- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
Maximálisan egyetértek veled, én sem tudok különbséget tenni a legtöbbször csak amikor olyan videót mutatnak be amelyek specifikusak az adott helyzetre. Pl. minden fokozaton bemutatják az árnyékok közti különbségeket, és ha nagyon figyelsz akkor ultra és high között látsz némi eltérést, de a játék hevében ezt nem veszed észre mert minden a helyén van ill.annyi történik high - on hogy megugrik az fps szám. GTA 5 - nél meg ugye be sem kell kapcsolni az MSAA - t 4k - n, de kisebb felbontás esetén is elég a 2, max. 4x - es, ennyit már egy 1070 is tud. Aztán ott a Mafia 3, ahol mindegy milyen grafikát állítasz be a minőség nem változik, csak a játék lesz játszhatatlan már medium-high - on a szaggatás miatt. A Dishonored 2 esetén is ez van. Mindezektől függetlenül azt mondom, az ember ha megvesz egy ilyen konfigot nem hagyja nyugodni hogy nem ultrán van minden, de ez már amolyan lélektani dolog
-
kolopele
nagyúr
Ennek a kártyának az igazi hibája az hogy továbbra sem lesz elég egy darab 4k - hoz, viszont kisebb felbontáshoz meg már az 1080 is tökéletes, teljesen felesleges leváltani erre vagy a TI verzióra. A lényeg az hogy aki egy kártyás rendszerben gondolkozik kizárólag és 4k - t szeretne továbbra sem lesz meg a tökéletes megoldás számára. A Titan Xp önmagában 30 fps körül produkál 4k - ban a Mass Effect - el, és ennek a játéknak a motorja elég sok újabb játék alapja lesz a közeljövőben. Persze ha ultra helyett high - ra teszi az ember a grafikát akkor már 60 fps felett van ezzel a játékkal is, de aki ilyen kártyát vesz kétlem hogy nem maxon akar játszani.
-
kolopele
nagyúr
Nem kell hozzá a 8xMSAA, 4k - hoz nem is kell élsimítás, mégis beesik, azaz nem kapcsolja be senki ezt a funkciót bárhogy is lovagol ezen pár ember. Nem tökéletes messziről sem ez a port, ez a lényeg. A Mafia 3 - hoz is lehetne 2 Titan - t is berakni, mégsem lehetne kimaxolni, de a Dishonored 2 is csak most kezd javulni amikor már lassan befejeztem. Hiába a csúcs konfig sok esetben, ha a készítők meg tesznek az optimalizációra. Éppen ez a baj, hogy kártyák terén egyre jobbak jönnek, csak a játékok minősége nem éri el ezt a szintet. Ha így megy tovább elég lesz egy 1070 meg egy 1440p monitor.
-
kolopele
nagyúr
válasz
#72042496 #151 üzenetére
Viszont ha valakit érdekelnek az új játékok az nem játszhat nagyon régi játékokkal csak azért hogy egy Titan stabilan vigye. Az ember éppen a mai és az elkövetkezendő játékok miatt áldoz sokat egy vga - ra, cserébe pedig nem azt várja hogy a 10. patch majd játszható teszi a játékot fél év múlva.
-
kolopele
nagyúr
válasz
Scholes9 #146 üzenetére
Azzal nem játszottam, csak elolvastam a tesztjét meg néztem róla videókat, nem győzött meg. Ellenben a Mafia 3 - at akkor is játszom ha mediumon képes tartani csak a 60 fps - t, és nem azért mert annyira szép lenne maga a grafika
Az a baj hogy az ember megveszi az új játékokat, a hibák miatt sokat káromkodva végig viszi, majd mire jön a javítás már be is fejezte. Ilyenkor valóban veszít az értelméből egy több mint 300 ezer forintos kártya.
-
kolopele
nagyúr
Én csak azt nem értem miért a GTA 5 még mindig (eleve nem a legjobban sikerült port) sokaknál a mérvadó játék, eleve egy lejárt lemez már. Annyi újabb cím van amivel tesztelték már az 1080 TI - t és sehol nem vérzik el, mint ahogyan valószínűleg nem fog az új Titan sem.
-
kolopele
nagyúr
válasz
tegbashar #120 üzenetére
Hidd el, senki sem bánná ha igaz lenne amit leírtál. Azonban az eddig eltelt idő vga - k terén nem azt mutatta hogy az AMD képes lenne többet kihozni mint ami feljebb lenne a középkategóriánál (RX480). Az nVidia pedig kidobott egy 1070 - et, 1080- at, rövidesen pedig az 1080TI - t és a most tárgyalt Titan Xp - t. Az AMD most rukkolna elő hirtelen a semmiből egy 1080 TI - t verő kártyával? Nagyon nem hinném, de ha így lesz megkövetlek, sőt átpártolok
-
kolopele
nagyúr
Ezt írtam pont én is, még az 1080 SLI - nél is 40 fps - re esik amikor sok az "alja" növényzet, igaz 4k - ban, de akkor is leesik. Ezért írtam hogy csak ez alapján felesleges a kártya csere. A Mafia 3 - ról meg már ne is beszéljünk, remélhetőleg kevés nagy cím jön ki majd ilyen "remek" grafikai motorral................
-
kolopele
nagyúr
Meg is érkezett az új nvidia driver ami már a TITAN Xp - re optimalizál ill. a Windows 10 creators update - re is fókuszál.
-
kolopele
nagyúr
A GTA5 - ben valóban van olyan rész ahol be tud esni az FPS SLI mellett is 4k mellett, de nem 59 - re hanem 40 - re amit már csak az nem vesz észre aki nem lát. Ez miatt azonban nem indokolt kártyát cserélni, a fő indok az egy GPU - ban rejlik sokkal inkább, és amennyiben ez erősebb lesz mint az 1080TI akkor jobban megéri, igaz drágább, meg lehet jöhet a vízhűtés is, de valamit valamiért. Mondjuk elnézve a TDP - t ugyanannyi mint anno a 980TI - nek volt, az is ment nálam egy ideig a saját hűtésével gond nélkül meg még nagyon sok embernél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- Kerékpársportok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest