- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Tetszik ez a palm pre
Kár, hogy hozzánk nem igen fog eljutni, legalábbis mostanság
Tetszik ez a vezetéknélküli töltőjük is, és nem is vészes áron adják postával együtt ebayről 20eSzerintem sokkal látványosabb a menüje, sokkal testreszabhatóbb a palm, mint az iPhone
-
Enjoy
addikt
Bocsi az OFF-ért ,de ez már annyira durva, hogy be kell linkeljem:
YouTube videó
Megakadt a szemem, s hát végignéztem, nem gyenge showt letolt a csaj...
Mi pénzt kaphatott ezért a videóért -
copin
őstag
Ha csak az OS-re gondolok, rekorder lehet a késést illetően. 2005-ben volt hogy 2 rendszert fejlesztettek egyszerre, miközben 1 kész rendszer is megváltó lett volna. Közben meg a ms lehagyta őket, a pda üzletág, meg kis híján megszűnt.
-
Ulkesh
őstag
válasz
bolondember #3 üzenetére
"az a 3G, itt a cikkben a "sima" iPhone-ról volt szó."
A "sima" iPhone hétfői napon indított, a 3G-t kezdték hétvégén forgalmazni ezért a tévedés.
Az eredeti cikkben persze le lett írva, hogy első generációs készülékről van szó, de azt már csak akkor néztem, mikor a hozzászólásod olvastam."Vagy szerinted korrekt egy országban VS világszerte összehasonlítás, Sütikém?"
Sütikém, végigolvastad, hogy mit írtam?
-
csab2
veterán
Egyetértek bolondemberrel.
Egyébként akár 50 ezer, akár 100 ezer, nem rossz teljesítmény szerintem, főleg ha figyelembe vesszük, hogy az iphone esetében mekkora volt a várakozás, az érdeklődés. -
Enjoy
addikt
szerintem ahhoz képest, hogy üzleti célra szánták, nem a legmegfelelőbb formát választották.
Bár szvsz inkább fiataloknak szánják, akik szeretnek szöveges üzeneteket írni, emailezni, meg hát szokásos multimédia dolgokra is elsőosztályú. -
bolondember
MODERÁTOR
az a 3G, itt a cikkben a "sima" iPhone-ról volt szó.
olyan telefonokat, készülékeket hasonlítsunk már össze, amik összevethetők, több téren is (jelen esetben: csak USA-ban forgalmazott VS csak USAban forgalmazott. Vagy szerinted korrekt egy országban VS világszerte összehasonlítás, Sütikém?)
-
Ulkesh
őstag
Az iPhone 3g megjelenésének hétvégéjén 2 millió készülék kelt el világszerte, nem 146 ezer
Igaz a Pre csak pár üzletben és eléggé korlátozott számban volt elérhető, így nem lenne igazán sportszerű az összehasonlítás. -
<NewL>
addikt
Pedig meg nemreg olyan kosza remhirek voltak,h keves van. Remelem segit rajtuk.
A szifon eladasahoz meg kar hasonlitani,az inkabb a multimediara hajaz ez meg inkabb uzleti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest