- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Ez nem a témázásról szól. Pár gesztus elférne, de iOS-ről érkezők szerintem nem fognak hiányt érezni.
Viszont egy dolog miatt nem veszek többé One UI, EMUI, ... készüléket: 1-2 év után brutálisan avultatják a szoftvert, főként sebesség terén, de funkciókat is szeretettel megvágnak. Ha a Google 3 évig biztosítja a jelenlegi sebességet, és megkapja a legtöbb újítást, akkor én szerintem kipróbálom a P3a-t. -
Ádám16
addikt
Nosztalgikus, 2016 környéki dizájn, terebélyes kávákkal.
Ezektől eltekintve a kicsi kéne, csak hogynézmánki így, amikor egy utolsó cég is tud "kávamentesíteni" a Google pedig nem.
batai15 : Jelenleg 2GB RAM-mal rendelkező iPhone-t használok. Tökéletesen fut minden rajta, nem is annyira zárogat be. Ha ezt tudja a Pixel is adni 4GB-tal, akkor minek több, fszméregetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged