Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- iPhone topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.lev
tag
Tudja valaki, hogy kell root-olni ezt a telot?
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Szerintetek kezeli a 128GB-os memóriakártyát? A gyártó azt mondja, hogy csak 64-ig tudja, de elvileg a 128-as kártyának minden MicroSDXC szabványt támogató telónál működnie kell.
-
Vin69
csendes tag
van valaki akinek ilyen telefonja van és Nyíregyháza közelében lakik?
-
rdt89
addikt
Termsézetesen, minden további nélkül. Továbbra se produkál, lassulást, fagyást, pontatlan érintést. Egy töltéssel ha megy a mobil net meg játszok bizony nap végére kéri a töltőt. DE! Játék hanyagolásával, folyamatos mobil net használata mellett ki préseli a 1.5 napot! Tegnap 15%-os töltöttségi szinttel indultam el egy üzletet lebonyolítani, az eladóval csak a weboldal felületén tudtam levelezni (pénz hiánya a kártyáról!) folyamatos mobilnettel 35 percen keresztül 13%-ra esett le pont mikor ki kapcsoltam róla a netet.
-
kovacs65
őstag
Szép és jó (ennyiért).
Ez az első telefon, amelyből nem az egyszínű fekete kellene. Sárga-fekete vagy piros-fekete. Ez OK.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest