Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Útlevéllel menekül mindenki a kánikula elől
- Készlethiánnyal indíthatnak az őszi iPhone-ok
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
Mit csinálsz a szobádban inkognító módban?
- SemmitŐszintén nem tudom hogy hogy lehet befektetőket szipkázni, literally a semmihez.
-
Kerienn
csendes tag
bizony vannak még akik emlékeznek Besenyő Pista bácsi teóriájára...
-
vanye
senior tag
-
judas13
veterán
Nincs itt semmi látnivaló, kérem menjenek tovább!
-
gattolino
senior tag
A bullshit gyáros bullshit cége. Tuti kombó.
Marketingből jeles, már abból megítélve, hogy mennyien beszélnek a semmiről.
Remélem, most hogy semmilyen kézben van az Essential cég elkészül a Nothing távirányító is
-
Polarstar
nagyúr
Hogy ilyen semmiségről mennyit tudtok beszélgetni, az nem semmi!
-
joey04
titán
Lehet, hogy az egész cég egy trollkodás.
-
subset
senior tag
Hát ez nem semmi !
-
Graphics
Jómunkásember
Jó ideig valahogy elkerült az, hogy OLED-kijelzős telefont használjak; aztán tavaly lecsaptam egy jó áron lévő Pixel 3a-ra, ugyanis én a lecsupaszított Androidot preferálom. Nos, akkor derült ki számomra, hogy a szemem nem bírja a PWM-es OLED-et.
Illetve magát azt, ha egy mobil PWM-es, méghozzá alacsony frekvencián üzemelő.
Hogy mi marad akkor, ha mégis kéne nekem a biztosan problémamentes pure Droid-élmény? Nos, egyetlen Pixel sem, ami nekem óriási szívfájdalom. De OnePlusból is csak a két alsó-tagozatos mobil (Nord már nem), illetve a Nokiák még. Egyéni szoc. problem, tudom, de szomorú, hogy az IPS tkp. az alsó-középkategóriába szorult le - vagy még oda sem, lásd: Pixel 3a/4a és társai.DC Dimminges már kímélőbb szerencsére, nekem a 120Hz-től megy ki a retinam
-
UdiAti
csendes tag
Jó ideig valahogy elkerült az, hogy OLED-kijelzős telefont használjak; aztán tavaly lecsaptam egy jó áron lévő Pixel 3a-ra, ugyanis én a lecsupaszított Androidot preferálom. Nos, akkor derült ki számomra, hogy a szemem nem bírja a PWM-es OLED-et.
Hogy mi marad akkor, ha mégis kéne nekem a biztosan problémamentes pure Droid-élmény? Nos, egyetlen Pixel sem, ami nekem óriási szívfájdalom. De OnePlusból is csak a két alsó-tagozatos mobil (Nord már nem), illetve a Nokiák még. Egyéni szoc. problem, tudom, de szomorú, hogy az IPS tkp. az alsó-középkategóriába szorult le - vagy még oda sem, lásd: Pixel 3a/4a és társai.Szia! Motorolákat nézted már esetleg? Itthon is újra beindul a hivatalos forgalmazás; a rendszerük nagyon stock-közeli élményt nyújt

-
juuzer
addikt
Nekem is az AMOLED-el van bajom, de találtam rá megoldást: Poco X3 / X3 Pro.
Ha meg Pure Android kell, akkor van sok Custom Rom hozzá. Szinte hetente frissülnek.

Egyébként a Oneplus-sal is az a bajom mint másoknak: Egyre több pénzért adnak egyre kevesebbet...
Kb ezeket tartom a legsikeresebbnek:
Oneplus One
OP 3/3t
OP 5tEzután kezdtem érezni egy bizonyos lefele csúszást.
Én még hozzávenném a 7T-t meg esetleg a 7 Pro-t. Azok is még jó cuccok voltak.
-
juuzer
addikt
Nesze semmi, fogd meg jól...

Pontosan...

Nesze olcsó startupos hypegenerálás, fogd meg jól...

-
balazs1022
őstag
Hogy mi marad akkor, ha mégis kéne nekem a biztosan problémamentes pure Droid-élmény? Nos, egyetlen Pixel sem, ami nekem óriási szívfájdalom. De OnePlusból is csak a két alsó-tagozatos mobil (Nord már nem), illetve a Nokiák még. Egyéni szoc. problem, tudom, de szomorú, hogy az IPS tkp. az alsó-középkategóriába szorult le - vagy még oda sem, lásd: Pixel 3a/4a és társai.Nekem is az AMOLED-el van bajom, de találtam rá megoldást: Poco X3 / X3 Pro.
Ha meg Pure Android kell, akkor van sok Custom Rom hozzá. Szinte hetente frissülnek.

Egyébként a Oneplus-sal is az a bajom mint másoknak: Egyre több pénzért adnak egyre kevesebbet...
Kb ezeket tartom a legsikeresebbnek:
Oneplus One
OP 3/3t
OP 5tEzután kezdtem érezni egy bizonyos lefele csúszást.
-
vanye
senior tag
Gyakorlatilag minden évben beígérik, hogy most akkor végre csúcsszuper kamerájuk lesz, és a vége mindig az, hogy "hát azért fejlődtek ezen a téren".
De eredetileg a Nord is egy új irányt akart jelenteni, aztán pár hónappal később csináltak belőle szériát és teleszórták szeméttel.Amióta Carl kilépett, nagyjából annyi történt a márkával, hogy széthúzták a termékpalettát, ahogy a többi kínai is csinálja, meg elkezdtek beszállni minden egyéb területre is, egyre drágulva és egyre kevésbé érdekes termékeket szállítva. Az ilyen sok füst, kevés láng mentalitásra gondoltam elsősorban.
Hogy mi marad akkor, ha mégis kéne nekem a biztosan problémamentes pure Droid-élmény? Nos, egyetlen Pixel sem, ami nekem óriási szívfájdalom. De OnePlusból is csak a két alsó-tagozatos mobil (Nord már nem), illetve a Nokiák még. Egyéni szoc. problem, tudom, de szomorú, hogy az IPS tkp. az alsó-középkategóriába szorult le - vagy még oda sem, lásd: Pixel 3a/4a és társai. -
oriic
HÁZIGAZDA
Na az mar valami.

-
törölt tag
Gyakorlatilag minden évben beígérik, hogy most akkor végre csúcsszuper kamerájuk lesz, és a vége mindig az, hogy "hát azért fejlődtek ezen a téren".
De eredetileg a Nord is egy új irányt akart jelenteni, aztán pár hónappal később csináltak belőle szériát és teleszórták szeméttel.Amióta Carl kilépett, nagyjából annyi történt a márkával, hogy széthúzták a termékpalettát, ahogy a többi kínai is csinálja, meg elkezdtek beszállni minden egyéb területre is, egyre drágulva és egyre kevésbé érdekes termékeket szállítva. Az ilyen sok füst, kevés láng mentalitásra gondoltam elsősorban.
-
Scarabeus
aktív tag
Erre én is kiváncsi lennék, mert szeretem a márkát, de mi nem lett úgy a valóságban? Talán arra gondolsz, hogy a Hasselblad kamera túl lett promozva, nem hozza azt a szintet, mint a marketingje? Ez így van tényleg, de így is egyértelmű, hogy fejlődnek kamera terén (is).
-
bollokcs80
Korrektor
-
Graphics
Jómunkásember
-
törölt tag
Vele vagy nélküle, de a OP nagyjából ezt a taktikát folytatja: behazudnak csomó dolgot, aminek fele sem igaz, hátha ráharapnak a rajongók (és nem veszik észre, hogy aztán nem úgy lett a valóságban).
-
törölt tag
Persze az innovációra törekednek és egy már majdnem minden gyártó által "végigsimogatott" TWS füles lesz az a nagy termék... Belecsapnak a közepébe tényleg. Biztos rengeteg tapasztalatuk van fülhallgató gyártásban és egyből odavernek mindenkit hangzásban és minőségben is. Lehet jól fog kinézni, mert a kép valamelyest egyedi designra hajaz, de az nem lesz elég csak mert Carl Pei tolja a bullshitet.
-
Shyciii
veterán
Hozza a cégnevét jelentő termékpalettát, vagyis a semmit. Amúgy az Essential egyetlen mobilja jó kis készülék volt a maga idejében. Carl Pei...Hááát, amennyit a Oneplus-nál össze-vissza hazudozott...Nem csoda hogy kivívta a felhasználóknál az egyik legellenszenvesebb ember címét.
-
juuzer
addikt
Egyszerű a válasz: semmi.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szijjártó Péter a BYD-hoz igazolt
- További aktív témák...
- Apple Airtag 1 Pack (1st Gen.) Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung,iPhone,Honor,Pixel,Nothing,Motorola Üvegfólia,Hidrogél fólia webshop maradék készlete .
- Eladó Adonit Note 2
- ASUS ROG Gamevice Kontroller (Gyári dobozos, ROG Phone 1-hez)
- iPhone 17 promax tok - pitaka - 10/9
- Apple AirPods Pro 3 USB-C Bontatlan / 27% áfás ár
- Lenovo Thinkpad L13,13.3",HD,i3-10110U.8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB IPS 2.2K TOUCH 1 év garancia
- Szerver, Storage és Networking eszköz felvásárlás, bontás, elszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Graphite Használt Felújított - 97% Akkumulátor (166 ciklus)