Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
cheatergs #28 üzenetére
És akkor pont leírtad ez miért hc. Nem csak úgy értettem, hogy azért nehéz, mert bárki összecsukhat bármikor, hanem mert időigényes is megtanulni a mechanikai alapjait. Szinte kimeríthetetlenek a lehetőségeid. Ez is az egyik nagy hátránya a játéknak, nagyon kevés segítséget az a kezdőknek.
Attól hogy valami kariidegen skill simán használható, életképes lehet, csak sok emberben az van rögzülve, hogy a harcos üt, a ranger lő, a varázsló meg castol, és itt ez nagyon nincs így.
Én nem azért védem a játékot, mert valaki felemlegeti a hibáit, inkább azért mert amiket felemlegetnek mint hibákat, az nem hiba, csak más, mint a megszokott, így sokan hibának nézik. Holott nem az, hanem a játék alapja inkább.
-
Nordic
Közösségépítő
"Engem meg az, h a skill-tree csak eye-candy, mert valójában a tíz százalékát nem lehet elérni benne a 100-as szintlimit miatt."
Ez a játék azonnak készült akik hc-n tolják a hns játékokat, míg a D3 a Casual rétegnek. Persze itt is lehet casual tolni, arra ott a soft-core rész. Sosem akartak a készítők olyan játékot, ahol félisten karaktereket lehet összerakni, mert egy idő után elveszik a kihívás, ha már mindenen átgyalogolsz. Akkor meg szépen törlöd a játékot, és kész. Ennek az újrajátszhatósági faktora szerintem lényegesen jobb így, mondom ezt úgy, hogy lassan több mint 3 éve folyamat visszajárok, és kezdek új karaktert(1-1 szezonban többet is, mert hc-n elkerülhetetlen a halál). Az exe-candy résszel se tudok egyet érteni, mert hiszed vagy sem, egy karakter összeállítása komoly tervezés igényel. Lehet hogy te ezt bullshit szövegnek gondolod, de hidd el így van, és itt nem csak a passzív fára gondolok, mert az csak egy része.
"Másodsorban azért tűnik hc-nek, mert egybeolvasztották az összes osztály képességeit.
De minek? Egyrészt úgyse lehet odáig eljutni, másrészt a másik class képességei javának nem is veszi hasznát a többi."Azért hc, mert nehéz. Rengetegen jártak már úgy, hogy azt hitték van egy op karakterük, irgalmatlan dmg-el, rengeteg hp-val, defense-el, aztán bemennek egy endgame map-ra, és ott egy komolyabb boss összecsukja a karaktert, mint a pinty. Igen össze van folyva a skilltree, de ettől is rengeteg a lehetőség. Láttam már marauder spellcastert, vagy melee witch-et/rangert, és igen, ezt nem lehetett a D2-ben megcsinálni, de nem is volt olyan a fejlődési mechanika.
Komolyan sokszor elszomorít, hogy ha már nem botegyszerű a játék, amiben behunyt szemmel lehet haladni, azt már egyből szarozzák(no offense, ez az utóbbi nem feltétlen neked szólt).
Akiket meg a kameranézet zavar, azoknak csak annyit tudok mondani, hogy 2 óra játék után hozzá szokik az ember, egy hét után meg már más hns játék kameranézete lesz fura.
A trailerhez meg annyit, hogy beteg módon lett megcsinálva, mint a zene, mind a szöveg, szó szerint rég láttam ennyire hátbizsergető trailert ami játékmotorral készült.
-
szupermacs
veterán
És gondolod, hogy azért van akkora skillfa, hogy te minden képességet kimaxolj és mindenki félisten legyen és ezzel eltöröljék a kasztok közötti határokat. Ha tényleg ezért játszottad, akkor talán nem is nagy gond, ha abbahagytad.
Én sokkal jobban elvoltam vele már a zárt béta óta, mint a D3-mal. Amikor toltam, mindig arra vágytam, hogy de jó lesz a D3, mert biztos sokkal jobb lesz ennél, mert nem csak Diablo világ, hanem a kasztok is meg maga a játékmechanika klasszabb. Aztán jött a nagy koppanás és inkább előveszem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest