- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Nem játszottam az első 2 résszel, de ha ebbe is összehoznak minimum olyan grafikát, mint a Modern Combat 3-ban, akkor beszerzem az első kettőt is (hogy képben legyen a történetben).
Bár ahogy elnézem, grafikával nem lesz gond, nem semmi mit ki nem tudnak hozni mobiltelefonból. Pár éve ilyen grafikához egy jobb PC kellett, most meg már egy középkategóriás mobil viszi ezt, meg más régen gépizzasztó játékot (GTA 3, Max Payne)
-
anubys1984
aktív tag
Emlékeim szerint az első részhez volt szerencsém, de nem voltam tőle lenyűgözve...
-
infectedmann
őstag
A 2. részben volt egy boss-fight, amit még legkönnyebb fokozaton sem tudtam megcsinálni. 1 hétig szórakoztam vele, az összes youtube videót és fórumot végigolvastam, de nem sikerült... kidobott pénz... remélem ez nem lesz ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest