- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
janos666
nagyúr
"Évek óta ezt játssza az AMD."
Én vásárlóként azt érzem, hogy velem évek óta azt játssza az AMD, hogy mire ténylegesen is kihasználna egy játék (vagy akár más program), a hardware megjelenéskor még a "nem túl távoli jövőbe" tervezett feature-t, addigra vagy:
A: lement egy generációváltás és én már VGA-t cseréltem (és amíg megvolt az N-edik generációs AMD kártyám, addig ugyan úgy lehetett volna N-edik generációs nVidia-m is [a teljes nálam töltött időt kiátlagolva még talán picit jobban is jártam volna azzal] és sejthető, hogy ugyan ez lesz igaz az N+1 generációra is, ha az a tervem, hogy minden lényegi/valódi generációváltást lekövetek én is)
B: még mindig nálam van az N-edig generációs AMD kártya (nem volt kedvem vagy pénzem lecserélni újabbra), de én mégsem tudok örülni annak, hogy tényleg jelentős előnybe került addigra a kortárs nVidia kártyával szemben, mert a kérdéses programokban és az érintett beállításokkal egyik N-edik generációs terméken sem fut élvezhető sebességgel a játék (nem érdekel, hogy 15 vagy 25 fps jön ki, ha mindkettő játszhatatlan... ui.: nekem a 45-60 a játszható, fix 60 az élvezhető, a 30 impulzus módú kijelzővel zavaróan kellemetlen, dupla éle lesz mindennek..)
A Fury pedig szerintem pont olyan termék, amit döntő többségben inkább olyanok vesznek, akik viszonylag sűrűn cserélgetik a VGA-jukat. Persze nem kidobják vagy falra akasztják, hanem többnyire eladják majd őket használtan, így működnek majd tovább valahol, de már eltérő igényű tulajoknál.
-
Petykemano
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
Mert nem is azok. Én nemrég váltottam húzott 290-ről (gyk 390) egy 970-re ami kb 980-as szintet hozza, és az nvidia érezhetően, szinte mindenben erősebb
Én nem tudom, Ti mivel meg hogyan teszteltek, csak azt tudom, hogy nem fedi a valóságot a mai, frisebb játékokban legalábbis biztosan nem.
-
Jack@l
veterán
Pedig lehetne, ez csak egy kapcsoló exe indításkor bármelyik ue4-el készült játékban... (már ha direkt le nem tiltják valamiért...)
Így hogy lássa az ember a nagy beigért gyorsulást? Dx11 nem tesztelési céllal van benne, hanem külön ág. Ahogy amd-ék hakniztak a processzorhasználatos képekkel, úgy a köznép is tudna, látna, tapasztalna. Nem technikai oka van az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Suzuki topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Automata kávégépek
- Hobby elektronika
- VR topik
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest