Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
agressor12 #199 üzenetére
Hol lehet Magyarországon vagy Magyarországra annyiért rendelni?
-
törölt tag
válasz
trialboj #192 üzenetére
Annyi pontosítás, hogy áfa nincs, hanem kereskedelmi adó van, ami lehet nulla is adott esetben, de általában van valamekkora értéke, ami 20% alatt van azért. Szóval így is legtöbb esetben igazából olcsóbbra jön ki arrafelé a vásárlás, de ez a helyi adótörvények miatt alakul így.
-
válasz
ghiottone #188 üzenetére
Megjelent már a német Amazonnál, de egyelőre drágább (599 €) a Pixel 3a a normál Pixel 3-nál.
Várni kell pár hetet.Jelenleg bruttó 550-ért kapsz Pixel 3-at. [link] (hiába írja, hogy 1-2 hónapon belül szállít; jellemző - ha berendeled - pár napon belül küldik)
-
ghiottone
nagyúr
Ha a német MediaMarktba sikerül megvenned, akkor azt a magyar MediMarktba leadhatod és ők intézik. Ha Google-tól veszed az már kacifántosabb, mert hivatalosan nálunk nincsenek jelen, de rokon, ismerős, vagy ha kint vagy Németországba akkor küldöd, hozzák, intézik a garanciális javítást. - Ha esetleg megjelenne a német amazonnál az lenne a legjobb.
+ korábban lehetett rendelni Német MM/Staurnból mailboxde-re (csomagtovábbító) - én is jó pár telefont így vettem magamnak, ismerősöknek - de pár hónapja beszigorítottak és nem küldik már el a webshopos rendeléseket. -
agressor12
senior tag
Nem tudom,hogy érdemes-e Oneplus 5T-ről váltani,kicsit félem az akkumulátortól.
Oneplus nálam 2 napot simán kibír. -
Köszi a infót.
Ha neked ennyire tetszik, akkor szerintem nekem is a megfelelő telefon lenne, lévén a Nexus 5x-emet imádom, pedig van a családban Honor Play, Huawei P9 Lite meg fogtam már iPhonet meg pl. LG G5-öt is, de ezek közül egyik sem kellene az enyém helyett. Ha máshol nem lesz, majd amazon.de-ről beszerzem.
-
tybsen
addikt
válasz
Hopkins95 #175 üzenetére
Úgy tűnik hogy megmarad mindkettő; miinél többet nyomkodtam annál jobban tetszik a pixel és bár nagyon szerettem a kis iPhone-t is az utóbbi másfél évben, de azt hiszem a pixellel érdemes visszaváltani androidra. Nagyon szeretem az iOS t is de hiányzott az Android, a méretet pedig majd megszokom.
-
trialboj
őstag
Neked már megvan a telefon? Külföldön élsz? Két fontos kérdésem lenne, van always on kijelző/lehetőség? esetleg értesítő led?
ha jársz természetben v csak egy parkba, tudnál készíteni ott is pár képet. Nekem a telefon leginkább túrázásokhoz kellene, navinak és persze megörökíteni a közepesen szép helyeket ahol járok.
-
tybsen
addikt
válasz
trialboj #176 üzenetére
Egyelőre még nincs hivatalos P3A topik ha jól tudom, itt kezdtünk el beszélgetni mert ez volt az utolsó cikk a telefonnal kapcsolatban.
Az én tapasztalatom szerint a fényerő lehetne jobb de használható. Még a méret az ami nem túl ideális szerintem lehetne kompaktabb / ezt leszámítva nem tudok róla semmi rosszat mondani mert gyors akadásmentes és jól működik eddig.
-
trialboj
őstag
Üdv, bocs h nem egyértelmű, de ez a hivatalos pixel 3a topik?
Nagyon tetszik a telefon, minden alkatrésze olyan amilyet szeretnék (pl imádom h nem üveg és fél kiló a telefon).
Az ára az ami nem tetszik, pontosabban, ahogy átszámolják, nekünk a 400 dodót, illetve hogy nem is lehet normálisan megvásárolni
Ha lesz időm visszaolvasgatok a topikban csak az érdekel, hogy jó helyen járok-e, és vannak-e már itt olyanok akik kipróbálták, v még mindenki csak beszél róla h milyen lesz/lehet?
Kösz
-
tybsen
addikt
Tettem fel ide néhány, a telefonnal készült képet: [link]
-
tybsen
addikt
Én is kiegészíteném annyival a témát hogy most direkt megfigyeltem és iPhone SE is nagyjából folyamatosan 100 %-on van használva. Ugye alapvetően nem szoktam ezt figyelgetni de most kifejezetten néztem és a pixel is hasonlóképpen 70 és 100 % között van használva, szóval nem annyira tragikus a helyzet.
-
Belenéztem a képeidbe és Bossi képeibe, még bizony mindig nagyon adja az a kamera. Olyan telített szép színei vannak, hogy pl. egy Galaxy S10-é még mindig nem tűnik olyan szépnek. Itt a tomsguide tesztje erre jó példa, a portré fotó sokkal szebb a Pixel 3a-nak a Galaxy S10 mellett. pl.
Neked volt Nexusod, téged nem zavar az alacsonyabb fényerő vagy az Oled miatt nem venni észre?
Mert a Pixel 3a-nak is ugyanúgy 400 nit körül van, amit így számok alapján keveslek.
Különben nagyon tetszik a telefon kívül-belül, nekem tényleg nem is nagyon kellene több, egyedül ez az egy dolog nem hagy békén.
-
*RLaci*
addikt
Sok más mellett használtam szinte az összes Nexust,Pixelt de kezelhetőséget tekintve a mostani P3-am nagyon eltalált méret,bár még egy 5mm-el lehetne ez is alacsonyabb.Ha választanom kéne én is a 3a-t venném a 3a xl helyett,az már brutál a 16 cm-es magasságával.
IDE raktam már fel sok P3 képet,hátha vkit érdekel,mert elméletileg a P3a/XL is ugyanezt a kamerát kapta,ugyanezt tudja.
-
tybsen
addikt
válasz
Hopkins95 #168 üzenetére
Az a baj hogy nem lehet egyértelműen a tesztekből sem kiszűrni hogy melyik kamera milyen de szerintem is már egyre jobb a Samsung illetve a többi gyártó is.(frissítések tekintetében sem olyan rossz már a Samsung legalábbis az én tabletem márciusi biztonsági frissítéssel rendelkezik es egy 2016 os modell ről van szó bár én 2017 vagy 18ban vettem azt hiszem a frissített valtozatot)
A kijelző fényereje sajnos a pixel nél tényleg ilyen amilyen.
-
Az egészhez hozzátartozik hogy szerintem a pixel kijelzője nagyon gyenge fényerejű - minimum 70%-on vagy inkább 80%-ön látom csak egyáltalán a tartalmat
Nos ettől tartottam egy kicsit.
A sima Pixel 3a notebookcheck mérései szerint ilyen 400 nitet tud max, nekem a Nexus 5x meg alulról súrolja az 500 nitet. És még ezt is keveslem sokszor. Mondtam is, hogy a következő telefonomra világosabb displayt akarok. Nekem a Nexuson nyáron pl. sokszor takargatnom kell a kijelzőt egyik kezemmel, ha fényképezek. De mondok egy másik példát, tegnap voltam kint a réten itt mögöttünk, ahol szinte semmi fa, árnyék nincs, csak szántók. Elővettem a telefonom, hogy elkezdek videót nézni rajta Youtubeon, de szinte semmit nem láttam belőle, pedig maxon volt a fényerő. Ja és tegnap még be is volt borulva eléggé, este esett is, ennek ellenére volt még így is kevés.
Ez a Samsung Galaxy reményeim szerint már nem az a Samsung Galaxy. Az új OneUI letisztultabbnak tűnik a Touchwiznél, úgyhogy talán szoftveresen is javult már a telefon. Plusz nemrég volt a hír, hogy a Samsung biztosít Vulkan APIt játékokra, tehát ilyen téren élen járnak frissítés téren (persze nem főverziók terén), ami szintén nagyon pozitívan meglepett.
Megvárom azért mindenképp a teszteket az új Pixel 3a-ról, mert nagyon szimpatikus a telefon, de az alacsony fényerő számomra No Go.
Számomra mindig a gördülékeny működés és a stock android volt a legfontosabb es egy olyan kamera amit ha előkapok gyorsan akkor letudott fényképezni akár egy rohanó kutyát is vagy megörökíteni egy pillanatot.
+1 ezzel ugyanígy vagyok. Viszont szerintem erre ma már nem csak a Pixel képes, hanem más telefon is. Hogy a Samsung is ide tartozik -e szoftveresen, az jó kérdés egyelőre.
-
tybsen
addikt
válasz
Hopkins95 #165 üzenetére
Nehéz dolog ez a kamera téma mert igazából ez a jó meg legjobb meg legeslegjobb kamera ... hát, nem is tudom. ahogy írtam persze van különbség de nem extrém módon számottevő szerintem.
Számomra mindig a gördülékeny működés és a stock android volt a legfontosabb es egy olyan kamera amit ha előkapok gyorsan akkor letudott fényképezni akár egy rohanó kutyát is vagy megörökíteni egy pillanatot.
Galaxy s10e nagyon szép és kompakt, számomra iPhone SE után az, vagy a40 tetszett volna de sajnos valamiért nem szeretem a Samsungot ( kivéve tabletben mert abban a 2016 tab A-t nagyon szeretem és megbízhatóan nagyon jó akksival teszi a dolgát.. bar állandóan akadozik de elfogadtam ezt a tulajdonságát cserébe pazar akku FullHD kijelző es kedvezo ar. A legundorítóbb dolog pedig hogy a céges telefonom SAmsung és olyan dolgok vannak hogy rákérdez hogy tetszik-e a galéria alkalmazas és csillagokkal értékeljem.. pfff - szerintem ez mindennek a legalja ). de ettől függetlenül egyetértek Veled mert nagyon szép és kompakt készülék jó kameraval az S10e.
-
tybsen
addikt
Nem értek a fényképezéshez (bár szeretek nagyon fotózni) szóval teljesen laikusként tudom csak mondani amennyi egy hasonló átlagember számára erzekelheto: a pixel 3a reszletgazdagabb, élénkebbek ezzel együtt élethűbbek a színek. Az éjszakai mód egészen klassz, rossz fényviszonyok kozott is képes vaku nélkül értékelhető fotót készíteni.
Iphone SE-n például fehér orchideák viragszirmainak bordazata alig vehető ki a pixel 3a-n pedig mindez jobban látszik.
Ettől függetlenül mindezek leginkább akkor látszanak ha az ember belenagyít a képbe - A telefon kijelzőjén eléggé hasonlóan jók a képek bár az látszik hogy fakóbb kicsit az iphone. Meg valahogy szebb a pixellel készült kép kicsit. Nem az ips vs oled miatt, mert a tabletemre e-mailben átküldve is fakóbb valamelyest és első ránézésre is meglehet állapítani hogy melyik kép jobb az pedig a pixellel készült.
A kettőt egymással közvetlenül összehasonlítva viszonyt jól észrevehető a különbség de ha csak az iphone SE-t nézem akkor teljesen jó az is szerintem nagyon jó képeket csinál.
Az egészhez hozzátartozik hogy szerintem a pixel kijelzője nagyon gyenge fényerejű - minimum 70%-on vagy inkább 80%-ön látom csak egyáltalán a tartalmat normálisan.. ráadásul ugye még nincs nyár mármint most eléggé borult az idő éppen .. fényképezésnál meg valahogy még sötétebb minden legalábbis annak tűnik és inkább 100 % fenyerovel használom. Ez nagyon nem tetszik benne.
Az iphone SE nálam 50 % fényerővel tökéletesen jól használható, persze szabadban meg nyáron simán 100% az is amúgy..
Érdekes módon egyébként hiába nagyobb fényerőn van használva mégis jól bírja akksival a pixel - csak hát a beégés persze félő és tényleg elég fura ez.
Én azt tudom mondani ennyi idő utan, hogy ha valaki egy nagyon jó fényképezős, totál smooth stock androidos telefont akar akkor ez egy szuper készülék. Nekem eddig az utobbi években az iphone előtt szinte csak Nexus volt de ez sokkal gördülékenyebb mint eddig bármelyik Nexus. Van egy olyan mód ahol az egész telefont szürkévé lehet változtatni tehát hogy nem színes - ez iszonyatosan tetszik és nagyon kellemes a szemnek. pozitív meg hogy android Q - val hasonló gesztus vezérlés jön mint iOS-en: Ez nagyon praktikus és nagyon szeretem jelenleg mert nem kell hiszen nyilakat nyomogatni hanem csak balról-jobbra suhint az ember a böngészőben, stb. ja és tényleg nagyon gyors az egész telefon úgyhogy totál jó .
Ellene szól számomra jelenleg az amoled kijelző, a gyenge kijelzőfenyerő és a nagy hosszúkás méret (iphone SE után). Illetve az iphone egyszerűbben használható, vagy csak lehet hogy megszoktam az utóbbi másfél évben - annak idején amikor Androidról váltottam akkor pedig az iPhone volt nagyon szokatlan, hogy nincs vissza gomb.
Bárhogy is szerintem nagyon jó készülék a P3a, a páromnak biztosan megmarad, én pedig még meglátom, hogy megtartom vagy visszaviszem/eladom es marad az iphone SE.
-
Na ezt örömmel olvasom, hogy tetszik a telefon. Főleg úgy, hogy a Nexus 5x problémás volt nálad.
Nálam ez a telefon van napirenden és a Galaxy S10e, ami nem sokkal drágább. Az utóbbi mellett számomra a széles látószögű lencse szól és a 4K 60 FPS videó.
Találtam tegnap egy jó videót amúgy, ahol össze lett vetve a Galaxy S10 Plus és Huawei P30 Pro telefonokkal kamera téren és elég derekasan helytáll szerintem: Google Pixel 3a vs. Galaxy S10 Plus vs. Huawei P30 Pro Camera Comparison.
-
tybsen
addikt
Pixel 3a - iPhone SE mellett így is XXL-nek tűnik
persze nyilvánvalóan nem nagy csak már elszoktam ezektől a méretektől (és ez még viszonylag kompakt, akkora ugye kb mint az N5X csak keskenyebb - furcsa hogy régen meg Nexus 6-ot is használtam ill. rövid ideig 6,44” Sony-t).
-
tybsen
addikt
Megvettem a páromnak (illetve egy másodikat is magamnak ha tetszene) és nagyon pozitív az első benyomás a telefonról.
Nagyon smooth, kamera tényleg jó bár nem tudtam tesztelni igazán csak néhany fotót csináltam mert esett az eső. Anyagminőség teljesen jó olyan mintha fémből lenne és üvegből. iPhone SE után eléggé szokatlan az egész és óriási a mérete is de tényleg nagyon gördülékeny.. eddig csak a Google fényképeknél találtam egy hibát de egyébként minden akadásmentes és tökéletesen gyors. Szépek az animációk.
Én nem érzem hogy középkategóriás hardver lenne legalábbis a szoftver nagyon jól működik és nem lehet érezni a nem csúcs hardvert.
Akksi is okes, minőségi a készülékhez a gombok és a rezgés illetve a hangerő és rendben van szóval nem nagyon lehet belekötni szerintem.
(elképesztő hogy például iphonon ha balra suhint az ember akkor ott is van egy ilyen Google now szerű hírfolyam és nálam ott állandóan akadozás volt itt pedig probléma nélkül mindig megjeleníti ezt a hírfolyamot.)
-
Noukoum
veterán
válasz
Tarisznyarák #159 üzenetére
Kameralyukhoz és cseppnoccshoz viszonyítva látványosan zavaróbb, ez szerintem vitathatatlan. Remélhetőleg nem addig lesz az iPhone készülékek dísze míg a kijelző alá pakolják a szenzorokat. Mert az még sok év.
De annak örülök hogy bár "anno" szinte mindenki felült a noccsvonatra, ahhoz képest manapság igen kevés készülék jelenik meg hasonló méretű bevágással, a gyártók alternatívát keresnek, ki milyen módon. Ez mindenképp örvendetes!
-
Noukoum
veterán
-
agressor12
senior tag
Oneplus 5T-ről nagyon elgondolkodtam ,hogy váltok rá,tetszik a kis kompakt méret,mindig is szerettem a Nexus szériát.
Csak félek ,hogy visszalépés lenne. -
tybsen
addikt
válasz
Hopkins95 #150 üzenetére
Sajnos csak a saját és a párom tapasztalatáról tudok beszámolni Nexus 5X kapcsolatban. Nálunk sajnos mindkét készülék problémás volt nemcsak hardveresen hanem szoftveresen is ( pedig eltérő helyről és eltérő időben voltak vásárolva).
Ettől függetlenül természetesen elhiszem hogy nálatok rendben volt minden. -
Nálam nem akadozott a Nexus 5x és köszöni szépen még mindig jól végzi a dolgát.
Immár harmadik éve van nálam a telefon. Abban igazad van, hogy az akkumulátorja aktív használattal nem bírja végig a napot, hanem előfordulhat, hogy egy fényképezős túra közben pl. közben fel kell tenni tölteni.
Szerintem 4 Giga Ram meg közepes hardver bőven elég, ha azt veszed, nincs olyan játék vagy app, ami annyira látványosan kihasználja az erősebb hardvert.
-
tybsen
addikt
Én is Stock Android párti vagyok, ha Android akkor én is az alap rendszert részesítem előnyben. Nem rossz ez egyébként, de kb olyan hatást kelt, mint egy N5x annak idején. Szoftver és jó kamera, közép hw. Talán a zavart az okozza bennem is hogy nagyon nagy a választék és erős a konkurencia, a design, kávák eléggé elavultnak láttatják. A továbbra is magas SAR érték engem kifejezetten zavar (akkor is ha elvileg nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani ennek), amoledet pedig nem szeretem.
Ráadásul az oké, hogy három főverzió de kétlem hogy ezt a telefont három évig megtartanám, ergo teljesen lényegtelen ilyen szempontból a frissítés. 4 GB RAM meg a közép hw - nekem annak idején a Nexus 5X is kevés volt, akadozott-kínlódott-melegedett, akku gyorsan lemerült. Valahogy így a teszteket és videókat megnézve erről is ez a véleményem így látatlanban.
S10e vagy A40 méret és design tetszene iOS stabilitású és akadásmentes működésű Google szoftverrel.
-
janeszgol
félisten
válasz
Drakmusz #138 üzenetére
Pedig valoszinuleg ez a jovo. Ez is egy szolgaltatas, es hat erre fognak raallni (amit az Apple hangoztat mostanaban). Logikusan kovetkezne az, hogy a telok dragulasaval (mivel mar nem 2, hanem tobb evre veszik) a gari is tolodjon ki. Ezzel szemben pont csokkenni fog masnal is egy evre, es mivel telefont ritkabban cserelunk, majd a javitas hoz a konyhara.
-
Kokzor
aktív tag
válasz
Drakmusz #138 üzenetére
Ha rossz helyre teszed a telefont és leesik akkor nem kell csodálkozni, hogy összetörik. Ez a régi telefonokkal is így volt. Aki nem tud vigyázni rá, az rakjon rá egy kemény tokot és egy üvegfóliát.
Vagy egy mágnesen záródó tokot. Ismerősöm már párszor leejtette a Galaxy S8-át, de vett hozzá egy gyári összecsukós tokot és nincs semmi baja a mobiljának. Fóliából is csak sima van rajta. -
<Lacy85>
addikt
Nem muszáj számolni ezzel az eshetőséggel.
Lehet bámulni a törött kijelzőt is."Szóval ja nettó marhaság elektronikai cucc esetén ez a majmos banános duma"
Óóóóó, pedig mennyi ilyen példa van. MacBook-ra is összekuporgatja Józsika a pénzt, aztán ha gari után meghal benne valami, akkor meg vakarózik, hogy "osztán eztet miből fogom megcsináltatni?"
De sorolhatnám végtelenségig... -
batai15
félisten
válasz
<Lacy85> #141 üzenetére
az benne az orbitális hülyeség hogy amíg egy kocsit veszel számolsz a fentartási költségekre stb
Addig egy mobil esetén ilyen kb kimerül legtöbb esetben egy plusz tok meg fólia esetén is.
A te gondolat meneteddel senki ne vegyen drága telefont mert majdnem annyi a kijelző mint maga a készülék. Normális ember amúgy is olyat vesz amit meg tud engedni magának.
Szóval ja nettó marhaság elektronikai cucc esetén ez a majmos banános duma, ne akarjuk már mindenre rá ragasztani. -
Tarisznyarák
tag
Teljesen parttalan ez a vita. Fele ennyiért is nagyon korrekt telefonok vannak pl Moto G7 vagy bármelyik Xiaomi stb. Ez az ára alapján már inkább drága kategória, akinek fontos a Google logo vagy a világító bekapcsológomb annak feltétlenül ez kell, a többi totál ízlés kérdése, kinek a káva, másnak a kamera vagy aztali pc-t állvahagyó proci a fontos.
-
Tévedsz, eMMC 5.0 van benne: Nexus Engineers Reveal More Nexus 5X, Nexus 6P Details
Amúgy ezért tényleg kár, de ha nem olvasom hogy eMMC van a Nexusomban, akkor nem is tudom. De meg tudom érteni, hogy ezen spóroltak, hogy beleférjen az árba. Mindenesetre ez végett én is átgondolom majd, ne tegyek -e még hozzá egy kicsit és inkább a Galaxy S10e telefonra tegyem a voksom.
Amúgy viccesnek tartom, hogy majdnem mindenki a notch végett sír a többi hír alatt, itt meg nem kaptunk notchot, hanem kisebb kávákat a korábbi Pixelekhez képest, de sokaknak itt meg ez sem jó.
-
törölt tag
"Azért meg különösen pacsi, hogy a minőségre mennek és maradtak az egykamerás megoldásnál."
Mintha lenni bármi összefüggés a minőség, meg a kamerák száma között.
Mondjuk jobban belegondolva van, mert például tele lencsével ennél picit jobb minőségű zoom lenne elérhető...Amúgy GCam-mal más telefon is hozza ugyanezt, csak mellette tudnak extra funkciókat is. Én emiatt nem a Pixeleket tartom a legjobbnak fotós szempontból.
-
sNake^
tag
A SoC nem zavar, játszadoztam pár órát Mi A2-vel, teljesen korrektűl mozog a 660, ez meg kb ugyan az.
Ami zavar:
-Az ára, 150K (Már meglévő alternatívák ennyiért: S9+ /155k/, Mi Mix 3 /130k/, S10E /167k/, P20 Pro /147k/, Mi 9 /146k/....
-Nincs Qi töltés
-Nincs teljes méretű Google Photo feltöltés, mint az összes többi Pixelen, csak a tömörített ami bármi másra is elérhető
-Nem Gorilla Glass hanem Dragontrail üveg
-0 vízállóság
-Kevés RAM (az Allview X3 Soul Plus amit még 2016-ban előrendeltem is ennyivel érkezett, de az 100k volt és kaptam vele egy annó 70k-ba kerülő tabletet is)Pozitívum:
-Eszméletlen kamera
-Headphone jack
-Műanyag, nem fogom félteni, a Lumia 620 is nagyon jó volt annó
-Sztereó hangszóróNem tudom váltok-e 6S/7-ről, főleg hogy, egy év múlva az iPhone 7 kb. 10k-val fog kevesebbet érni, ez meg egy év múlva használtan 60k lesz, mint a mostani iPhone 7...
-
marcarc
senior tag
válasz
agressor12 #120 üzenetére
szerintem a HTC
@zolka95 legalább 300 euróval több lesz az OP legalább is a pro. De a sima se fog szerintem 550 euróban megállni inkább 600-620.
-
zolka95
őstag
Más oldalakon is olcsónak írják ezt a telefont.
Engem csak a középkategóriás SoC zavar. Meg 4GB helyett lehetne 6GB RAM.Én vagyok ennyire lemaradva vagy ez már tényleg jó árnak számít? (külsőt ne nézzük, csak a belsőt)
6 éve ennyiért felsőkategóriás SoC került a Nexus 5-be.Ma: kicsivel drágábban már 845-ös Oneplus 6T-t adnak. Meg hasonló áron fog megjelenni a 7-es 855-tel.
Xiaomi Mi A2, stock droid, hasonló SoC jóval olcsóbban
Idén lesz: Mi A3 7xx SoC kb ugyanabban az árkategóriában.Vagy pont ez a két márka az ami kivételesen nagyon olcsó??
Mi lesz ha ők is árat emelnek?Nekem ez a teló egyáltalán nem éri meg a pénzt. (külseje nem érdekel)
-
agressor12
senior tag
Ki gyártja ezt a telefont?
-
ShadowX
őstag
válasz
enginev3.0 #114 üzenetére
Én azt mondom végre káva
. Kár, hogy itthon nem lesz kapható, ennélfogva javítható sem.
-
enginev3.0
félisten
Szép kávák
Omg... -
nozs23
addikt
Hál istennek nincs optikai nagyítás, se széles látószög! Pacsi!!!
Na komolyan, én középkategóriában nem várom el, de az idei csúcs pixelekbe már jöhetne, mert tök mindegy mennyit reszelnek a szoftveren, ezt nem tudják megoldani extra lencsék nélkül. Ezt leszámítva, valóban az övéké a legjobb fotó, de sokan -köztük én is- inkább áldozok egy kicsit a minőségből a funkcionalitás oltárán.
-
Nimda
addikt
Nagyon helyes, hogy nincs noccs, az alsó-felső kávák sokkal esztétikusabbak. Azért meg különösen pacsi, hogy a minőségre mennek és maradtak az egykamerás megoldásnál.
-
bAtt001
addikt
Redditen már kommentekben látni, hogy a tárhely is áldozat lett, eMMC került bele és nem UFS, ezt így passzolom is. Ez többet jelent mint, hogy milyen proci hajtja.
-
agressor12
senior tag
válasz
Tarisznyarák #98 üzenetére
Adnak hozzá webshopon.
-
Kokzor
aktív tag
válasz
Divinity #106 üzenetére
Dobozhang? Akkor te sose hallottál S9 hangszórót. Az S8 (mono) hangszóróját ne hasonlítsd hozzá. Mérföldekkel jobb.
Egyébként kifejtenéd mi az undorító és a hülyeség a szoftverben? Csak mert érdekel, hogy én mit nem veszek észre, amit te igen. Bár gondolom akkor nem próbáltad a jelenlegi felületet sem.
-
atis78
tag
Szerintem ar/ertekben teljesen rendben vannak.
Bar en lehet inkabb a sima Pixel 3-at vennem ha azt mar 530€-ert arulja a saturn. Annyi kulonbozetet nekem megerne az idotallobb SoC.... -
törölt tag
Nem rossz ez a telefon, de azért a méretes káva nem annyira szimpi. Legalább tehették volna előre az ujjlenyomat olvasót (tudom, ők nem csinálnak olyat). Vagy alul lehetne kisebb káva.
-
Drakmusz
addikt
Na látod, ezzel a Pixel tulajok is pontosan így vannak.Működjön normálisan, ennyi.
1-es XL-t használok, bugos frissítéssel soha nem találkoztam.
Ha lenne olyan Samsung ami jobbat fényképez az enyémnél, akkor lecserélném.Mert nálam ez az elsődleges szempont.És van olyan felhasználó akit csak a külső érdekel vagy mondjuk az akkumulátor.
Nem vagyunk egyformák, én pont ezt a puritán rendszert szeretem.Sőt az enyémnek még kávái is vannak bőséggel, tiszta szégyen......
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces videók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest