- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5h4rK
tag
Nemreg olvastam ezt a kifejezest es nagyon tetszik: "Linux is a way of life, not a clone of windows".
-
5h4rK
tag
Szerintem kellene irni egy Linux/Windows osszehasonlito cikket a Logoutra ( NEM Linux vs Windows ). Pro es kontra. Kinek es mire jo.
-
5h4rK
tag
-
5h4rK
tag
Az Athlon XP -kidejeben amikor szorongattak rendesen a P4-et akkor is az Intel allt jobban. Hogy miert? Beidegzodes. Reflexbol mar az Intelt valasztottak. Pont igy van a Linuxal is ... valaki hall a Linuxrol anelkul, hogy ismerne azt mondja, hogy hat azt nagyon nehez kezelni, alig lehet valamire hasznalni, csak szerverre jo stb stb. A Microsoft-nak az is nagy elonye, hogy tobb szazmillio $-t fektet a marketing-be es hogy a gepek nagy reszet pedig mar egyenesen Win-el szallitjak. stb stb
-
5h4rK
tag
Nem rad celoztam ... olvasni meg tudok
Valamit elfelejtettel: mi csak vedjuk a Linuxot ... a Win-esek kezdtek az okoskodast. Nem ugy kezdodott a vita, hogy fujj MS, kocsog 7. Tok mind1. Igazad van ... ebbol senki nem nyer semmit. Ha a Win-t szeretitek, hat hasznaljatok egeszseggel, csak ne probaljatok megteriteni masokat. Jo8
-
5h4rK
tag
Szerintem az adatlapra fel kellene legyen tuntetve az is, hogy ki hany eves. Amikor elojon a Win - Linux "csata", egyszer-egyszer van egy olyan erzesem, hogy az osztja az eszt aki akkor latott eloszor szamitogepet amikor en mar Linux szerveren dolgoztam ...
-
5h4rK
tag
Ha nem tunt volna fel NEM a Linuxot vedtem hanem az open-source-ot. "ezernyi kiváló opensource alkalmazás van" es opensource alkamazasra mondtad, hogy "belebüffent valamit". Akkor dontsd mar el, hogy az opensource az jo vagy nem. Ujra hangsulyozom, hogy NEM Linuxra gondolok.
Ja igen, a vallasos ember az azt mondja, hogy CSAK Linux a jo es semmi mas. En sosem mondtam, hogy a MS az fos. Lasd a 3# hozaszolasom. -
5h4rK
tag
Hmmm ... az egy dolog, hogy fikazod a Linux-ot, te dolgod, senki nem kotelez a hasznalatara, aki pedig hasznalja az sztem tudja, hogy mit csinal. A nagyobb gond az, hogy te az egesz open-source-t fikazod ... "belebüffent valamit" ... Gondolj csak bele meg egyszer abba amit irtal ...
-
5h4rK
tag
Csak az fikazza a Vistat ( kimondottan CSAK a Win userek korere gondolok ), akiknek nem sok fogalmuk van az egeszrol. A Vista SP 1 az XP -hez viszonyitva kimondottan jo. Az elejen tenyleg voltak vele gondok, de nem olyan veszes. A Vista es a 7 kozott azert nincs ilyen nagy kulombseg.
Mod: a Linuxal is igy van ... az fikazza aki nem ert hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged