Júniusban jön az első Semmi

Carl Pei önálló márkája egyelőre még nem adott konkrét terméket a világnak, pedig most már hónapok óta várjuk: egyre kíváncsibbak vagyunk, mi jön júniusban.

Hirdetés

A mára szinte mindenki által ismert OnePlus márka egyik alapítója volt Carl Pei, aki arcát és nevét adta a márka nemzetközi megjelenéseihez, és gyorsan vált a tech-világ ismert figurájává. Körülbelül 7 év munka után, tavaly októberben hagyta ott a céget, de nem tétlenkedett sokáig, januárban már be is jelentette új, saját vállalatát, ami Nothing névre hallgat. A Nothing közel féléves fennállása alatt egyetlen terméket sem mutatott még be, viszont a befektetőket a cég mögött álló prominens arcok így is vonzzák, ráadásul még februárban a Nothingé lett az Essential, mint eddig egy készüléket villantani tudó mobilgyártó is.


[+]

A Nothing egyébként elsőként egy TWS fülhallgatót mutathat be az egyre növekedő piacnak, minden valószínűség szerint Ear 1 névre hallgathat majd júniusban érkező termékük. Carl Pei aligha ismertetett bármi konkrétumot a termékről, de magasröptű gondolatai után csalódás lenne egy tucatterméket látni tőlük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés