Hirdetés

2019. március 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Jövő héten mutatkozik be a Redmi Note 7 Pro

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Weibo

A Sony-féle 48 megapixeles szenzort kapja a sima Note 7 fölé pozicionált változat, ezen kívül számíthatunk még 6/128 GB-os kivitelre és a jelenleginél erősebb hardverre.

Hirdetés

Érdekes módon pont azokon a pontokon várnak fejlődést a felhasználók a Redmi Note 7 Prótól, ahol tényleg lesz különbség – legalábbis a Redmi által indított weibós szavazás alapján. Az már megerősített tény, hogy a Redmi Note 7 Pro a Sony-féle IMX586-ot kapja meg (a Honor View 20-ból lehet ismerős), ellentétben a sima változattal, ami ugyan szintén 48 megapixeles, de egyszerűbb Samsung GM1 szenzort használ. Várhatóan Snapdragon 670 vagy 675 rendszerchip kerül mellé, kameralyuk vagy kijelző alatti ujjlenyomat-olvasó azonban nem valószínű, előbbi helyett apró notch, utóbbi helyett pedig hátlapi megoldást várhatunk.


[+]

Bizonyos források 6/128 GB-os lehetséges memóriacsomagot említenek, viszont a kínai ár várhatóan kedvező marad, 70 000 forint alatt lehet majd beszerezni a Pro verziót. Kínai bemutató már a jövő héten várható, de Európában egyelőre még a sima Redmi Note 7-re is várni kell néhány hetet.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.