- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én úgy hallottam, hogy adnak mellé egy (harmonikus) faragásokkal díszített kapát is. Hátha a potenciális vevőknek nem elég a ma kapható talán legdurvább tévé, így emlékeztetik őket a letűnt korok csodálatra méltó minőségére.
-
törölt tag
Nemcsak a név jó, hanem masszívan összerakott, gyakran extravagáns, integrálható termékeket árul a B&O. Cserébe kicsit vagy épp sokkal drágábbak, mint egy hasonló konzumer márka.
Lehet igény erre, aztán ha mégsincs, akkor átalakulnak, végső esetben eltűnnek. A piac eldönti.
-
törölt tag
A Panasonicnak egyáltalán nincs 77"-nál nagyobb tévéje, és az USA-ban sincsenek jelen. Ezzel ettől a szegmenstől, illetve az egyik legjelentősebb piactól en bloc elesnek.
De Panasonic - B&O összehasonlítást se láttam sehol.
A B&O-ban amúgy sem egy-egy termék a buli, hanem az integráció/automatizálás, amiben a BeoLink elég jónak tűnik (honlap és PDF) - ha már tudásról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest