szerintem. A 808 tipikusan az a készülék, amibe mindent bezsúfoltak, ami a raktáron volt, pont azért, mert ez volt az utolsó nagy durranás, aztán roló le. Ellőtték az összes akkori puskaport, nem akartak kihagyni belőle semmit, ami az akkori lehetőségek szerint beleférhetett..
Amennyiben a Symbian nem kerül kukázásra, a 808 képességeit szépen szétosztották volna több generációs készülékre. Én hiszem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest