- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
szupermacs #49 üzenetére
Aki komolyra megy, annak alapból nyilván érdemes vásárolnia. Aki meg nem, ott meg nem feltétlen van jelen az a szint, ahol érdemes lenne erről az előnyről egyáltalán megemlékezni...
Aki erősebb gépről, jobb egérrel, stb játszik annak nincs meg a másikkal szemben az előnye? Mégis ott az ingyenes lehetőség.--> és ezek miatt van az, amit korábban emlegettek, miért marad darabos a mozgás, stb. Ha meg akarják őrizni a kompatibilitást (visszajátszható replay, együtt játék), akkor egyszerűen nem fér bele az, hogy az egyikben így működik, a másikban meg úgy. Mondjuk ezt ésszerű korlátnak, és cserébe remélhetőleg nem árazzák idióta módon... 3-4ezret bármikor megér, de 10-12ezret semmiképp. Akkor az lesz, hogy nem akut a dolog, és majd megveszem 2 év múlva ezerötér
PandaMonium: pedig mégiscsak nem stimmel valami, mert szerintem pont a WoW kicsit blőd, együgyű történetmesélését alkalmazza. Nekem pont ugyanez volt az érzésem a Warcraft játékok során is, sőt tovább megyek, ezért is szerettem jobban, mint a már túlrealisztikusan megalkotott játékokat, mert kikapcsolódásra vágytam, nem sírásra meg tökéletesen megrajzolt fűre. Olyan 90-es évek Fantasy filmjei stílus, Angel, Xena, Hercules stb. Nem egy oscar díjas alkotás, mégis élvezhető. Nekem az volt. Pont az a furcsa gondolkozás amit mondasz, hogy egy más által beléd táplált "csakisezazigazegyetlentökéleteséskiváló" értékrend szerint próbálod kategorizálni az élet minden területét, ahelyett, hogy egyszerűen csak élnéd.
-
FefeeX
veterán
válasz
szupermacs #54 üzenetére
Szerintem sem volt rossz a film, csak manapság mindent jól esik a többségnek jó alaposan fikázni.
Annyi, hogy aki nem volt a WoW világában, annak nem biztos, hogy ugyanannyira bejön... -
válasz
szupermacs #49 üzenetére
Viszont kisebb a gépigény, magasabb és stabilabb a frame.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest