- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
PandaMonium #59 üzenetére
"Elég csak a Warcraft filmre gondolni - kritikán aluli szar filmet csináltak és mégis mennyi bevétel lett belőle."
Nem azt mondtad, hogy neked nem tetszett, hanem leírtad, hogy szar filmet csináltak. Erre reflektáltam, nem feltétlen a film lett szar. Az, hogy neked, vagy bárki másnak valami nem tetszik, mindenkinek a szíve joga.Healbacsi: félreérted, soha nem is fogom megnézni újra, ráadásul elsőre sem moziban láttam. Mégis, egy könnyed esti szórakozásnak beillett, az időt amit ráfordítottam, nem bántam meg. Sőt, nagyrészt tetszett, amellett persze, amit már korábban is leírtam. De azért a jó meg a szar között is van elég sok kategória. Egyszerűen a korábban előadott sztorira reagáltam, hogy a sok gyökérnek még a híg kutyaszart is le lehet tolni a torkán. Ugyan nem pont így lett leírva, de ebben a stílusban. És erre írtam, hogy azért szar nem volt akkor sem, ha nem volt egy űberkirály film.
-
FefeeX
veterán
válasz
szupermacs #49 üzenetére
Aki komolyra megy, annak alapból nyilván érdemes vásárolnia. Aki meg nem, ott meg nem feltétlen van jelen az a szint, ahol érdemes lenne erről az előnyről egyáltalán megemlékezni...
Aki erősebb gépről, jobb egérrel, stb játszik annak nincs meg a másikkal szemben az előnye? Mégis ott az ingyenes lehetőség.--> és ezek miatt van az, amit korábban emlegettek, miért marad darabos a mozgás, stb. Ha meg akarják őrizni a kompatibilitást (visszajátszható replay, együtt játék), akkor egyszerűen nem fér bele az, hogy az egyikben így működik, a másikban meg úgy. Mondjuk ezt ésszerű korlátnak, és cserébe remélhetőleg nem árazzák idióta módon... 3-4ezret bármikor megér, de 10-12ezret semmiképp. Akkor az lesz, hogy nem akut a dolog, és majd megveszem 2 év múlva ezerötér
PandaMonium: pedig mégiscsak nem stimmel valami, mert szerintem pont a WoW kicsit blőd, együgyű történetmesélését alkalmazza. Nekem pont ugyanez volt az érzésem a Warcraft játékok során is, sőt tovább megyek, ezért is szerettem jobban, mint a már túlrealisztikusan megalkotott játékokat, mert kikapcsolódásra vágytam, nem sírásra meg tökéletesen megrajzolt fűre. Olyan 90-es évek Fantasy filmjei stílus, Angel, Xena, Hercules stb. Nem egy oscar díjas alkotás, mégis élvezhető. Nekem az volt. Pont az a furcsa gondolkozás amit mondasz, hogy egy más által beléd táplált "csakisezazigazegyetlentökéleteséskiváló" értékrend szerint próbálod kategorizálni az élet minden területét, ahelyett, hogy egyszerűen csak élnéd.
-
FefeeX
veterán
válasz
szupermacs #54 üzenetére
Szerintem sem volt rossz a film, csak manapság mindent jól esik a többségnek jó alaposan fikázni.
Annyi, hogy aki nem volt a WoW világában, annak nem biztos, hogy ugyanannyira bejön...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Háztartási gépek
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest