- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
A játék jó. Kedvelem.
Időnként én is visszajárok.
Remélem, h a későbbi kiegekben még több act lesz, még magasabb szintek, még több fegyó és skill.Azonban általános észrevétel, h mihelyt kiemelésre kerül egy népszerűbb gamma hibája (ki miatt tart annak), arra kapásból ugranak hárman megvédeni, beszólva az illetőnek (fehér folttal a háttértudását illetően). Na, ezt nem kedvelem.
Szeretem az összetett játékokat, és pont emiatt rühellem a mai egyre egyszerűbbeket.
Igen, én is el szoktam nézegetni a skillfát, h ha másik karival indulnék, annak milyen lehetőségei lennének. Részemről ennyiben kifújt a gyakorlati haszna.
Vsz a kariidegen skillek kergetése rengeteg fölösleges skillpontot elvesz az odavezető úttal, miközben a dedikáltak üresen állnak, holott azok biztosítanák a lényegi fejlődését.
Mégse barmozom le azt, aki ezt választja. Ha ő azzal jobban tud érvényesülni, v kíváncsiságból hajt rá, érdekesebbnek tartja, akk tegye. Am sincs köze hozzá másnak, h ő mit választ.
Viszont, h ezt a semlegességet a kritikus szemléletűekkel szemben miért nem lehet megtartani...Én másként látom a hardcore fogalmát.
Egy játék nem attól hc, mert nehéz. Hanem mert észt igényel, még jobb esetben komplex. A WoW-ban is lehet egyedül nekimenni a millió hp-s bossoknak, kifejezetten nehéz lesz, ám ettől még sehol nem hc.Imo a casual sem egy töredék iq-jú agyhalott, hanem időhiányos emberke, aki hamar akar sikereket elérni, mert van fél órája aznap kikapcsolódni. Ez egyszerűsített játékmenetet követel, mert nincs módja egy képernyőn fél napot tölteni, és melóhelyen filózni a perkek elosztásán.
Ez egybevág a kiadók érdekével, mert azoknak a egyszerűbb az olcsóbb, hát nyomják ezerrel. -
cheatergs
senior tag
válasz
szupermacs #14 üzenetére
"És gondolod, hogy azért van akkora skillfa, hogy te minden képességet kimaxolj és mindenki félisten legyen és ezzel eltöröljék a kasztok közötti határokat."
Hanem...?A készítőket tisztelem, mert ingyen hozzáférhetővé teszik a munkájukat, és csak a látvány-tartalomért fizethet a játékos, ha akar.
De ettől miért kell mindenben egyetértenem a játékmenetbeli ötleteikkel?"Ha tényleg ezért játszottad, akkor talán nem is nagy gond, ha abbahagytad."
Mmmert?
Úgy írod, mintha az én meglátásomtól rosszabbul teljesítenél a játékban, ezért létfontosságú számodra, h én abbahagyjam.
A más elvárások miatt leszek noob bloodpetya? Kezd felsejleni a Dark Souls-fandom... -
cheatergs
senior tag
Engem meg az, h a skill-tree csak eye-candy, mert valójában a tíz százalékát nem lehet elérni benne a 100-as szintlimit miatt.
Másodsorban azért tűnik hc-nek, mert egybeolvasztották az összes osztály képességeit.
De minek? Egyrészt úgyse lehet odáig eljutni, másrészt a másik class képességei javának nem is veszi hasznát a többi.
Ennyi erővel a Diablo 2-ben is meg lehetne jeleníteni egyszerre a kasztok skilljeit.Én momentán épp emiatt hagytam abba, mert tudtam, h akármennyit feccölök bele, úgysem lesz a hírómból félisten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged