- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Naa, lehet egyszer ájfónom is lesz?!
-
Atlantis
veterán
Szerintem nem olyan jó, hogy ilyen irányba megy el a topic. Hagyjuk ezt a "melyik jobb és miért" dolgot, nem ez a téma.
-
A Core Location-t (az az alrendszer, ami a helymeghatározást végzi) nem lehetett folyamatos navigálásra használni - ez egyrészt Apple kitétel volt, másrészt meg talán nem is jött elég gyorsan a helyzetinformáció. Elképzelhető, hogy ennek technikai oka is volt (mondjuk skálázhatóság, stabilitás, kitudja), de a 3.0-ra mindkét korlát megszűnt.
raskolnikoff: Uborkaszezon van
-
kingabo
őstag
válasz
raskolnikoff #47 üzenetére
Nem bántásként. A fórum szerintem arra is jó, hogy vitázzunk...
Amiben viszont egyetértek, hogy mindig ugyanazok az indokok szerepelnek. Mindkét oldalról. Bibibi van multitouch, bibibi van mms, copy-paste, normális kékfog... -
raskolnikoff
őstag
Tökjó hogy megint vitáztok.
-
kingabo
őstag
Az a dolog nem működik mindenhol, csak azokban a progikban amiben benne van. (legalábbis nálam)
Nem értem ezt a cerka kell a wm-es gépek használatához, mint állandó indok a wm ellen. 1 kézzel hüvelyk ujjal simán tudom használni. Egyébként én a wm-el sokkal több mindent állíthatok, mint a szifonon lehet. A multitouch meg a látványos ez meg az nekem nem kell, én szeretek mindent átállítani, nehogy olyan legyen már mint több millió másik embernek.
Ha olyan kedvem van a szifonos kezelőfelület koppintást, ha olyan akkor az spb saját megoldását, ha meg gyorsan kellenek dolgok felesleges animációk nélkül akkor ott a touchflo. De akár mondhatnám azt is, hogyha mp3at akarok felmásolni a gépre elég rádugni a kártyaolvasót és ráhúzni a zenét, míg szifonra külön át kell konvertálni. (lustábbak szenvedhetnek az itunes-al, én túrtam annó az ipodomhoz sokkal normálisabb porgit)
Egyébként mi az indok, hogy eddig nem lehetett navigációra is használni a szifont? Ez érdekelne nagyon.
-
macikos
addikt
Internetezni sokkal könnyebben és gyorsabban lehet úgy, hogy az ujjaddal nagyítasz, akkorára amekkorára akarsz, ráadásul azonnal, késlekedés nélkül és tökéletes visszajelzéssel. HTC-nél van az a kör rajzolgatós nagyításos baromság? Na az aztán tényleg szuper lehet...
A másik dolog amitől agygörcsöt kapok, ez az állandó "nem tudom két kézzel nyomkodni a telefont, mert kapaszkodni kell a buszon" dolog... bazz, akinek ilyen problémái vannak, az ne vegyen se okostelefont, mert azon esetleg QWERTY billentyűzet van, de PDA-t se, mert azt meg stylusszal kell kezelni. De biztosan sokkal könnyebb egy rohadt ceruzával célozgatni a képernyőre, meg arra figyelni, nehogy elhagyd azt a vackot...
-
WiZARD
addikt
válasz
RenegadeC2 #40 üzenetére
a játékokon kívüli számtalan példára kiváncsi vagyok. (komolyan)
nem győztem meg magam a rezisztív jobbságáról, örülnék egy wm telónak kapacitív kijelzővel, de közel se érzem akkora hátránynak/hiánynak, mint ahogy páran megpróbálják beállítani.
van számtalan dolog, ami ennél sokkal jobban zavarnána/hiányoznána. (amiért fel se merült hogy szifont vegyek) -
RenegadeC2
aktív tag
#36:
"játéknál, aha. aki játékra veszi a telefont...."
Szövegértés?
Idézem mit írtam: "ha te szereted az addiktív játékokat... számtalan példát fel tudnék még sorolni..."
Megvan? Ha valaki ennyire nem lát túl a "két ujjal zoomolunk, mire jó ez?" világproblémán, felesleges neki példálózni. Te megvagy a rezisztív kijelzővel, és frankón meg is győzted magad hogy te azzal el is leszel, mert lehet kesztyűben használni és biztos a kínai nyelvre is szükséged van (érdekes, a szifonhoz is lehet kapni stylus-t, nekem is van egy).#39: Ja, akkor nem érdekel
Csak érdekességképp kérdeztem meg, azt hittem lemaradtam valamiről.
-
David75
őstag
válasz
RenegadeC2 #33 üzenetére
ez a cucc a gyári billentyüzetek közt van kinai meg japánnál keresd már a 2.0-ás szoftver elött benne volt azt hiszem.Persze nekem semmi értelme mert ha magyarba is lenne akkor is gyorsabb lenne a billenytyű csak több ezer karakteres japán billentyű nem hiszem hogy van.Csak ne mondjuk hogy nincs ilyen.
"már aki játékra használja"
ilyen begyöpösödöttek ne legyünk ha összeadjuk hogy a legtöbb ember menyit használ copy/paste-et meg mms-t akkor talán a fele szám jön ki a mobilon játszáshoz képest.A mai gyönyörű hd játékok ötlettelensége és unalmassága(tisztelet a kivételnek) után felüdülés egy pinball az iphone-on olyan rosz érzés hogy jobban leköt mint a godfather 2 xbox360-on -
válasz
Depression #37 üzenetére
Nekem egész jól megy a Touch-ommal, szerintem gyakorlás kérdése.
-
WiZARD
addikt
nem azt mondtam hogy nincs, hanem hogy a gyártó szerint rezisztív kijelző+stylus páros megfelelőbb erre.
játéknál, aha. aki játékra veszi a telefont....
különböző programok? konkrétabban?
zoomoló sáv nélkül is megoldható a zoom...
amúgy 1 szóval se azt mondtam hogy a multitouch hülyeség, mert ami példát írtál (ms surface...) ott van értelme. de így, hogy telefonon való zoomolásra van csak használva, így nem látom akkora plusznak, hogy folyamatosan emlegetni kelljen, hogy bezzeg ez multitouch. -
törölt tag
Na erre kiváncsi leszek, hogy a szoftvergyártók, hogyan alkalmazkodtak a multi-touch kijelzőhöz.
-
joey04
titán
válasz
zolomon17 #29 üzenetére
multitouch: érdekes, de az LG-nek pl nem jött össze közel sem ilyen jó minőségben, meg a BB stormon sem olyan jó. ha feltörjük a t-mobile g1et akkor azon is van multitouch de az sem az igazi. kiváncsi vagyok a samsung megoldására, valahol már linkelték, hogy lesz ilyen telójuk.
-
RenegadeC2
aktív tag
#13: Mondjuk ha te szereted az addiktív játékokat, akkor pl. ezt hogy oldanád meg multitouch nélkül?
De számtalan példát fel tudnék még sorolni...
#25: Ezt még nem is láttam. Mi a progi neve? Cydia-s?
#31: Honnan máshonnan? H*lyék lennének "másképp" terjeszteni. Ha akarták volna már rég megtehették volna, de az nekik sem lenne jó reklám.
-
geri|
aktív tag
És majd az appstore-ból lehet letölteni...gondolom. IT-sok mit gondolnak?
-
bentsze88888
tag
Részemről ennyi,bocs!
Szép napot! -
zolomon17
senior tag
Kívánok nyugodt, munkamentes délutánt
Hogy ne csak OFF legyen: a multitouch nem tudom mekkora ördgöngősség, a CECT-féle i32-ben egészen meggyőzően működik, pedig kínai rettenet
Szóval nem hiszem, hogy az tartja vissza a gyártók többségét, hogy nem tudják megcsinálni, valószínűleg tényleg ilyen a piaci igény.
-
Atlantis
veterán
Még nem, de szemem a pályán.
-
zolomon17
senior tag
Jé, csak nem flame kerekedett egy iPhone-témából
-
David75
őstag
Hát ha nincs capacitiv multitouch-on kézirás felismerő akkor ez mi?
A multitouch nagyon jó játékoknál és külömböző programoknál is.De zoomolásnál a legjobb nekem ne legyen oldalt ilyen sáv amivel zoomolok pont oda zoomolhassak ahova csak akarok erre viszont nagyon jó megoldás és nagyon sokat használom.De ez egyébként is hülye kérdés mert pár év múlva a tablet pc-kben is ez lesz és a microsoft surface se azért van mert nincs rá kereslet és az is hamarosan otthoni használatra is elérhető lesz ha megnézel egy ilyen gépet gondolom neked se egy értelmetlen megoldás hanem inkább a jövő jut eszedbe... -
Hát magamnak semmiképp nem vennék, mert nem én vagyok a célközönség, ez egyértelmű.
Egyébként ha reálisan nézem a dolgot ( nem vagyok apple fan, és gyűlölő sem ) akkor jelen pillanatban talán az ára az ami maradt.
Bár ha őszinte akarok lenni, nem vagyok annyira jártas a témában, hogy őszintén bírálhassak, mert nem ismerem a készüléket annyira, mint sokan mások. -
Dzsiforsz
tag
Azt lehet tudni, hogy Androidra fejlesztenek-e turn-by-turn navigációt ezek a cégek?
-
Atlantis
veterán
Remek. Jöjjenek csak, remélem a Garmin is megírja a magáét iPhone-ra. Tényleg egyre jobbb gép lesz belőle. Az árakra vagyok nagyon kíváncsi és hogy a frissítéseket komolyabban veszik-e mint egyébként.
A2DP: ennek megoldására is nagyon kíváncsi vagyok. Meg persze arra, hogy az amúgy vacak hangminőség javul-e általa valamit...bár ebben nem hiszek.
joey20: így is naponta töltenem kell, ezen a BT már sokat nem ront. -
P00By
nagyúr
Végre! Kár, h van külön GPS
-
Integra
titán
válasz
bentsze88888 #12 üzenetére
hm, csak kapcsolódó gondolat volt.
amúgy meg látszik, hogy szövegértelmezésből nem jeleskedsz. (úgy néz ki, ez köztudott lesz)
ha figyelmesen olvasnád amit az apple-ről írok, akkor most nem mondtál volna ekkora kolosszális baromságot.
és ezt személyed irányába történő sértés nélkül mondom. -
WiZARD
addikt
semennyibe, viszont a többi gyártónak fontos szempont a távolkeleti piac, ahol sokat használnak kézírásfelismerést, amihez stylus kell, és ezért jobb számukra a rezisztiv cucc.
(legalábbis ezzel indokolják)meg picit más 2 HW-t összehasonlítani, mint olyan dolgokról beszélni, ami szimplán software kérdés, és egyéb (sokkal egyszerűbb/gagyibb/olcsóbb) telefonokba évek óta elérhető.
ne akard azt mondani hogy 1 szinten említhető a hw fejlesztése, azzal hogy egy sms-t lehessen továbbítani...de ha már felmerült ismét megkérdem (komolyan kiváncsi vagyok erre), hogy miért olyan qrvajó dolog a multitouch? jópofa, és lehet vele zoomolni. és? ezenkívül? ezer más egyszerű, kényelmes módon megoldható (és megoldott) a zoomolás.
-
WiZARD
addikt
hát igen, ha nem kellett volna x évet várni használható BT-ra, rendes navigációra, MMS-re, copypaste-re, és társaira, akkor asszem teljesen más megítélése lenne a szifonnak, és sokkal kevesebb fikázást kaphatna....
pedig nem került volna semmibe nekik, ha ezeket normálisan, és időben implementálják.
-
Integra
titán
engem az érdekelne, hogy androidra mikor írják át az igot
-
Hát pont ezt nem értettem az üzletpolitikában, hogy ez most végülis miért jó nekik.
Szóval vééégre. Na nem mintha szeretnék ájfónt, csak hát egy ellenérvvel kevesebb. Ez is valami -
zolomon17
senior tag
Várható volt, hogy nem hagyják parlagon heverni a beépített hardware-t. A felhasználók is elég sokat nyígtak érte - joggal.
-
Depression
veterán
Már ideje volt. Bár most már valószínű, hogy érdemes megvárni a 3.-dik iPhone-t annak, aki eddig emiatt nem vette meg.
-
plus44
veterán
Kiváncsi vagyok milyenek leszenk, de leginkább az árukra!
-
Gomez86
őstag
Végre
Remélem korrekt árazása lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Mini 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4347
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4352
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest