- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Magisk
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
A 41 megapixel el is kerülte a figyelmeteteket?! Bár engem nem érdekel nagyon a külső, de ez a megoldás nekem jobban tetszik, a 808 puklija olyan mint egy kinövés, hólyag, vagy egy daganat - de jóindulatú!
-
BobTail
őstag
-
BobTail
őstag
... eléggé elkalandoztam idő közben, mert eszembe jutott, hogy Londonban ott volt Shannon, Amerikából, és neki is mindent álltak, sőt, neki két éjszakát is, mert úgy volt járata (az én második éjszakámat a British Airways támogatta ) ... aztán még az is eszembe jutott, hogy jövőhét szerdán ismét megyek Pestre a Nokiához, és...
Nem! Ébren vagyok és álmodok! Menjél Te, Wa2x_!
-
Blyan
félisten
Ez nem a Nokia sajátja lesz? Szóval nem egy WP frissítés, hanem Nokia frissítés.
Tehát nem Blue, meg mittomén, 4magos támogatottság, tököm tudja milyen fícsőr (3 új csempeszín ).
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
BobTail
őstag
Kiküldték a meghívókat ... ajjj, én most nem kaptam
-
Wuk07
tag
[link] - hirek
N8 -> 1020 -> P10-> P30
-
Assdak
őstag
Szerintem infrared is kellene bele, ne hagyd magad!
Mondjuk poénnak tényleg jó volt. Jót lehetett mulatni azon, mikor a telefonra lementett pronós nyögéseket, a szoláriumba ráhangoltad, az éppen szóló rádió frekvenciájára, és ha a telefon jele erősebb volt ( az esetek 90%-ba ), akkor azt sugároztál amit akartál. A pultos csaj meg rohangált, hogy mifaszvan =)[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
-
legiaap
félisten
Komolyan mondom annyit esik szó már a Symbianról, hogy egyre jobban kezdem megkívánni.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Tomcat
őstag
Míg korábban a legtöbb felsőkategóriás Symbian telefonban benne volt ez a szolgáltatás addig jelenleg egy kapható WP8 modellben sincs. Az is igaz hogy azelőtt sem volt mindben csak a drágább készülékekben.
Úgy tudnám elképzelni ezt a "fejlesztést" hogy mondjuk a 9xx széria megkapná a következő sorozat piacra dobásakor, akinek meg nem kell ez a funkció az választhat az olcsóbb készülékek közül amikben ez a szolgáltatás hiányzik. Egyébként az egész cucc a meglévő HW elemeken kívül nem igényel újakat, tulajdonképpen csak egy megfelelő SW-t amit csak implementálni kellene WP8 következő kiadásaiba...
Tomcat
-
Tomcat
őstag
Sok még a lemaradás, de én türelmes vagyok. Küldök majd néhány levelet a supportnak mint volt N8 és 808 és leendő EOS tulaj ezzel kapcsolatban (is). Meglátjuk lesz-e foganatja.
@#231 emvy: Attól hogy vannak akiket nem érdekel egy napi szinten használt és tökéletesen működő Symbian feature attól még vagyunk jónéhányan akiknek ez érzékeny pont és igenis hiányzik.
[ Szerkesztve ]
Tomcat
-
MR007RM
addikt
Volt erről valami felmérés a Nokia részéről mennyire fontos ez vagy sem? Szerintem itt is az a helyzet, mint a kameránál, a WP rendszere nem áll készen a feladatra. Már hogy ne kéne ilyesmi annak aki pl autót vezet? De még lehetne sorolni a hasznosítást.
Az ok hogy a symbian bizonyos téren le volt maradva az androidtól és az ios-tól a házasság előtt, de amire váltottak az még jobban és ott is, ahol a symbian meg vezetett a többi előtt. Marhára megérte váltani. Az meg hogy a WP rendszerét a Microsoft csiszolgatja inkább hátrány, mint előny ugyancsak.
Kíváncsi leszek erre az EOS kamerára, már csak azért is, mert a konkurencia lassan kezdi behozni a hátrányát. Sőt bizonyos tekintetben már el is húzott.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Tomcat
őstag
Azért az FM transmitter nélkül tényleg nem tökéletes ez a telefon sem. Az N8 és a 808 is tartalmazza és tökéletesen működik és használom nap mint nap. Tudom hogy Symbian ma már sajnos a múlt, de a WP8 is fejlődhetne némileg eziránt is. Nem is értem hogy gondolja a Nokia a WP8 telefonokat kiadni a jól megismert, nap mint nap megelégeddéssel használt és nehezen nélkülözhető tökéletesen működő Symbian szolgáltatások nélkül. Legalább idővel pótolnák a szolgáltatás hiányát...
Tomcat
-
MR007RM
addikt
[link] Hát nem pont olyan lesz mint a 808 ebből is látszik.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
BobTail
őstag
Nekem ez már vicc kategória , ráadásul a Nokia gyorsabb volt
-
Wa2x_
veterán
Ez kemény
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Blyan
félisten
A profi fotózáshoz már nem kell ennyi megapixel, azok a böszme érzékelők már olyan képet képesek csinálni, hogy csak a megfelelő elektronikával és objektívval kell megtámogatni (+ valaki aki ért a fotózáshoz).
A kompakt gépekbe meg inkább tesznek optikai zoomot, az igazán drágábbak meg jobb érzékelőt kapnak, mint a 808-é (DSLR-t megszégyenítő árral persze).
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MR007RM
addikt
Szerintem ez sem véletlen.
(#213) Blyan: Egyébként akár a fényképezőgépek világába is betörhetnének ezzel a PV technikával. Lenne egy 41mpx-nél nagyobb szenzor, aminél már nem számítana annyira a vastagság és a többi hozzá. Csak a telónál számít ez a súly és vastagság dolog annyira. Mondjuk azt a 82-őt inkább így értettem, meg úgy hogy elképzelem milyen minőségű fotókat dobna. És persze saját fejlesztés.
-
BobTail
őstag
Damian Dinning, a Nokia egykori képalkotásért felelős vezetője (N8, N9, 808) pl. már nincs a Nokiánál.
-
Blyan
félisten
Nem azt mondom, hogy nem lehetne, hanem a 82-re reflektáltam. Az azért elég húzós lenne (talán megvalósíthatatlan).
De szvsz nem akarnának emelni rajta, szerintem a következő lépés a 808 utódban is a jobb low light képesség lett volna.Bár, és ebből jó lenne nem valami barom elvi vitát gerjeszteni.
Ha a Symbian nem ment volna a megszűnés felé, akkor a 808, így ebben a formában nem jelent volna meg - szigorúan szerintem. A 808 tipikusan az a készülék, amibe mindent bezsúfoltak, ami a raktáron volt, pont azért, mert ez volt az utolsó nagy durranás, aztán roló le. Ellőtték az összes akkori puskaport, nem akartak kihagyni belőle semmit, ami az akkori lehetőségek szerint beleférhetett..
Amennyiben a Symbian nem kerül kukázásra, a 808 képességeit szépen szétosztották volna több generációs készülékre. Én hiszem ezt.[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
A nokia és a carl zeiss keze munkája a 41mpx szenzor nem? Belső fejlesztés, így lehetne a 41-nél is nagyobb elvileg.
(#208) woland_y2k: Egyfolytában azt keresem, de nem találom. De most komolyan én mást nem tudok elképzelni mint azt, hogy valami módon bizonyos kulcsfontosságú emberek hiányoznak jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
Kezdesz rám hasonlítani. Vigyázz!
Akik dolgoztak azon a csodás kamerán 5 év kemény munkát beleölve csak symbian nyelven értettek és így sajnos kirugták őket. Mindent elölről kellett kezdeni szoftveresen.
És igen az MS a hibás. Miattuk is van hogy most nem egy 82MPX-es symbian csodát várunk.
[ Szerkesztve ]
-
Tomcat
őstag
Sajnos ez sem lett olyan mint vártam... Esztétikailag nem tetszik. Ez a műanyag ház viszont számomra talán a legnagyobb csalódás.
Miért nem akar a Nokia végre egy igazi N8 utódot kiadni WP alapokon? Kár érte, talán majd a következő kiadás jobban sikerül...Tomcat
-
Wuk07
tag
Hát egy nyamvadt tesztképnek jobban örülnék, bár azzal végképp elárulnák mi mennyi kb. DE akkor is, hozza azt a 808 minőséget..és már teszed is félre a lovét...XD
N8 -> 1020 -> P10-> P30
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Apple asztali gépek
- Vallás
- Külpolitika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Napelem
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest