- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A karcsúság ára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
ez ilyen. Valami 50 számot tölt be egyszerre egy listából, és baromira lassú. Ha nem a nagy shuffle gombra klikkelsz, akkor mintha nem is az egész listát keverné, hanem csak azt, amit betöltött...
Rendezni nem lehet. A könyvtárban már megjelent egy A-Z, egy Z-A és egy hozzáadás ideje szerinti sorbarendezési opció, de csak számcímre megy, és pl. a playlist-en belül továbbra sem lehet sorba tenni előadó szerint. És adott betűhöz ugrani is elég macerás, mintha a gugli azt akarná, hogy a keresőt használd mindig....
Böngészőből cast-olni Chromecast Audio-ra van Google Home-ra még mindig nem lehet.A nemzetközi fórumokon szidják is a webes felületet, még jobban, mint az appot.
Ui. Én amúgy megcsináltam azt, hogy kvázi reseteltem az account-omat, és a 3500 like-olt számomat egyenként ki-lájkoltam. Annyi volt köztük a fals szám (karaoke verzió, stb.), hogy meg kellett ezt tennem.
Elvoltam vele néhány órát, és a végére már 80%-on pörgött a proci, és több GB RAM-ot evett a kis drága... DE megcsináltam, kézzel. Másodjára már lényegesen jobban sikerült az import szerencsére. De ez a PC-s felület nagyon gáz. ÉS amúgy nekem a fekete fehér sem tetszik. Megértem, hogy egy mobil OLED-kijelzőjén ennek lehet jelentősége, de egy 24 colos PC monitoron miért kell fekete alapon erősen világító fehér betűket néznem, ezt nem értem. Miért nem lehet valami világos, színes. Mint pl. a Google Play Music felülete volt...
De tudom, megint velem van a baj, hogy túl sokat szeretnék, meg deviáns vagyok. : ) -
fokukac
nagyúr
én is jártam így, amikor megvettem a pixel és nexus telefonjaimat, azokhoz is járt volna 3 hónapig ingyen, de hát ugye már előfizető voltam...
Egyébként érthetetlen, hogy miért nem tudta elterjeszteni a Google ezt a szolgáltatást jobban, ha minden telefonon ott volt az app 2012 óta, gyárilag. Illetve, hogy aki pedig használta, és fizetett is érte, miért riasztja el ezzel az új csodával, amit YT music-nak hívnak...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A YouTube Music lépésről lépésre váltja ki az évek óta működő Google zeneszolgáltatás szerepét, 2021-ben pedig már teljesen át is veszi a helyét.
- Robogó, kismotor
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós kamerák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest