Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FreedomHUN

senior tag

Érdekes érveket olvasok. Online navi akkor is felhasználó barátabb, pár ezer forintos roamin opciót simán megéri. Egyrészt ha dugó van, időt veszítesz, ezzel pénzt, másrészt nem pöfögsz el feleslegesen x ezer forintot dugóban álls miatt, mert a real time navi nem visz be a málnásba. Német autópályán elmegy 5 percre az internet, akkor is mutatja merre mész, mert térképet letölti jó pár kilóméteres körben, maximum jnfót nem kapsz. Az országban egyértelműen okosnavi , mikor kezdtem váltani igo-waze között cseszhettem ha az igo a hungárián vitt és beleszaladtam egy 20 perces sorba, na itt a waze pl. Szó nélkül visit hogy ne arra menj, vagy menjél, de toljál rá 20 percet a késés miatt. Mint irtam az idő pénz. Szerintem pár év és nem lesz létjogosultsága az offline naviknak, ahogy napjainkban is egyre kevésbé.
    Bp-en rohangálom egész nap a munkám miatt, mig 2 éve a kollégák 95% igoval nyomja mára 60% wazét használ, mert rájött megyivel jobb.
    Ez az adatgyüjtés meg szánalom, kit érdekel hogy az nsa vagy bárki más tudja hol járok. Rosszabb lesz neked ettől? Ha igen megnyuktatok bárkit, hogy ha eleve mobilt használsz, 15 éves nokiát akkor is meghatározzák hol vagy 10 méteren belül. Még adatkapcsolat sem kell hozzá. Erről ennyit....

Új hozzászólás Aktív témák