Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben22
senior tag
Én is csatlakozom a Settlers várósok közé. Igaz én nem hallottam róla, hogy újraindítanák, de örülök, ha így lesz.
-
Djuree
félisten
válasz
üzenetére
hát gondolom az öregek nosztalgiáznak, de a fiataloknak sztem kevés, a mai felgyorsult világban nem ehhez vannak szokva. én is szerettem őket, de valszeg már elaludnák a monitor előtt ha ezekkel kéne játszanom.
meg nyilván csak a multi ami viszi, single-ben egy nagy időpocsékolás csak. suli mellett mondjuk volt időm, meg most még több lenne a karantén miatt.
az ageof2 felújított nekem is megvan de nem játszottam vele egy percet se...valahogy sajnálom rá a drága időt így a gyerekek mellett. -
yennayo
tag
Egy jó Red Alert 4-et adnék
-
VIC20
őstag
A videó végén a zászló lengése több, mint kínos: röhejes.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Hopkins95
üzenetére
En az "ujabb" reszeknel a epitkezest utalom, egyszeruen nem tudom megszokni. (Shogun II es utana)
Oke, hogy van egy csomo epulet, de amikot fejesztel akkor megnyilik 3-4 fele aztan ott malmozok, hogy akkor ide mar volt egy farm, a masik provinciaba kene megegy farm a food miatt, de a kecskefarm vagy pastures legyen.
A kezmuves izebol is kene de az negativ food.
Egyszeruen lehetetlen atlatni szamomra, foleg amikor tobb negativum is van az epuletnel.Ezert szeretem a Rome/Medieval II rendszeret, ott no a varos es csak megepited a kovetkezo szintet. Egyertelmu, hogy mit kapsz cserebe mennyiert.
-
A Total War Rome II-vel játszottam, legyen hozzá annyi elég, hogy este elkezdtem és egész éjjel nyomtam a játékot, mire reggel arra jöttem rá, hogy nem jutottam egyről a kettőre. Mire Dél-Itáliába értem a hadsereggel, északon fellázadtak és visszavették a falvakat, mire visszaindultam északra, akkor meg délen kezdtek lázadni és visszafoglalni mindent. Fárasztó egy játék rohadt hosszan elhúzódó városfoglalással, számomra inkább volt frusztráló mint szórakoztató. Ráadásul ez a körökre osztott dolog egyáltalán nem jött be.
-
-
Djuree
félisten
válasz
Luck Dragon
üzenetére
az érintőkijelző miatt sztem meg lehetne oldani.
de nekem egy butitott is jó lenne. pc-re meg jöhetne egy rendes. -
-
Djuree
félisten
válasz
Luck Dragon
üzenetére
az mondjuk engem is érdekelne.
de én csak tableten játszok, nekem minden oda jöjjön.
-
Végre , kár hogy csak PC-re érkezik . Jó lenne egy Cossacks folytatást is látni .
-
hunluki
senior tag
Age of 2 tényleg faék, de ennek is megvan a maga szépsége. Ott van pl az általam említett k&m, na ott konkrétan minden katonát és parasztot etetned kell és életben kell tartanod egy várost ami azért nem kis meló.
Sajnos ma már tényleg nem menők a bonyolult játékok, ha nem pörög eléggé, kevés inger éri a játékost akkor leteszi és keres valami pörgőset. Szomorú de ez van

Épp ezért üde folt az age of 4, remélhetőleg hozza azt amit eddig a széria (ami szvsz a második résznél tetőzött).
-
utomi
senior tag
Dehogy lenne már unalmas? Mégis mi a tököm kell egy RTSbe?
Amúgy igazad van a mai elvárások óriásiak, azért pörög a fantasztikusan összetett Fortnite, Pubg , Cod Warzone, Valorant stb. Nem ez a gond, a gond, hogy az rtsekhez agy és idő kell és abban a világban ahol egy 10 perces videó hosszú és nem nézik meg, nem lehet sikeres RTS-t készíteni.
-
Djuree
félisten
válasz
CounterBoci
üzenetére
hat azert az ageof szeriahoz se kell atomfizikusi diploma. faek egyszerusegu az egesz jatekmenet.
en is szerettem de ma mar ha csak annyit tudna egy uj resz alig fogyna es hamar unalmas lenne. -
hunluki
senior tag
So-So. Én pl mind a mai napig szívesen veszem elő a knights and merchants-ot vagy az age of 2-t. Illetve hogy csak ne én legyek a példa meg hogy kivegyük az egyenletből a retro faktort:
Unokaöcséim (11-13 évesek) imádják egymást gyepálni age of 2-ben meg warcraft 3-ban.
Ugyanígy fut náluk az starcraft 1-2 is.Azt aláírom hogy csökkent rá az igény, de speckó én baromira örülök hogy jön utód és remélhetőleg tartja a klasszikus formulát.
-
Bennyboy
őstag
Én is várom már. Nagyon adnék egy új C&C generals-t is. Az új settlers-el mi a helyzet? Nagyon nem hallani róla mostanság.
-
hunluki
senior tag
Várós
Remélem visszahozza a klasszikus resource gyűjtögetés --> bázisépítés --> támadás vonalat, nagyon kihalt ez a fajta RTS (meg úgy kb minden RTS manapság).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Képregény topik
- Gitáros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

meg nyilván csak a multi ami viszi, single-ben egy nagy időpocsékolás csak. suli mellett mondjuk volt időm, meg most még több lenne a karantén miatt.
az ageof2 felújított nekem is megvan de nem játszottam vele egy percet se...valahogy sajnálom rá a drága időt így a gyerekek mellett.

Amúgy igazad van a mai elvárások óriásiak, azért pörög a fantasztikusan összetett Fortnite, Pubg , Cod Warzone, Valorant stb. Nem ez a gond, a gond, hogy az rtsekhez agy és idő kell és abban a világban ahol egy 10 perces videó hosszú és nem nézik meg, nem lehet sikeres RTS-t készíteni.