- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz
RenegadeC2 #40 üzenetére
a játékokon kívüli számtalan példára kiváncsi vagyok. (komolyan)
nem győztem meg magam a rezisztív jobbságáról, örülnék egy wm telónak kapacitív kijelzővel, de közel se érzem akkora hátránynak/hiánynak, mint ahogy páran megpróbálják beállítani.
van számtalan dolog, ami ennél sokkal jobban zavarnána/hiányoznána. (amiért fel se merült hogy szifont vegyek) -
WiZARD
addikt
nem azt mondtam hogy nincs, hanem hogy a gyártó szerint rezisztív kijelző+stylus páros megfelelőbb erre.
játéknál, aha. aki játékra veszi a telefont....
különböző programok? konkrétabban?
zoomoló sáv nélkül is megoldható a zoom...
amúgy 1 szóval se azt mondtam hogy a multitouch hülyeség, mert ami példát írtál (ms surface...) ott van értelme. de így, hogy telefonon való zoomolásra van csak használva, így nem látom akkora plusznak, hogy folyamatosan emlegetni kelljen, hogy bezzeg ez multitouch. -
WiZARD
addikt
semennyibe, viszont a többi gyártónak fontos szempont a távolkeleti piac, ahol sokat használnak kézírásfelismerést, amihez stylus kell, és ezért jobb számukra a rezisztiv cucc.
(legalábbis ezzel indokolják)meg picit más 2 HW-t összehasonlítani, mint olyan dolgokról beszélni, ami szimplán software kérdés, és egyéb (sokkal egyszerűbb/gagyibb/olcsóbb) telefonokba évek óta elérhető.
ne akard azt mondani hogy 1 szinten említhető a hw fejlesztése, azzal hogy egy sms-t lehessen továbbítani...de ha már felmerült ismét megkérdem (komolyan kiváncsi vagyok erre), hogy miért olyan qrvajó dolog a multitouch? jópofa, és lehet vele zoomolni. és? ezenkívül? ezer más egyszerű, kényelmes módon megoldható (és megoldott) a zoomolás.
-
WiZARD
addikt
hát igen, ha nem kellett volna x évet várni használható BT-ra, rendes navigációra, MMS-re, copypaste-re, és társaira, akkor asszem teljesen más megítélése lenne a szifonnak, és sokkal kevesebb fikázást kaphatna....
pedig nem került volna semmibe nekik, ha ezeket normálisan, és időben implementálják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest