Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
FreedomHUN
senior tag
Érdekes érveket olvasok. Online navi akkor is felhasználó barátabb, pár ezer forintos roamin opciót simán megéri. Egyrészt ha dugó van, időt veszítesz, ezzel pénzt, másrészt nem pöfögsz el feleslegesen x ezer forintot dugóban álls miatt, mert a real time navi nem visz be a málnásba. Német autópályán elmegy 5 percre az internet, akkor is mutatja merre mész, mert térképet letölti jó pár kilóméteres körben, maximum jnfót nem kapsz. Az országban egyértelműen okosnavi , mikor kezdtem váltani igo-waze között cseszhettem ha az igo a hungárián vitt és beleszaladtam egy 20 perces sorba, na itt a waze pl. Szó nélkül visit hogy ne arra menj, vagy menjél, de toljál rá 20 percet a késés miatt. Mint irtam az idő pénz. Szerintem pár év és nem lesz létjogosultsága az offline naviknak, ahogy napjainkban is egyre kevésbé.
Bp-en rohangálom egész nap a munkám miatt, mig 2 éve a kollégák 95% igoval nyomja mára 60% wazét használ, mert rájött megyivel jobb.
Ez az adatgyüjtés meg szánalom, kit érdekel hogy az nsa vagy bárki más tudja hol járok. Rosszabb lesz neked ettől? Ha igen megnyuktatok bárkit, hogy ha eleve mobilt használsz, 15 éves nokiát akkor is meghatározzák hol vagy 10 méteren belül. Még adatkapcsolat sem kell hozzá. Erről ennyit....
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest