- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elvileg márciusban mutatkozik be (talán Note 7 Pro -val) már az FCC -nél járt. Ami viszont minket annyira nem érint. Tehát pontos dátumról nincs hír.
Sőt, a spec infók is teljesen ellentmondásosak. Nagy esély van arra, hogy 5.8-5.84 col lesz a mérete.
Következő hónapban több..., de legfőképp megbízhatóbb infók lesznek.
-
Várjuk szeretettel, mint mindent ami Xiaomi👍
-
red13
tag
Redmi 7-ről semmi hír? Még mindig a 3 éves redmi 3-mat használom, aminek ugyan semmi baja, de egy újabbra lehet már lecserélném, főleg a 6 inch alatt marad a mérete.
-
válasz
szabi__memo #21 üzenetére
Ahogy jónak látod.
Mint írtam, mellőzni tessék. Nem vagyok erre vevő. Mivel nem volt Pocod , így nem tudom, hogy alkotod a véleményt....
Ne akard már nekem megmagyarázni, hogy melyik készülék bírt nálam többet... De komolyan.. mellőzz kérlek!
-
szabi__memo
nagyúr
Szerintem te ne tudd jobban nekem melyik volt vagy van. Főleg hogy semmit nem számít az ügyben.
Az viszont már elég beteg gondolkodás hogy te kötekedésnek érzel egy egy megjegyzést mely szerint valószínűlen hogy a felhasználás módja miatt valamely készülék SOHA nem hoz 8 óra felett és csak az miatt MINDIG 25-40%al kevesebbet bír -
válasz
szabi__memo #18 üzenetére
Na akkor kötekedj magadban tovább...
Szerinted nekem mi votl? RN5... Komolyan én vagyok a hülye hogy reagálok rád .
Nem magyarázkodok neked, tök mindegy mit írok. Nálam a Poco tovább bírja mint az RN5 bírta, azonos rendszerrel , azonos programokkal. Nála meg nem...
És? Én se hazudok , Ő sem.. viszont neked egyik sem votl, így azért merész beleszólni....nekem ne reagálj többet, kíméljük egymást
-
törölt tag
Szerintem (szigorúan magánvélemény) Note minőségibb hatást nyújt. Nekem dizájn szempontjából jobban bejön, mint a Pocok. Nem feltétlen a 7 -re gondolok. Korábbi modellnél is. Akinek nem kell csúcs hardver lehet inkább a Note felé megy.
Nekem már rég csak és kizárólag középső kategóriás telefonon lenne, ha hoznák azt a szintet kamerában, amit a csúcsok. Felső mezőnyben meg általában az akksi szar....Középsőben van egy két ritka kivétel nagyobb akkumulátor kapacitással.
Egyébként a "szétválassal" egyértelműen konkurenst teremtenek házon belül. Tehát nem csak Pocok vonal kapcsán lesz gondolkozás, hanem Xiaomi-Redmi matrica vonatkozásában is.
-
-
Alert89
tag
Nekem is volt/van mindkettő és nem igazán értek egyet. Habár a Pocot sokkal intenzívebben használtam, mint feleségem az RN5-öt, aktív használattal (játékkal is) 5-6 óra SOT volt, de anélkül sem ment 8 óra SOT felé. RN5 folyamatosan hozza a 10-11,5 óra SOT-ot és 2-3 napot nála (böngészés, YouTube, telefon, sms).
-
válasz
szabi__memo #12 üzenetére
Igen, komolyan
Mivel volt az is, így elég jól össze tudom hasonlítani.
Ennyit jelent a kisebb csíkszélesség.
-
-
válasz
szabi__memo #6 üzenetére
De hát az aksi azonos...
A Poco tovabn bírja, mint a Snap636-os telefonon 4000-es aksival.
Igaz az RN7 Pro SoC-ja is alacsonyabb Csíkszélességgel fog érkezni ...
-
Inkább poco.
-
-
helixP
nagyúr
B20 várható?
A notch-csot leszámítva mért ne Poco-t venne az eNber?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony-féle 48 megapixeles szenzort kapja a sima Note 7 fölé pozicionált változat, ezen kívül számíthatunk még 6/128 GB-os kivitelre és a jelenleginél erősebb hardverre.
- Huawei Mate 20 Lite / arany
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest