- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
Gadgetfan_ #122 üzenetére
Szerintem folyamatosan fejlődtek dizájn szempontjából, és eddig formatervben – továbbra is szerintem – az iPhone 5-tel értek el a csúcsra, bár az arányok az iPhone 4-4S párosnál voltak rendben, az 5-nél kicsit megvan a távirányító effektus.
Az iPhone 5 eleganciáját kicsit fura lesz összeegyeztetni eleinte a rendszereddig számomra bugyutának hatóleegyszerűsödött felületével. (Mondjuk paradox a felület leegyszerűsödésével jönnöm, mert eddig is meglehetősen szimpla volt az elv, szóval nyilván itt az ikonkészlet módosulására céloztam.) De úgysem én fogom használni napi szinten órákon át. -
B1T3
addikt
válasz
Gadgetfan_ #120 üzenetére
Nekem is tetszik összességében, bár én más okok miatt nem fogom használni az iOS 7-et. Mondjuk valóban fura egy iPhone-on látni, kicsit talán bugyutának tűnnek az ikonok, szokni kell még a dolgot. Bármennyire is szempont az egységesség az Apple cuccoknál, szerintem volna létjogosultsága, ha lenne mód az előző felületre/ikonkészletre váltásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged