- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csak kíváncsi voltam rá, hogy miért ez a véleményed. Illetve Ragnaré, csak éppen nálad kérdeztem rá.
Én azt gondolom, hogy azt a szegmenst, amelyik a legkevésbé árérzékeny, és ahol a legtöbb pénz van, meg kell fejni amennyire csak lehet. Egy cégnek nyilván ez az érdeke, de így fejlesztésekre is több jut (a driveres csapatra rá is férne
), amelyeknek az eredménye a felhasználókhoz csorog vissza. Ez nagyjából a #10 volt kifejtve, én azzal értek egyet.
Teljes GP102 egy ideje elérhető már egyébként, a Quadro P6000-es kártyán. Abból, hogy a linkelt cikk tavaly októberi elérhetőséget ír (nem tudom, valójában mikortól kapható), azt gondolom, nem olyan egyszerű ezt gyártani.
-
törölt tag
"De ,amúgy tényleg ezt kellett volna előszörre kiadniuk.A sima titán helyett."
Miért, ha egyszer úgy látszik, hogy akkor a korábbi Titan kártyát is el lehetett adni, és most az újat is el lehet? Illetve miből gondolod, hogy nyolc hónappal ezelőtt megfelelő kihozatallal tudtak volna ilyen kártyát gyártani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest