- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centre
tag
"arra nem sok esély van. elvileg low-cost telefonokkal fog jönni, abba meg tisztességes kamera nem fér bele."
Reménykedem, hogy a rendes kamera az lesz az első bonusz ami bekerül. Lengyelország is valószínűleg benne lesz az első körös telefonkibocsájtásban, hátha. Nekem már egy 5 MP-es is elegendő lenne, az Xperia E-re pedig már elérhető a ROM s ott 3.2 MP-es a kamera. Én reménykedem.
Akinek adatbiztonsági aggályai vannak annak a Microsoft nem megoldás, az iphonenal pedig ugyanaz a probléma csak pepitában, név szerint pedig, hogy bár a vállalat nem él vissza az adatokkal a rendszer nagyon-nagyon zárt.
"és jön ugye a FF OS, a Jolla, Ubuntu Mobile. (persze ezekre még fél-egy évet várni kell)"
jaja, szerintem többen is erre várunk, addig azonban nincs más, mint az Android.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Renault, Dacia topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest