- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Vakegérke #63 üzenetére
Itt csak azzal van a baj, hogy nem tudhatjuk, hogy mindig olyan és csak olyan embereket végzünk-e ki, akik megérdemelték... hogy mindig jól döntött-e a bíróság, és soha egyetlen esetben sem fordult elő tévedés. Ha mégis tudhatnánk, és biztosak lennénk benne, hogy nem fordul elő ilyesmi, akkor talán más érzelmekkel lehetne a hóhér munkáját ellátni.
Érdekes film, kicsit ide vg és érdemes megnézni: Halálsoron, Tom Hankssel a főszerepben.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Vakegérke #60 üzenetére
Így alapból nem. De ha választhatnék akközött, hogy egy totál ismeretlen meghal miattam, vagy hogy hóhérnak csapjak fel, és ilyen embereknek vegyem el az életét, ezerszer inkább az utóbbit választanám. Az elsőnél kísértene, amit én írtam, illetve az is, amit te írtál. Egyszerűen megengedhetetlen annak a lehetősége is, hogy miattam hal meg egy olyan ember... nos, nem akarok érzelgős lenni, meg ismételgetni, szóval olyan, amilyeneket írtunk.
-
válasz
Vakegérke #37 üzenetére
Sajna találkoztam pár orvossal.Akik sebészek vagy akik szintén életeket mentenek eljutnak egy olyan szintre,hogy istent játszanak.Kezükben van a betegek élete és soknak emiatt tönkre is ment a házassága,mert megváltoznak a rossz irányba.
Ha valaki kómában... levenni a gépről,mindig dilemma volt,van és lesz.Csak a beteg dönthet erről,aki ha pont nem tud,akkor muszáj másvalakinek döntenie.Az pedig annak kell,aki a legjobban ismeri.
Vajon képes lenne-e betege élni,lelkileg kibírni?Vagy tudná,hogy nem akar másoknak a terhére lenni,mert nincs ennél rosszabb látvány,ha nem képes kontrollálni magát és a családtagok tartják el -
Szten Márs
nagyúr
válasz
Vakegérke #37 üzenetére
A kómában lévő, agyilag károsult, kizárólag gépekkel életben tartott és életben tartható személyek levétele a gépről tudtommal nem tekintendő eutanáziának, teljesen más szabályozás alá esik. Illetve itthon nem tudom, hogy is megy ez, sok országban viszont egészen bizonyosan ez a helyzet - meglepődnék, ha itthon más lenne. De ez nagyon off, nem ezt kérdezted ugye, szóval elnézést a közbeszólásért
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Vakegérke #32 üzenetére
Ez előbbi pácienst gyakran megölik akkor is, ha más nem is vár a gépeire, ha más életet nem is lehet megmenteni vele. Mert a családja úgy akarja, vagy mert ő maga akarta úgy és írt ilyen papírt. Néha nem, persze, de gyakorta egyáltalán nem kell kiélezett helyzet, hogy az ölsz verzió álljon szegény vegetálóra, így ezek után ilyen helyzetben meg azt hiszem, hogy valószerűtlen, hogy felmerüljön komolyan a dilemma egy orvosban. Személy szerint ettől függetlenül nem kívánok erre válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest