- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parano1d
tag
válasz
janos666 #155 üzenetére
Most mi nonszensz azon amit írtam?
Közel=30/40/50cm, nem definiáltam, de nyilvánvaló mire gondoltam (perifériás látásból kiesik a képernyő nagy része...) és ezért nincs értelme."Ez pusztán attól függ, hogy milyen messziről nézed és mekkora a képernyő."
"pontosan ugyan annyi értelme lesz az élsimításnak 1k-n, 2k-n, 4k-n és 8k-n is"
Hogy a "képleteddel" válaszoljak, nagy átmérőjű megjelenítőhöz egyre közelebb kell ülni, hogy meglásd a különbséget. Szóval igencsak függ a felbontástól is, hogy van-e értelme az élsimításnak.(egyre kisseb az a tartomány ahol már látod a különbséget, és még látod az egész képernyőt) és még ebben a tartományban is kevésbé észrevehető a különbség.
De biztos mind1 a felbontás, ha te azt mondod. Én mentem aludni a részemről jó éjt.
-
Parano1d
tag
válasz
janos666 #153 üzenetére
Na látod ezért nem tudnak olyan videokártya tesztet csinálni, ami mindenki igényeit kielégíti.
Ha bármit megmagyaráz valaki, akkor mások megmagyarázzák a "bármi" ellentétét
A hozzászólás első felével kapcsolatban még annyit, hogy 4k-s megjelenítőnél kis méretben nem szükséges élsimítás, nagy méretben pedig úgysem közelről nézed alapesetet vettem számításba.
Lehet közelről nézni egy 65"-os monitort is, csak nincs sok értelme véleményem szerint.
(tudom vannak olyanok is, akiknek még telón is kevés a FHD, azok nyugodtan költsenek vagyonokat a számítógépükre is, engem nem fognak tudni meggyőzni, hogy van értelme) -
Joshi
titán
Számomra az a röhejes, amikor mindenki a jövőbiztos architektúráról beszél az AMD-nél. Soha a büdös életben nem volt még jövőbiztos vga meg nem is lesz. Olyan ütemben fejlődik a számítástechnika, hogy én azon csodálkozom hogy ezt még elhiszi valaki.
Nagyjából 2-3 évente muszáj lecserélni a vga-t, mert jön egy kedvenc játék ami fosul megy rajta. Pont a Microsoft fog egy jó DX-et készíteni mi? Azért járunk már a 12-es verzió számnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest